Urheilublogi 1

Lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla

 

Jääkiekkoa, MM - kilpailut:

Sunnuntain otteluissa Norja voitti Iso -. Britannian voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3, Ruotsi voitti Tsekin 5 – 3, USA voitti Itävallan jatkoajalla lukemin 3 – 2 ja Sveitsi voitti Tanskan 6 – 0. Eilen maanantaina Suomi voitti USA:n 4 – 1, Kanada voitti Slovakian 5 – 1, Latvia voitti Norjan 3 – 2 ja Saksa voitti Ranskan 3 – 2.

Tänään pelataan ottelut Italia – Tanska ja Tsekki – Itävalta kello 16.20 sekä Sveitsi – Kazakstan ja Ruotsi – Iso-Britannia kello 20.20

Huomenna ohjelmassa ovat ottelut Ranska – Italia ja Norja – Itävalta kello 16.20 sekä SUOMI – Ruotsi (Lähetys MTV3 – kanavalla) ja Sveitsi – Slovakia kello 20.20

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä New York Rangers voitti Pittsburghin jatkoerässä lukemin 4 – 3, New York Rangers jatkaa otteluvoitoin 4 – 3. Calgary voitti Dallasin jatkoerässä maalein 3 – 2, Calgary jatkaa voitoin 4 – 3.

Ensi yönä pelataan ottelut Florida – Tampa Bay kello 02.00 ja Colorado – St.Louis kello 04.30. Keskiviikon ja Torstain välisenä yönä pelataan ottelut Carolina – New York Rangers kello 02.00 sekä Calgary – Edmonton kello 04.30.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Tottenham voitti Burnleyn maalein 1 – 0, Leicester voitti Watfordin 5 – 1, Brentford voitti Evertonin 3 – 2, West Ham ja Manchester City pelasivat tasapelin maalein 2 – 2, Aston Villa ja Crystal Palace tasasivat pisteet 1 – 1 tuloksella sekä Norwichin ja Wolverhamptonin välinen ottelu päättyi myös 1 – 1 tulokseen, Teemu Pukki teki Norwichin maalin. Eilen Newcastle voitti Arsenalin maalein 2 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 90 pistettä ja toisena olevalla Liverpoolilla on 86 pistettä. Nämä kaksi kilpailevat mestaruudesta, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 70 pistettä. Neljäntenä olevalla Tottenhamilla on 68 pistettä, viidentenä olevalla Arsenalilla on 66 pistettä ja kuudentena olevalla Manchester Unitedilla on 58 pistettä. Seitsemäntenä on West Ham, sillä on 56 pistettä ja Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 51 pistettä. Leicester on yhdeksäs, sillä on 48 pistettä kuten kymmenentenä olevalla Brightonillakin. Yhdentenätoista olevalla Brentfordilla ja kahdentenatoista olevalla Newcastlella on 46 pistettä. Everton, 36 pistettä ja Burnley, 35 pistettä, ovat tällä hetkellä viimeiset, jotka säilyttäisivät sarjapaikkansa, jos sarja päättyisi nyt. Leeds, 34 pistettä, Watford, 23 pistettä, sekä Norwich, 22 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä

Joukkueet ovat pelanneet 36 – 37 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Kuten jo mainittiin, mestaruus on kahden kauppa, Manchester Cityn ja Liverpoolin, Chelseakaan ei enää ehdi kisaan, otteluita on jäljellä noin 2 / joukkue. Everton, Burnley ja Leeds taistelevat kahdesta viimeisestä säilyjän paikasta, Leedsillä on enää 1 ottelu jäljellä, muilla 2. Watford sekä Norwich putoavat sarjaporrasta alemmaksi. Tänään tiistaina pelataan ottelu Southampton – Liverpool kello 21.45. Torstaina ohjelmassa ovat ottelut Everton – Crystal Palace kello 21.45 sekä Aston Villa – Burnley ja Chelsea – Leicester kello 22.00.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Eilisessä ottelussa Huddersfield voitti Lutonin maalein 1 – 0. Huddersfield jatkaa nousukarsintafinaaliin yhteismaalein 2 - 1. Vastaansa se saa tämän illan ottelun Nottingham – Sheffield United voittajan. Etu on Nottinghamilla, se voitti ensimmäisen osaottelun Sheffieldissä maalein 2 – 1, Eli Sheffieldin pitäisi tehdä vähintään 2 maalia enemmän kuin Nottingham, jotta se voittaisi. Ottelu alkaa kello 21.45.

Jalkapalloa, Suomi, veikkausliiga:

KuPS johtaa sarjaa ja HJK on toisena, kummallakin on 19 pistettä. Honka on kolmas, sillä on 13 pistettä ja neljäntenä olevalla Interillä sekä viidentenä olevalla Ilveksellä on 10 pistettä. IFK Mariehamn, 7 pistettä, SJK, 6 pistettä ja HIFK, 3 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapalloa, Suomi, kakkonen C - Lohko:

Lauantaina JJK voitti Pietarsaarelaisen JBK:n maalein 2 – 1, Vaajakoski pelasi Kajaanin kanssa maalittoman tasapelin sekä Komeetat hävisi RoPS:ille 0 – 3, Komeettojen maalisarake ensin mainittuna. JJK johtaa sarjaa ja Närpes on toisena, kummallakin on 7 pistettä. Hercules on kolmantena ja VIFK neljäntenä, kummallakin on 6 pistettä. Oululaisella OLS:llä ja Vaajakoskella on 4 pistettä sekä GBK ja Komeetat ovat vielä ilman pisteitä.

Pesäpalloa, superpesis, Naiset:

Jyväskylän Kirittäret aloitti superpesiskautensa kärsimällä tappion Vaasalle Supervuoroparin jälkeen lukemin 2 – 1 (Juoksut jaksoittain: 2 – 4, 3 – 0 ja Supervuoropari 1 – 2, Kirittärien lukemat ensin mainittuina). Muita voittajia: Pori, Vaasa (voittanut Kirittärien lisäksi Joensuun jaksovoitoin 2 – 0) sekä Seinäjoki (voittanut kaikki 3 pelaamaansa ottelua)

Pesäpalloa, ykköspesis:

Jyväskylän Lohi aloitti kautensa vierasvoitolla Haapajärvestä jaksovoitoin 1 – 0 ( Jaksojen juoksut 1 – 1 ja 2 – 1, Lohen juoksut ensin mainittuina).

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Mainittavat ajat suomen aikaa ja mahdolliset lähetykset mahdollisesti maksukanavilla.

 

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Boston voitti Carolinan maalein 5 – 2, Boston tasoitti voitot 2 – 2:een, St. Louis voitti Minnesotan 5 – 2, St. Louis tasoitti voitot 2 – 2:een, Tampa Bay voitti Toronton 7 – 3, Tampa tasoitti voitot 2 – 2:een ja Los Angeles voitti Edmontonin 4 – 0, Los Angeles tasoitti voitot 2 – 2:een. Viime yönä Florida voitti jatkoajalla Washingtonin maalein 3 – 2, Floridan Aleksander Barkoville ja Washingtonin Alex Ovechkinillle merkittiin syöttöpisteet, Florida tasoitti sarjan voitot 2 – 2:een, Pittsburgh voitti New York Rangersin 7 – 2, Pittsburgh johtaa voitoin 3 – 1, Colorado voitti Nashvillen 5 – 3, Colorado varmisti jatkopaikkansa voitoin 4 – 0 sekä Calgary voitti Dallasin 4 – 1, Dallasin Roope Hintzille merkittiin syöttöpiste, Calgary tasoitti voitot 2 – 2:een.

Ensi yönä pelataan ottelut Carolina – Boston kello 02.00, Toronto – Tampa Bay kello 02.30, Minnesota – St. Louis kello 04.30 sekä Edmonton – Los Angeles kello 05.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan ottelut: New York Rangers – Pittsburgh kello 02.00, sarja on siis katkolla Pittsburghille, Florida – Washington kello 02.30 sekä Calgary – Dallas kello 04.30.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester City voitti Newcastlen maalein 5 – 0, Arsenal voitti Leedsin 2 – 1, West Ham voitti Norwichin 4 – 0 ja Everton voitti Leicesterin 2 – 1.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 86 pistettä ja toisena olevalla Liverpoolilla on 83 pistettä. Nämä kaksi kilpailevat mestaruudesta, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 67 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 66 pistettä, viidentenä olevalla Tottenhamilla on 62 pistettä ja kuudentena olevalla Manchester Unitedilla on 58 pistettä. Seitsemäntenä on West Ham, sillä on 55 pistettä ja Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 50 pistettä. Brighton on yhdeksäs, sillä on 47 pistettä ja Crystal Palace on kymmenes, sillä on 44 pistettä. Yhdentenätoista olevalla Aston Villalla on 43 pistettä, kuten seuraavina olevilla Bretfordilla ja Newcastlellakin. Everton, 35 pistettä ja Burnley, 34 pistettä, ovat tällä hetkellä viimeiset, jotka säilyttäisivät sarjapaikkansa, jos sarja päättyisi nyt. Leeds, 34 pistettä, Watford, 22 pistettä, sekä Norwich, 21 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä

Joukkueet ovat pelanneet 33 – 35 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Kuten jo mainittiin, mestaruus on kahden kauppa, Manchester Cityn ja Liverpoolin, Chelsea ei ehtine enää kisaan, otteluita on jäljellä noin 3 / joukkue. Southampton, Everton, Burnley ja Leeds taistelevat kahdesta viimeisestä säilyjän paikasta ja Watford sekä Norwich putoavat sarjaporrasta alemmaksi. Tänään tiistaina pelataan ottelu Aston Villa – Liverpool kello 22.00. Huomenna keskiviikkona pelataan ottelut Leeds – Chelsea kello 21.30, Watford – Everton ja Leicester – Norwich kello 21.45 sekä Wolverhampton – Manchester City kello 22.15. Torstaina ohjelmassa on ottelu Tottenham – Arsenal kello 21.45

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Tässä vielä kertauksena sarjan lopputilannetta: Fulham voitti sarjan, se keräsi 90 pistettä ja nousee siis suoraan valioliigaan. Bournemouth ansaitsi toisen suoran nousijan paikan kerättyään 88 pistettä. Huddersfield, 82 pistettä, Nottingham, 80 ja Sheffield United sekä Luton, 75 pistettä kummallakin, ratkaisevat kolmannen nousijan. Middlesbrough on seitsemäs, 70, pistettä, Blackburn kahdeksas ja Millwall yhdeksäs, 69 pistettä kummallakin. West Bromwich täydentää kärkikymmenikön, 67 pistettä. QPR on yhdestoista, 66 pistettä, Cardiff kahdeksastoista, 53 pistettä ja Birmingham yhdeksästoista, 47 pistettä. Peterborough, 37 pistettä, Derby, 34 pistettä ja Barnsley, 30 pistettä putoavat sarjaporrasta alemmaksi.

Karsinnan välierät: Luton – Huddersfield perjantaina kello 21.45 ja Sheffield United – Nottingham lauantaina kello 17.00. Toiset osat maanantaina 16.05 ja tiistaina 17.05

Jalkapalloa, Suomi, veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 18 pistettä. KuPS on toinen, sillä on 16 pistettä ja Honka kolmas, 13 pistettä. Inter on neljäs ja Haka viides, molemmat ovat keränneet 9 pistettä. Oulu, 6 pistettä, SJK, 3 pistettä ja HIFK, 2 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapalloa, Suomi, kakkonen C - Lohko:

Lauantaina kotiavauksessaan Jyväskylän JJK ja RoPS tasasivat pisteet maalein 2 – 2, Vaajakoski puolestaan voitti vierasottelussa GBK:n maalein 3 – 1. Komeettojen kotiavaus päättyi 0 – 2 tappioon Närpekselle. Kahden pelatun kierroksen jälkeen Hercules ja Närpes johtavat sarjaa puhtaalla pelillä, eli niillä on täysi pistepotti, 6 pistettä. JJK on kolmas, 4 pistettä, kuten seuraavana olevilla Kajaanillakin. OLS:llä, Vaajakoskella ja VIFK:lla on 3 pistettä. Komeetat on viimeinen, 0 pistettä.

Formula - 1:

Miamissa Yhdysvalloissa ajetussa kauden viidennessä kilpailussa voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen. Ferrarin Charles Leclerc ajoi toiseksi ja Ferrarin Carlos Sainz kolmanneksi. Neljäs oli Red Bullin Sergio Perez, viides Mercedeksen George Russell ja kuudes Mercedeksen Lewis Hamilton. Alfa Romeon Valtteri Bottas ajoi seitsemänneksi. Fernando Alonso ajoi sijalle 11, Mick Schumacher sijalle 15 ja Sebastian Vettel sijalle 17.

Leclerc johtaa sarjaa, hän on kerännyt 104 pistettä. Verstappen on toisena, hänellä on 85 pistettä ja Perez kolmantena, hänellä on 66 pistettä. Russell on neljäs, 59 pistettä, Sainz viides, 53 pistettä ja Hamilton kuudes, 36 pistettä. Valtteri Bottas on kahdeksantena, hänellä on 30 pistettä, Sebastian Vettelillä on neljä pistettä, Fernando Alonsolla kaksi pistettä ja Mick Schumacherilla ei vielä ole pistei

Ferrari johtaa valmistajien sarjaa, sillä on 157 pistettä. Red Bull on toisena, se on kerännyt 151 pistettä. Tallikilpailu näyttää menevän näiden kahden tallin väliseksi, sillä kolmantena olevalla Mercedeksellä on 95 pistettä, eli jo 56 pistettä Red Bullia perässä. Tosin voitosta saa 25 pistettä ja toisesta sijasta 18 pistettä. Kun kolmannesta sijasta saa 15 pistettä ja neljännestä 12 pistettä, niin tallin kaksoisvoitto (sijat 1 – 2) antaa vähintään 16 pistettä enemmän kuin kilpailijoille. Neljäntenä tallien kilpailussa on McLaren, 46 pistettä ja viidentenä Alfa Romeo, 31 pistettä. Kaikki tallit ovat tänä vuonna saaneet pisteitä, viimeisenä olevalla Williams – tallilla on 3 pistettä.

Seuraava kilpailu: 22.05 Barcelona, Espanja

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee noudattamaan kasvomaskin käytöstä annettuja ohjeita. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Mahdolliset lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

Jääkiekkoa – NHL:

Viime yönä alkaneissa pudotuspeleissä Carolina voitti Bostonin maalein 5 – 1, Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin maali sekä Carolinan Sebastian Aholle ja Bostonin Erik Haulalle syöttöpiste kummallekin, Toronto voitti Tampa Bayn 5 – 0, St. Louis voitti Minnesotan 4 – 0 sekä Los Angeles voitti Edmontonin 4 – 3. Voittajat johtavat omia sarjojaan voitoin 1 – 0, jatkoon pääsyyn vaaditaan 4 voittoa.

Tässä vielä runkosarjan lopputilanne:

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kärjen lopputilanne: Carolina, 116 pistettä, New York Rangers, 110 pistettä, Pittsburgh, 103 pistettä ja Washington 100 pistettä. Atlantic-divisioonan kärjen lopputilanne: Florida, 122 pistettä, Florida voitti koko runkosarjan, Toronto 115 pistettä Tampa Bay, 110 pistettä ja Boston, 107 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan lopputilanne neljän parhaan osalta: Colorado, 119 pistettä, Minnesota, 113 pistettä, St. Louis, 109 pistettä ja Dallas, sillä on 98 pistettä. Chicago on seitsemäs, se keräsi 68 pistettä. Pacific-divisioonan kärkipään lopputilanne: Calgary, 111 pistettä, Edmonton, 104 pistettä Los Angeles, 99 pistettä ja Las Vegas, 94 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 60 pistettä.

Tulevia otteluja:

Ensi yönä pelataan ottelut New York Rangers – Pittsburgh kello 02.00, Florida – Washington kello 02.30, Colorado – Nashville kello 04.30 ja Calgary – Dallas kello 05.00.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan ottelut Carolina – Boston kello 02.00, Toronto – Tampa Bay kello 02.30, Minnesota – St. Louis kello 04.30 sekä Edmonton – Los Angeles kello 05.00.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Tottenham voitti Leicesterin maalein 3 – 1, Everton voitti Chelsean 1 – 0 ja Arsenal voitti West Hamin 2 – 1. Eilen maanantaina Manchester United voitti Brentfordin 3 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 83 pistettä ja toisena olevalla Liverpoolilla on 82 pistettä. Mestaruus on käytännössä kahden kauppa, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 66 pistettä, sen pitäisi voittaa loput ottelunsa ja kahden ensimmäisen hävitä omansa. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 63 pistettä ja viidentenä olevalla Tottenhamilla on 61 pistettä. Kuudentena olevalla Manchester Unitedilla on 58 pistettä, seitsemäntenä olevalla West Hamilla on 52 pistettä ja Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 49 pistettä. Brighton on yhdeksäs, sillä on 44 pistettä ja Newcastle on kymmenes, sillä on 43 pistettä. Crystal Palace on kahdestoista, se on kerännyt 41 pistettä ja kolmantenatoista olevalla Aston Villalla on 40 pistettä, kuten seuraavina olevilla Bretfordilla ja Southamptonillakin. Burnley ja Leeds, 34 pistettä, ovat tällä hetkellä viimeiset, jotka säilyttäisivät sarjapaikkansa, jos sara päättyisi nyt Everton, 29 pistettä, Watford, 22 pistettä, sekä Norwich, 21 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 33 – 35 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Kuten jo mainittiin, mestaruus on kahden kauppa, Manchester Cityn ja Liverpoolin, Chelsea ei ehtine enää kisaan, otteluita on jäljellä noin 4 / joukkue. Burnley, Leeds ja Everton taistelevat kahdesta viimeisestä säilyjän paikasta ja Watford sekä Norwich alkavat käytännössä olla varmoja putoajia, Norwich täysin varma, mutta Watfordilla tosin on pieni teoreettinen mahdollisuus, mutta se on hyvin ohut.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Eilisessä maanantain ottelussa Fulham voitti Lutonin maalein 7 – 0.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 90 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 82 pistettä, kolmantena olevalla Nottinghamilla ja neljäntenä olevalla Huddersfieldillä on 79 pistettä kummallakin. Viidentenä olevalla Sheffield Unitedilla ja kuudentena olevalla Lutonilla on 72 pistettä kummallakin sekä seitsemäntenä olevalla Middlesbroughilla on 70 pistettä. Millwall on kahdeksas, sillä on 69 pistettä ja Blackburn on yhdeksäs, se on kerännyt 66 pistettä. Kymmenentenä olevalla West Bromwichilla on 64 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Coventryllä sekä kahdentenatoista olevalla QPR:llä on 63 pistettä. Birmingham on kahdeskymmenes, sillä on 47 pistettä. Reading, 41 pistettä on viimeinen, joka säilyttää sarjapaikkansa. Derby ja Peterborough, 34 pistettä sekä Barnsley, 30 pistettä, ovat jo varmat putoajat. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi. Fulham on jo varma nousija, lisäksi se on varmistanut mestaruussarjan voiton. HUOM! Tänään kello 21.00 pelattava ottelu Bournemouth - Nottingham ratkaisee toisen suoran nousijan, jos Bournemouth voittaa ottelun. Huddersfield, on tukevasti kiinni karsijan paikassa, jos se ei suoraa nousupaikkaa, josta se kilpailee, jos Bournemouth häviää edellä mainitun ottelun, ota. Sheffield United, Luton, Middlesbrough ja Millwall kilpailevat kahdesta muusta jäljellä olevasta karsijan paikasta. Sarjajärjestelmähän on sellainen, että 2 parasta nousee suoraan valioliigaan ja sijoille 3 – 6 sijoittuneet joukkueet pelavaat pudotupelin kolmannesta paikasta. 1. kierroksella 3s kohtaa 6sen ja 4s vitosen, voittajat ratkaisevat nousijan.

Jalkapalloa, Suomi, veikkausliiga:

Viiden pelatun kierroksen jälkeen KuPS johtaa sarjaa ainoana puhtaan pelin joukkueena, eli se on kerännyt 15 pistettä. Toisena on HJK, sillä on 12 pistettä ja kolmantena Honka, 10 pistettä. VPS ja Lahti, 4 pistettä, SJK 3 pistettä ja HIFK, 1 piste ovat sarjataulukossa viimeisinä

Jalkapalloa, Suomi, kakkonen C - Lohko:

Jyväskylän JJK aloitti kakkosen sarjakauden voittamalla vieraiskentällä OTP: maalein 3 – 0, Vaajakoski puolestaan hävisi vierasottelunsa Närpeksen IF Kraftille maalein 2 – 1. Jyväskylän Komeetat hävisi vierasottelunsa Oululaiselle Herculekselle 3 - 0.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee noudattamaan kasvomaskin käytöstä annettuja ohjeita. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntain pronssiottelussa pronssit vei Ilves, joka voitti KooKoon maalein 3 – 2. Eilen pelatun kolmannen finaalin Tappara – TPS voitti Tappara maalein 3 - 1. Tappara johtaa sarjaa voitoin 3 – 0, mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa. Neljäs ja mahdollisesti jo ratkaiseva finaali TPS - Tappara pelataan Turussa tänään tiistaina 26.04 kello 18.30 ja tarvittaessa viides finaali Tappara – TPS pelataan Tampereella torstaina 28.04 kello 18.30. Koko otteluohjelma ja tilastoja lähteessämme, liga.fi – sivustolla.

Jääkiekon SM – Liiga – uutinen:

Liiga ja Telia ovat allekirjoittaneet 3 – vuotisen mediaoikeuksien jatkosopimuksen, mikä tarkoittaa että vanha sopimus mukaan lukien SM – liigan ottelut näkyvät C More – maksukanavalla ja MTV:n kanavilla aina kauteen 2026 – 2027 saakka. Enemmän tästä ja lisää uutisia lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain sekä Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatuissa otteluissa Carolina voitti New York Islandersin maalein 5 – 2, Carolinan Sebastian Aholle ja Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin syöttöpisteet, Columbus voitti Edmontonin 5 – 2, Philadelphia voitti Pittsburghin 4 – 1, Tampa Bay voitti Floridan 8 – 4 ja katkaisi Floridan 13 ottelun voittoputken, Floridan Anton Lundellille merkittiin syöttöpiste sekä Minnesota voitti jatkoajalla Nashvillen 5 – 4, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin 3 syöttöpistettä. Viime yönä Chicago voitti Philadelphian maalein 3 - 1.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Boston – Florida, Tampa Bay – Columbus, New York Rangers – Carolina, Pittsburgh – Edmonton ja Washington – New York Islanders kello 02.00, Dallas – Las Vegas kello 03.30 sekä Colorado – St. Louis kello 04.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: New York – Rangers – Montreal kello 02.30, Chicago – Las Vegas ja Dallas – Arizona kello 03.30 sekä Seattle – Los Angeles kello 05.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kärki: Carolina, 112 pistettä, New York Rangers, 108 pistettä, Pittsburgh, 101 pistettä ja Washington 100 pistettä. Atlantic-divisioonan kärki: Florida, 120 pistettä, Toronto 111 pistettä, Tampa Bay 106 pistettä ja Boston 103 pistettä. Tässä tehtiin NHL:n historiaa: koskaan ennen ei 8 saman konferenssin joukkuetta ole yltänyt 100 pisteeseen yhden kauden aikana, ennen tätä ennätys oli 7 joukkuetta. Edellä mainitut joukkueet ovat myös varmistaneet pudotuspelipaikkansa, idän paikat on siis jaettu. Florida voittaa konferenssin, muut Atlantic – divisioonan sekä Metropolitan - divisioonan sijoitukset eivät vielä ole ratkenneet.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kärki: Colorado, 116 pistettä, Minnesota ja St. Louis, 109 pistettä sekä Nashville, 94 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 95 pistettä ja Chicago seitsemäs, 65 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 108 pistettä, Edmonton, 98 pistettä, Los Angeles 96 pistettä ja Las Vegas, 90 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 58 pistettä. Colorado, joka voittaa konferenssin, Calgary, joka voittaa divisioonansa, Edmonton, Minnesota ja St. Louis ovat varmistaneet pudotuspelipaikkansa. Los Angeles on melko vahvoilla ja Las Vegas, Nashville ja Dallas kilpailevat kahdesta villi kortti – paikasta.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Liverpool voitti Evertonin maalein 2 – 0, Chelsea voitti West Hamin 1 – 0, Burnley voitti Wolverhamptonin 1 – 0 sekä Brighton ja Southampton pelasivat tasapelin maalein 2 – 2. Eilen maanantaina Crystal Palace ja Leeds pelasivat maalittoman tasapelin.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 80 pistettä ja toisena olevalla Liverpoolilla on 79 pistettä. Mestaruus on käytännössä kahden kauppa, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 65 pistettä, sen pitäisi voittaa loput ottelunsa ja kahden ensimmäisen hävitä omansa. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 60 pistettä ja viidentenä olevalla Tottenhamilla on 58 pistettä. Kuudentena olevalla Manchester Unitedilla on 54 pistettä, seitsemäntenä olevalla West Hamilla on 52 pistettä ja Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 49 pistettä. Newcastle on yhdeksäs, sillä on 43 pistettä ja Leicester on kymmenes, sillä on 42 pistettä. Brentford on kahdestoista, sillä on 36 pistettä. Crystal Palace on neljästoista, se on kerännyt 38 pistettä ja viidentenätoista olevalla Aston Villalla on 37 pistettä. Leeds, 34 pistettä, Burnley, 31 pistettä, Everton, 29 pistettä, Watford, 22 pistettä, sekä Norwich, 21 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 32 – 34 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Kuten jo mainittiin, mestaruus on kahden kauppa, Manchester Cityn ja Liverpoolin, Chelsea ei ehtine enää kisaan, otteluita on jäljellä noin 5 / joukkue. Burnley ja Everton taistelevat viimeisestä säilyjän paikasta, mutta Watford ja Norwich alkavat käytännössä olla varmoja putoajia, pieni teoreettinen mahdollisuus niilläkin on, mutta se on hyvin ohut.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Eilisessä maanantain ottelussa Blackburn voitti Prestonin maalein 4 – 1.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 87 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 78 pistettä, kolmantena olevalla Huddersfieldillä on 76 pistettä ja neljäntenä olevalla Nottinghamilla on 73 pistettä. Viidentenä olevalla Luton on kerännyt 72 pistettä, kuudentena olevalla Sheffield Unitedilla on 69 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Blackburnilla on 66 pistettä kuten kahdeksantenä olevalla Millwallillakin. Middlesbrough on yhdeksäs, se on kerännyt 64 pistettä ja kymmenentenä olevalla QPR:llä sekä yhdentenätoista olevalla Coventryllä on 63 pistettä. Birmingham on kahdeskymmenes, sillä on 46 pistettä. Reading, 41 pistettä on viimeinen, joka säilyttää sarjapaikkansa. Peterborough, 34 pistettä, Derby, 31 pistettä sekä Barnsley, 30 pistettä, ovat jo varmat putoajat. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi. Fulham on jo varma nousija, Bournemouth, Huddersfield ja Nottingham kilpailevat toisesta suorasta nousijan paikasta. Huddersfield on tukevasti kiinni karsijan paikassa, jos se ei suoraa nousupaikkaa ota. Nottingham, Luton, Sheffield United , Blackburn, Middlesbrough ja Millwall kilpailevat kolmesta jäljellä olevasta karsijan paikasta. Derby ja Peterborough ovat melko varmat putoajat, Barnsley vielä taistelee sarjapaikastaan Readingin kanssa. Joukkueet ovat pelanneet 42 – 44 ottelua, kaikkiaan pelataan 46 kierrosta. Tänään pelataan mm. ottelut Swansea – Bournemouth ja Fulham – Nottingham kello 21.45. Huomenna keskiviikkona pelataan ottelu Middlesbrough – Cardiff kello 21.45.

Jalkapalloa, Suomi, veikkausliiga:

Neljän pelatun kierroksen jälkeen KuPS johtaa sarjaa ainoana puhtaan pelin joukkueena, eli se on kerännyt 12 pistettä. Seuraavina olevilla Hakalla ja HJK:lla on 9 pistettä. Inter on neljäs ja IFK Mariehamn viides, 6 pistettä kummallakin. SJK, 3 pistettä, Oulu, 2 pistettä ja HIFK, 1 piste, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapalloa, Suomi, kakkonen C - Lohko:

Kakkosen sarjakausi alkaa 30.04.2022 mm. otteluilla OTP – JJK.

Formula – 1:

Sunnuntaina Italian Imolassa ajetun kauden neljännen kilpailun voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen. Toinen oli Red Bullin Sergio Perez ja kolmas Mc Larenin Lando Norris. Mercedeksen Geroge Russell oli neljäs, Alfa Romeon Valtteri Bottas viides ja Ferrarin Charles Leclerc kuudes. Sebastian Vettel oli kahdeksas, Mercedeksen Lewis Hamilton 13 ja Haas – tallin Mick Schumacher seitsemästoista. Alpinen Fernando Alonso ja Ferrarin Carlos Sainz Jr. keskeyttivät.

Charles Leclerc johtaa sarjaa, hän on kerännyt 86 pistettä. Max Verstappen on toisena, hänellä on 59 pistettä. Sergio Perez on kolmas, 54 pistettä, George Russel neljäs, 49 pistettä, Carlos Sainz Jr viides, 38 pistettä, Lando Norris kuudes, 35 pistettä, Lewis Hamilton seitsemäs, 28 pistettä ja Valtteri Bottas kahdeksas, 24 pistettä.

Ferrari johtaa tallien sarjaa, se on kerännyt 124 pistettä. Red Bull on toisena, 113 pistettä ja Mercedes kolmantena, 77 pistettä. McLaren on neljäs, 46 pistettä ja Alfa Romeo viides, 25 pistettä. Williams – talli on jälleen viimeisenä, sillä on 1 piste.

Rallin MM - sarja:

Kuten jo sunnuntaina mainittiin Toyotan Kalle Rovanperä voitti Kroatian rallin. Hyundain Ott Tänäak oli toinen, hän hävisi Rovanperälle 4,3 sekuntia. Hyundain Thierry Neville oli kolmas, hän hävisi Rovanperälle yli 2 minuuttia. Fordin Graig Breen oli neljäs ja Toyotan Elfyn Evans viides, heille tappiota rovanperään tuli jo yli 3 minuuttia.

Rovanperä myös johtaa MM – pistetilannetta, hänellä on 76 pistettä. Toisena olevalla Thierry Nevillellä on 47 pistettä ja kolmantena olevalla Craig Breenillä on 30 pistettä. Sebastien Loebillä, joka ei ollut Kroatioassa mukana on 27 pistettä, kuten myös Ott Tänakillakin.

Superpesis, Miehet:

Sunnuntaina Espanjan Fuengirolassa pelatussa kauden avausottelussa Sotkamo voitti Imatran jaksovoitoin 1 – 0 (jaksot 3 – 1 ja 1 – 1, Sotkamon juoksut ensin mainittuina). Seuraavat ottelut 12. ja 13.05.2022

Superpesis, Naiset:

Lauantaina myöskin Espanjan Fuengirolassa pelatussa kauden avausottelussa Seinäjoki voitti Helsingin Roihuttaret jaksovoitoin 2 – 0 (Jaksot 6 – 0 ja 1 – 0, Seinäjoen juoksut ensin mainittuina). Seuraavat ottelut 14. ja 15.05.2022.

Ykköspesis, Miehet:

Sarja alkaa 14.05.2022 mm. ottelulla Kannus – Kuopio. Jyväskylän Lohi pelaa ensimmäisen ottelunsa 15.05, jolloin se matkustaa Haapajärven vieraaksi. 18.05 pelataan mm. ottelu Kuopio – Jyväskylän Lohi.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Keskiviikkona pelatussa ensimmäisessä finaaliottelussa Tappara voitti TPS:n maalein 2 – 1. Tappara johtaa siis sarjaa otteluvoitoin 1 – 0. Mestaruuteen vaaditaan 4 voittoa. Toinen ottelu TPS – Tappara pelataan lauantaina 23.04 kello 17.00. Kolmas ottelu pelataan maanantaina 25.04 Tampereella ja neljäs ottelu tiistaina 26.04 Turussa. Pronssiottelu Ilves – KooKoo pelataan sunnuntaina 24.04 Tampereella kello 17.00. Pronssi ratkeaa yhdessä ottelussa. Aiempia tuloksia, koko finaalien ohjelma sekä tilastoja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä New York voitti Winnipegin maalein 3 – 0, Florida voitti New York Rangersin jatkoajalla 3 – 2, Floridan Aleksander Barkov iski kypärätempun eli 3 maalia, San Jose voitti Columbuksen 3 – 2, Toronto voitti Philadelphian 5 – 2 sekä Minnesota voitti Montrealin 2 – 0. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Edmonton voitti Dallasin maalein 5 – 2, Edmontonin Jesse Puljujärvelle merkittiin maali ja Dallasin Roope Hintzille maali ja syöttöpiste, Chicago voitti Arizonan jatkoajalla lukemin 4 – 3, Seattle voitti Coloradon 3 – 2, Coloradon Artturi Lehkoselle merkittiin maali sekä Las Vegas voitti jatkoajalla Washingtonin 4 – 3, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali, hänen 50s maalinsa tällä kaudella. Hän on tehnyt urallaan 50 maalia kaudessa 9 kertaa, yhtä monta kertaa kuin Wayne Gretzky. Lisäksi Ovechkin on 21 maalin päässä kaikkien aikojen maalintekijätilaston kakkossijasta. Viime yönä Florida voitti Detroitin maalein 5 – 2, Floridan Aleksander Barkoville merkittiin maali, Pittsburgh voitti Bostonin 4 – 0, Carolina voitti Winnipegin 4 – 2, Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin maali ja syöttöpiste sekä Carolinan Sebastian Aholle syöttöpiste, New York Rangers voitti New York Islandersin 6 – 3, Calgary voitti Dallasin 4 – 2 sekä Los Angeles voitti Chicagon 4 – 1.                                                

Ensi yönä pelataan mm. ottelut Columbus – Ottawa kello 02.00, Edmonton – Colorado kello 04.00 ja Arizona – Washington kello 05.30. Lauantaina sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ohjelmassa ovat mm. ottelut Detroit – Pittsburgh (Tästä ottelusta tunnin kooste TV2:lla kello 21.00) ja New Jersey – Carolina kello 19.30, Boston – New York Rangers (Tästä ottelusta suora lähetys TV2:lla) kello 22.00, Ottawa – Montreal, Tampa Bay – Nashville ja Florida – Toronto kello 02.00, San Jose – Chicago ja Dallas – Seattle kello 03.00 sekä Calgary – Vancouver kello 05.00.

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Tiistaina Liverpool voitti Manchester Unitedin maalein 4 – 0. Keskiviikkona Arsenal voitti Chelsean maalein 4 – 2, Manchester City voitti Brightonin 3 – 0, Newcastle voitti Crystal Palacen 1 – 0 sekä Everton ja Leicester pelasivat 1 – 1 tasapelin. Huomenna pelataan mm. seuraavat ottelut: Arsenal – Manchester United kello 14.30, Leicester – Aston Villa, Manchester City – Watford ja Norwich – Newcastle kello 17.00 sekä Brentford – Tottenham kello 19.30. Sunnuntaina pelataan mm. ottelut Chelsea – West Ham kello 16.00 ja Liverpool – Everton kello 18.30.

Uutinen:

Norwich on käyttänyt Teemu Pukin sopimuksessa olleen option. Näin Pukilla on sopimus seuran kanssa ensi kaudesta ja seura saa Pukista siirtokorvauksen, jos tämä päättääkin lähteä seurasta.

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Kierroksen poiminnat: Hull – Reading, Sheffield United – Cardiff, Stoke – QPR, West Bromwich – Coventry, Birmingham – Millwall sekä kierroksen kärkiottelu Bournemouth – Fulham lauantaina kello 17.00. Fulham on jo varmistanut suoran nousun valioliigaan, Bournemouth tarvitsee vielä pisteitä. Derby on jo varma putoaja. Lisää tiistaisessa päivityksessämme.

Formula - 1:

Kauden neljäs osakilpailu ajetaan nyt viikonloppuna Italian Imolan radalla. Aika – ajot ajetaan tänään perjantaina kello 18.00, sprinttikilpailu huomenna lauantaina kello 17.30 sekä varsinainen kilpailu sunnuntaina kello 16.00.

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee noudattamaan kasvomaskin käytöstä annettuja ohjeita. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Jääkiekon SM – liigan finaalit alkavat huomenna. Ensimmäinen ottelu Tappara – TPS alkaa kello 18.30. Toinen ottelu TPS – Tappara pelataan lauantaina 23.04 kello 17.00 Mestaruuteen vaaditaan 4 voittoa. Pronssiottelu Ilves – KooKoo pelataan sunnuntaina 24.04 Tampereella kello 17.00. Pronssi ratkeaa yhdessä ottelussa. Aiempia tuloksia, koko finaalien ohjelma sekä tilastoja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntaina sekä Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatuissa otteluissa Florida voitti Detroitin maalein 6 – 1, Floridan Anton Lundellille merkittiin 2 maalia, Floridan Aleksander Barkoville 2 syöttöpistettä sekä Floridan Eetu Luostariselle syöttöpiste, St. Louis voitti Nashvillen 8 – 3, Minnesota voitti jatkoajalla San Josen 5 – 2 sekä Anaheim voitti Columbuksen 6 – 4. Viime yönä Calgary voitti Chicagon maalein 5 – 2, Washington voitti 3 – 2, Coloradon Artturi Lehkoselle merkittiin maali, Seattle voitti Ottawan 4 – 2, Carolina voitti Arizonan 5 – 3, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali sekä Vancouver voitti Dallasin 6 – 2, Dallasin Roope Hintz teki joukkueensa molemmat maalit ja Dallasin Jani Hakanpäälle merkittiin toiseen syöttöpiste.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Montreal – Minnesota ja New York Rangers – Winnipeg kello 02.00, New York Islanders – Florida kello 02.30, Nashville – Calgary kello 03.00 ja San Jose – Columbus kello 05.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan ottelut: Edmonton – Dallas kello 03.30 ja Arizona – Chicago, Las Vegas – Washington sekä Seattle – Colorado kello 05.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kärki: Carolina, 106 pistettä, New York Rangers, 104 pistettä, Pittsburgh, 97 pistettä ja Washington 96 pistettä. Atlantic-divisioonan kärki: Florida, 114 pistettä, Toronto 106 pistettä, Tampa Bay 100 pistettä ja Boston, 97 pistettä. Mainitut joukkueet ovat varmistaneet pudotuspelipaikkansa, joten itäisessä konferenssissa ei paikkoja enää ole auki. MM. Columbus, New Jersey ja Montreal jäivät ulos pudotuspeleistä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kärki: Colorado, 116 pistettä, St.Louis, 102 pistettä, Minnesota, 101 pistettä, ja Nashville sekä Dallas, 91 pistettä kummallakin. Chicago on seitsemäs, sillä on 61 pistettä. Pacific-divisioonan kärki: Calgary, 103 pistettä, Edmonton, 94 pistettä, Los Angeles 90 pistettä ja Las Vegas 87 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 56 pistettä. Colorado, St.Louis, Minnesota ja Calgary ovat varmistaneet pudotuspelipaikkansa, Edmonton on melko vahvoilla, varma sen paikka ei vielä ole. Los angeles, Nashville, Dallas, Las Vegas ja Vancouver (Pacific – divisioonan viides, 86 pistettä) kilpailevat muista paikoista. Divisioonien 3 parasta ja 2 konferenssin seuraavaa joukkuetta menevät pudotuspeleihin. Jos sarja päättyisi nyt, niin läntisen konferenssin Central – divisioonasta menisi 5 joukkuetta pudotuspeleihin, kun taas Pacific – divisioonasta menisi vain 3. Itäisessä konferenssissahan menee kummastakin sen divisioonasta (Metropolitan ja Atlantic) 4 paikkansa varmistanutta joukkuetta

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Newcastle voitti Leicesterin maalein 2 – 1 sekä West Bromwich ja Burnley päätyivät pistejakoon 1 – 1 tuloksella. Tänään pelataan ottelu Liverpool – Manchester United kello 22.00 sekä huomenna pelataan ottelut Chelsea – Arsenal, Everton Leicester ja Newcastle – Crystal Palace kello 21.45 ja Manchester City – Brighton kello 22.00

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 74 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 73 pistettä. Mestaruus on kahden kauppa, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 62 pistettä. Neljäntenä olevalla Tottenhamilla on 57 pistettä ja viidentenä olevalla Manchester Unitedilla sekä kuudentena olevalla Arsenalilla on 54 pistettä kummallakin. Seitsemäntenä on West Ham, se on kerännyt 52 pistettä. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 49 pistettä, Leicester on yhdeksäs, sillä on 40 pistettä kuten kymmenenentä oleva Brightonkin. Crystal Palace on kolmastoista, sillä on 37 pistettä. Aston Villa on viidestoista, sillä on 36 pistettä. Leeds, 33 pistettä, Everton, 28 pistettä, Burnley, 25 pistettä, Watford, 22 pistettä, sekä Norwich, 21 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 30 – 33 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Kuten jo mainittiin, mestaruus on kahden kauppa, Manchester Cityn ja Liverpoolin, Chelsea ei ehdi enää kisaan, otteluita on jäljellä noin 6 / joukkue. Burnley vielä taistelee säilymisestään, mutta Watford ja Norwich alkavat käytännössä olla varmoja putoajia, pieni teoreettinen mahdollisuus niilläkin on.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Maanantain otteluissa Bournemouth voitti Coventryn maalein 3 – 0, QPR voitti Derbyn 1 – 0, Blackpool voitti Birminghamin 6 – 1, Nottingham voitti West Bromwichin 4 – 0, Millwall voitti Hullin 2 – 1, Bristol City - Sheffield United päättyi tasatulokseen 1 – 1 sekä Reading ja Swansea päätyivät pistejakoon tuloksella 4 – 4. Ottelu Fulham – Preston pelataan tänään kello 21.45

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 83 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 77 pistettä, kolmantena olevalla Huddersfieldillä on 73 pistettä ja neljäntenä olevalla Lutonilla on 71 pistettä. Viidentenä olevalla Nottinghamilla on 70 pistettä ja kuudentena olevalla Sheffield Unitedilla on 66 pistettä. Millwall on seitsemäs, sillä on 65 pistettä, Blackburn kahdeksas, se on kerännyt 63 pistettä kuten yhdeksäntenä olevalla Middlesbrough ja kymmenentenä olevalla QPR. Birmingham on kahdeskymmenes, sillä on 45 pistettä. Reading, 41 pistettä, Peterborough, 34 pistettä, Derby, 31 pistettä sekä Barnsley 30 pistettä kummallakin, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi. Fulham alkaa olla jo varma nousija, Bournemouth, Huddersfield ja Nottingham kilpailevat toisesta suorasta nousijan paikasta. Huddersfield on tukevasti kiinni karsijan paikassa, jos se ei suoraa nousupaikkaa ota. Nottingham, Luton, Sheffield United , Blackburn, Middlesbrough ja Millwall kilpailevat kolmesta jäljellä olevasta karsijan paikasta. Peterborough, Derby ja Barnsley ovat melko varmat putoajat. Joukkueet ovat pelanneet 42 – 43 ottelua, sarjaa on siis jäljellä noin 3 kierrosta.

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee noudattamaan kasvomaskin käytöstä annettuja ohjeita. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntaina TPS voitti Ilveksen maalein 6 – 0 ja tasoitti otteluvoitot 1 – 1:een. Eilen maanantaina Tappara voitti KooKoon maalein 4 – 2, Tappara johtaa sarjaa otteluvoitoin 2 – 1. Tänään tiistaina pelataan ottelut KooKoo – Tappara ja Ilves – TPS kello 18.30, Ilves – TPS – ottelusta lähetys myös Sub – kanavalla. Huomenna pelataan ottelu TPS – Ilves kello 18.30 ja torstaina pelataan ottelu Tappara – KooKoo kello 18.30.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain sekä Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatuissa otteluissa Washington voitti Bostonin maalein 4 – 2, Washingtonin Alex Ovechkinille ja Bostonin Erik Haulalle merkittiin maalit, Pittsburgh voitti Nashvillen jatkoajalla 3 – 2, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin syöttöpiste, Carolina voitti Anaheimin 5 – 2, Dallas voitti Chicagon 6 – 4, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali ja 2 syöttöpistettä sekä Dallasin Miro Heiskaselle merkittiin 2 syöttöpistettä. Viime yönä Winnipeg voitti Montrealin maalein 4 – 2, Montrealin Joel Armialle merkittiin maali.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Florida – Anaheim, New York Rangers – Carolina, Washington – Philadelphia kello 02.00, New York Islanders – Pittsburgh kello 02.30, Minnesota – Edmonton ja Nashville – San Jose kello 03.00, Chicago – Los Angeles kello 03.30, Calgary – Seattle kello 04.00, Dallas – Tampa Bay kello 04.30 ja Arizona – New Jersey kello 05.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Philadelphia – New York Rangers ja Columbus – Montreal kello 02.00, Winnipeg – Seattle kello 03.30 sekä Colorado – Los Angeles kello 04.30.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 102 pistettä, New York Rangers, 100 pistettä ja Pittsburgh, 94 pistettä. Konferenssien kummastakin divisioonasta menee kolme parasta joukkuetta pudotuspeleihin ja sen lisäksi kaksi parasta joukkuetta ns. Villi kortti – paikalle divisioonaan katsomatta. Metropolitan divisioonassa Carolina ja New York Rangers ovat varmistaneet pudotuspelipaikkansa ja Pittsburgh sekä Washington kilpailevat kolmannesta paikasta. Washington on käytänössä myös varma pudotusdpelijoukkue. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 108 pistettä, Toronto 100 pistettä ja Tampa Bay, 96 pistettä sekä Boston, 95 pistettä. Tässä Florida ja Toronto ovat varmistaneet pudotuspelipaikkansa ja Tampa Bay sekä Boston kilpailevat kolmannesta paikasta, kummatkin ovat käytännössä varmoja pudotuspelijoukkueita.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 110 pistettä, Minnesota ja St.Louis, 94 pistettä sekä Nashville 87 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 86 pistettä ja Chicago seitsemäs, 59 pistettä. Colorado on varmistanut pudotuspelipaikkansa, loput mainitut joukkueet kilpailevat kahdesta jäljelläolevasta paikasta ja ainakin toisesta villi kortti - paikasta Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 97 pistettä, Edmonton, 90 pistettä, Los Angeles 86 pistettä ja Las Vegas 80 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 52 pistettä. Kukaan ei vielä ole varmistanut pudotuspelipaikkaansa, Calgary ja Edmonton ovat melko vahvoilla. Tällä hetkellä läntisen konferenssin paikat ovat menossa Central – divisioonan joukkueille, pelejä on kuitenkin jäljellä noin 7 / joukkue, joten tilanteet saattavat vileä muuttua. Seuraamme tilannetta.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Norwich voitti Burnleyn maalein 2 – 0, Teemu Pukki teki toisen Norwichin maaleista, Leicester voitti Crystal Palacen 2 – 1 sekä kärkiottelu Manchester City – Liverpool päättyi pistejakoon 2 – 2 tuloksella.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 74 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 73 pistettä. Mestaruus on kahden kauppa, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 62 pistettä. Neljäntenä olevalla Tottenhamilla on 57 pistettä ja viidentenä olevalla Arsenalilla on 54 pistettä. Kuudentena olevalla West Hamilla sekä seitsemäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 51 pistettä kummallakin. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 49 pistettä, Leicester on yhdeksäs, sillä on 40 pistettä ja kymmenenentä oleva Crystal Palace on kerännyt 37 pistettä. Aston Villa on kahdestoista, sillä on 36 pistettä kuten kolmantenatoista olevalla Brentfordillakin. Leeds, 33 pistettä, Everton, 28 pistettä, Burnley, 24 pistettä, Watford, 22 pistettä, sekä Norwich, 21 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 30 – 32 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Kuten jo mainittiin, mestaruus on kahden kauppa, Manchester Cityn ja Liverpoolin, Chelsea ei ehdi enää kisaan, otteluita on jäljellä noin 8 / joukkue. Burnley vielä taistelee säilymisestään, mutta Watford ja Norwich alkavat käytännössä olla varmoja putoajia, pieni teoreettinen mahdollisuus niilläkin on, mutta se on hyvin ohut.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntaisessa ottelussa Coventry voitti Fulhamin maalein 3 – 1. Eilen Huddersfield voitti Lutonin maalein 2 – 0.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 83 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 73 pistettä, kolmantena olevalla Huddersfieldillä on 69 pistettä ja neljäntenä olevalla Nottinghamilla on 67 pistettä. Viidentenä olevalla Lutonilla on 65 pistettä, kuten kuudentena olevalla Sheffield Unitedillakin. Blackburn on seitsemäs, sillä on 63 pistettä, Middlesbrough kahdeksas, se on kerännyt 62 pistettä, yhdeksäntenä olevalla Millwallilla on 61 pistettä ja kymmenentenä olevalla Coventryllä sekä yhdentenätoista olevalla QPR:llä on 59 pistettä. Birmingham on kahdeksastoista, sillä on 45 pistettä. Reading, 37 pistettä, Barnsley, 29 pistettä, sekä Derby ja Peterborough, 28 pistettä kummallakin, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi. Fulham alkaa olla jo varma nousija, Bournemouth, Huddersfield ja Nottingham kilpailevat toisesta suorasta nousijan paikasta. Huddersfield on tukevasti kiinni karsijan paikassa, jos se ei suoraa nousupaikkaa ota. Nottingham, Luton, Sheffield United , Blackburn, Middlesbrough ja Millwall kilpailevat kolmesta jäljellä olevasta karsijan paikasta. Derby ja Peterborough ovat melko varmat putoajat, Barnsley vielä taistelee sarjapaikastaan Readingin kanssa. Joukkueet ovat pelanneet 39 – 41 ottelua, sarjaa on siis jäljellä noin 5 kierrosta.

Jalkapallon Mestarien liiga:

Mestarien liigassa pelataan puolivälierien toiset osaottelut: Bayern Munchen – Villareal ja Real Madrid – Chelsea tänään 12.04 kello 22.00 ja Atletico Madrid – Manchester City sekä Liverpool – Benfica huomenna kello 22.00

Formula – 1:

Kolme ajetun kilpailun jälkeen Ferrarin Charles Leclerc johtaa sarjaa, hän on kerännyt 71 pistettä. Toisena on Mercedeksen George Russel, hänellä on 37 pistettä ja kolmantena Ferrarin Carlos Sainz Junior, hänellä on 33 pistettä. Neljäntenä oleva Red Bullin Sergio Perez on kerännyt 30 pistettä ja viidentenä oleva Mercedeksen Lewis Hamiltonilla on 28 pistettä. Hallitseva maailmanmestari, Red Bullin Max Verstappen on kuudes, hänellä on 25 pistettä. Alfa Romeon Valtteri Bottas on kymmenes, hänellä on 12 pistettä, Albionin Fernando Alonsolla on 2 pistettä ja Haas – tallin Mick Schumacherilla ei vielä ole pisteitä.

Seuraava kilpailu 24.04 Italian Imolassa.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntaina Tappara voitti Lukon maalein 4 – 1. Tappara eteni välieriin otteluvoitoin 4 – 1. KooKoo voitti Jukurit 5 – 1, KooKoo johtaa sarjaa voitoin 3 – 2 sekä TPS voitti HIFK:n 2 – 1, TPS johtaa sarjaa voitoin 3- 2. Eilisen maanantain ottelu Kärpät – Ilves keskeytyi jo 10 minuutin pelin jälkeen jään huonon kunnon takia. Kärpät johtaa ottelua, jota on määrä jatkaa tänään tiistaina 05.04 maalein 1 – 0. Mahdollinen seitsemäs ottelu pelataan huomenna Tampereella. Jatkoon pääsyyn tarvitaan 4 voittoa. Tänään 05.04 pelataan ottelut KooKoo – Jukurit, sarja on siis katkolla KooKoolle ja HIFK – TPS, sarja on siis katkolla TPS:lle kello 18.30 sekä jatketaan Kärpät – Ilves ottelua. Mahdolliset seitsemännet ottelut pelataan huomenna..

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain sekä Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatuissa otteluissa Florida voitti Buffalon maalein 5 – 3, Floridan Anton Lundelille merkittiin maali ja Floridan Aleksander Barkoville 2 syöttöpistettä, Edmonton voitti Anaheimin 6 – 1, Edmontonin Jesse Puljujärvelle merkittiin maali, Seattle voitti Dallasin 4 – 1, Minnesota voitti Washingtonin 5 – 1, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin syöttöpiste, Arizona voitti jatkoajalla Chicagon 3 – 2 sekä Philadelphia voitti New York Rangersin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3. Viime yönä Boston voitti jatkoajalla Columbuksen maalein 3 – 2, Toronto voitti Tampa Bayn 6 – 2, St. Louis voitti Arizonan 5 – 1 sekä Calgary voitti Los Angelesin 3 – 2.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Buffalo – Carolina, Montreal – Ottawa, Florida – Toronto, New Jersey – New York Rangers, Philadelphia – Columbus ja Pittsburgh – Colorado kello 02.00, Dallas – New York Islanders kello 03.30 sekä San Jose – Edmonton kello 05.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Washington – Tampa Bay kello 02.30 sekä St.Louis – Seattle kello 03.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 98 pistettä, New York Rangers, 94 pistettä ja Pittsburgh, 92 pistettä. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 102 pistettä, Toronto 95 pistettä ja Boston sekä Tampa Bay 93 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 104 pistettä, Minnesota, 91 pistettä ja St.Louis, 88 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 81 pistettä ja Chicago seitsemäs, 59 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 91 pistettä, Los Angeles 86 pistettä ja Edmonton, 85 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 50 pistettä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa West Ham voitti Evertonin maalein 2 – 1 ja Tottenham voitti Newcastlen 5 – 1. Eilen maanantaina Crystal Palace voitti Arsenalin maalein 3 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 73 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 72 pistettä. Mestaruus on kahden kauppa, koska kolmantena olevalla Chelsealla on vain 59 pistettä. Neljäntenä olevalla Tottenhamilla ja viidentenä olevalla Arsenalilla on 51 pistettä kummallakin ja kuudentena olevalla West Hamilla sekä seitsemäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 51 pistettä kummallakin. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 49 pistettä ja yhdeksäntenä oleva Crystal Palace on kerännyt 37 pistettä, kuten kymmenenentä oleva Leicesterkin. Aston Villa on yhdestoista, sillä on 36 pistettä. Brentford on neljästoista, 33 pistettä. Leeds, 30 pistettä, Everton, 25 pistettä, Watford, 22 pistettä, Burnley, 21 pistettä, sekä Norwich, 18 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 28 – 31 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen. Keskiviikkona pelataan ottelu Burnley – Everton kello 21.30

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntaisessa ottelussa Birmingham voitti West Bromwichin maalein 1 – 0.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 80 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 72 pistettä ja kolmantena olevalla Huddersfieldillä on 66 pistettä ja neljäntenä olevalla Lutonilla on 64 pistettä. Middlesbrough on viides, sillä on 62 pistettä, kuten kuudentena olevalla Blackburnilläkin. Seitsemäntenä on Nottingham ja kahdeksantena Sheffield United, molemmilla on 61 pistettä. QPR, 59 pistettä ja Millwall, 58 pistettä täydentävät kärkikymmenikön. Birmingham on kahdeksastoista, sillä on 45 pistettä. Reading, 34 pistettä, Barnsley, 29 pistettä, Derby, 25 pistettä ja Peterborough, 26 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 37 – 40 ottelua.

Tänään tiistaina 05.04 pelataan mm. ottelut Sheffield United – QPR, Millwall – Swansea, Reading – Stoke ja Preston – Blackpool kello 21.45. Huomenna keskiviikkona 06.04 pelataan ottelut Nottingham – Coventry ja Middlesbrough – Fulham kello 21.45 sekä West Bromwich – Bournemouth kello 22.00

Jalkapallon Mestarien liiga:

Mestarien liigassa on edetty puolivälieriin. Tänään tiistaina 05.04 pelataan ensimmäiset osaottelut Manchester City – Atletico Madrid ja Benfica – Liverpool kello 22.00. Huomenna pelataan ottelut Chelsea – Real Madrid ja Villareal – Bayer Munchen kello 22.00. Toiset osaottelut ensi viikolla.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette sekä Vertaisradio.fi – sivustolla että Rahattomat.fi-sivustolla etusivuilla olevien linkkien kautta. Etusivuilla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntaina puolivälierien ensimmäisissä osaotteluissa Ilves voitti Kärpät maalein 5 – 1 ja TPS voitti HIFK:n 2 – 0. Eilen maanantaina Tappara voitti Lukon maalein 5 – 3, KooKoo voitti Jukurit 3 – 1 ja Ilves voitti jatkoajalla Kärpät lukemin 2 – 1. Ilves johtaa Kärppiä otteluvoitoin 2 – 0, TPS, Tappara ja KooKoo johtavat omia sarjojaan voitoin 1 – 0. Tänään 29.03 pelataan ottelut HIFK – TPS, Lukko – Tappara sekä KooKoo – Jukurit kello 18.30. Huomenna keskiviikkona pelataan ottelu Ilves – Kärpät kello 18.30. Lisää otteluja sekä tilastoja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä New York Rangers voitti jatkoajalla Buffalon maalein 5 – 4, Pittsburgh voitti Detroitin 11 – 2, Pittsburghin Kasperi Kapaselle merkittiin maali, Nashville voitti Philadelphian 5 – 4, Nasvillen Mikael Granlundille merkittiin 2 syöttöpistettä, Minnesota voitti Coloradon jatkoajalla 3 – 2, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali sekä Toronto voitti Floridan 5 – 2, Floridan Eetu Luostariselle merkittiin syöttöpiste. Viime yönä Carolina voitti Washingtonin maalein 6 – 1, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali, Carolinan Teuvo Teräväiselle 2 syöttöpistettä ja Carolinan Jesperi Kotkaniemelle syöttöpiste, Buffalo voitti Chicagon 6 – 5, Seattle voitti Los Angelesin 6 – 1, Seattlen Joonas Donskoille merkittiin syöttöpiste sekä Edmonton voitti Arizonan 6 – 1, Edmontonin Jesse Puljujärvelle merkittiin 2 syöttöpistettä.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Tampa Bay – Carolina, Florida – Montreal, Pittsburgh – New York Rangers ja Columbus – New York Islanders kello 02.00, Nashville – Ottawa kello 03.00, Calgary – Colorado kello 04.00 sekä Anaheim – Dallas kello 05.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Detroit – New York Rangers kello 02.30, Edmonton – Los Angeles kello 03.30 sekä Seattle – Las Vegas kello 05.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 95 pistettä, Pittsburgh, 90 pistettä ja New York Rangers, 89 pistettä. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 94 pistettä, Tampa Bay, 88 pistettä ja Toronto sekä Boston, 87 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 98 pistettä, Minnesota, 84 pistettä ja St.Louis, 81 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 75 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 88 pistettä, Los Angeles, 81 pistettä ja Edmonton, 79 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 48 pistettä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 70 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 69 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 59 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 54 pistettä, viidentenä olevalla Tottenhamilla on 51 pistettä, kuudentena olevalla Manchester Unitedilla on 50 pistettä ja seitsemäntenä olevalla West Hamilla on 48 pistettä. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 46 pistettä ja yhdeksäntenä oleva Aston Villa on kerännyt 36 pistettä, kuten kymmenenentä oleva Leicesterkin. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 34 pistettä. Brentford on viidestoista, 30 pistettä. Leeds, 29 pistettä, Everton, 35 pistettä, Watford, 22 pistettä, Burnley, 21 pistettä, sekä Norwich, 17 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 27 – 30 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 77 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 69 pistettä ja kolmantena olevalla Lutonilla on 63 pistettä, kuten neljäntenä olevalla Huddersfieldilläkin. Sheffield United on viides, sillä on 61 pistettä, kuten kuudentena olevalla Blackburnilläkin. Seitsemäntenä on Middlesbrough ja kahdeksantena QPR, molemmilla on 59 pistettä. Nottingham, 58 pistettä ja Milwall, 57 pistettä täydentävät kärkikymmenikön. Birmingham on yhdeksästoista, sillä on 42 pistettä. Reading, 33 pistettä, Barnsley, 28 pistettä, Peterborough, 26 pistettä, ja Derby, 25 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 36 – 39 ottelua.

Formula – 1:

Sunnuntaina ajetussa kauden toisessa Formula – 1:sten osakilpailussa voittajaksi ajoi Red Bullin Max Verstappen. Toiseksi ajoi Ferrarin Charles Leclerc ja kolmanneksi Ferrarin Carlos Sainz Jr. Mercedeksen Lewis Hamilton oli kymmenes. Mm. ainoa suomalaiskuljettaja Alfa Romeon Valtteri Bottas ja Alpinen Fernando Alonso keskeyttivät.

Seuraava kilpailu 10.04 Melbourne, Australia.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga (pka = pistekeskiarvo):

Sunnuntaina Ilves voitti Sportin maalein 2 – 1 ja TPS voitti Kärpät jatkoajalla lukemin 3 – 2. Eilen maanantaina HIFK voitti Lukon maalein 5 - 1. Runkosarja päättyy tänään mm. otteluihin KalPa – JYP, Jukurit – Lukko, Kärpät – KooKoo, Pelicans – HPK ja Tappara – Ässät kello 18.30. Tappara johtaa sarjaa, sen pka on 1.898. Ilves on toisena, pka 1.881 ja Jukurit kolmantena, pka 1.864. Neljäntenä olevan TPS:n sekä viidentenä olevan HIFK:n pka on sama, 1.678 ja kuudentena olevan HPK:n pka on 1.610. KooKoon, joka on seitsemäs, pka on 1.593 ja kahdeksantena olevan Lukon pka on 1.561. JYP, pka 1.000, SaiPa, pka 0.983 ja Ässät pka 0.898, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Dallas voitti Washingtonin maalein 3 – 2, Dallasin Roope Hintzille merkittiin 2 maalia, Dallasin Esa Lindellille syöttöpiste ja Washingtonin Alex Ovechkinille maali, New York Rangers voitti Carolinan 2 – 0 sekä Winnipeg voitti Chicagon 6 – 4. Viime yönä Colorado voitti Edmontonin jatkoajalla maalein 3 – 2, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin 2 maalia, Nashville voitti Anaheimin 6 – 3, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin 2 syöttöpistettä sekä Boston voitti Montrealin jatkoajalla lukemin 3 – 2, Montrealin Joel Armialle merkittiin maali ja Bostonin Erik Haulalle 2 syöttöpistettä.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Carolina – Tampa Bay, Pittsburgh – Columbus, New Jersey – New York Rangers ja Washington – St. Louis kello 01.00, Dallas – Edmonton kello 02.30 sekä Los Angeles – Nashville kello 04.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Colorado – Vancouver kello 03.30 ja Anaheim – Chicago kello 04.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 88 pistettä sekä New York Rangers ja Pittsburgh, 85 pistettä kummallakin. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 90 pistettä, Tampa Bay, 84 pistettä ja Toronto 83 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 95 pistettä, Minnesota ja Nashville, 78 pistettä kummallakin. Dallas on viidentenä, sillä on 71 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 84 pistettä, Los Angeles 76 pistettä ja Edmonton 75 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 44 pistettä.

Joukkueet ovat pelanneet 60 – 65 ottelua.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Leicester voitti Brentfordin maalein 2 – 1 ja Tottenham voitti West Hamin 3 – 1.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 70 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 69 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 59 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 54 pistettä, viidentenä olevalla Tottenhamilla on 51 pistettä, kuudentena olevalla Manchester Unitedilla on 50 pistettä ja seitsemäntenä olevalla West Hamilla on 48 pistettä. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 46 pistettä ja yhdeksäntenä oleva Aston Villa on kerännyt 36 pistettä, kuten kymmenenentä oleva Leicesterkin. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 34 pistettä. Brentford on viidestoista, 30 pistettä. Leeds, 29 pistettä, Everton, 35 pistettä, Watford, 22 pistettä, Burnley, 21 pistettä, sekä Norwich, 17 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 27 – 30 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntaina Peterborough voitti QPR:n maalein 3 – 1..

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 77 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 69 pistettä ja kolmantena olevalla Lutonilla on 63 pistettä, kuten neljäntenä olevalla Huddersfieldilläkin. Sheffield United on viides, sillä on 61 pistettä, kuten kuudentena olevalla Blackburnilläkin. Seitsemäntenä on Middlesbrough ja kahdeksantena QPR, molemmilla on 59 pistettä. Nottingham, 58 pistettä ja Milwall, 57 pistettä täydentävät kärkikymmenikön. Birmingham on yhdeksästoista, sillä on 42 pistettä. Reading, 33 pistettä, Barnsley, 28 pistettä, Peterborough, 26 pistettä, ja Derby, 25 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 36 – 39 ottelua.

Formula – 1:

Sunnuntaina ajetussa Formula – 1:sen kauden avauskilpailussa voittoon ajoi Ferrarin Charles Leclerc. Ferrarrin Carlos Sainz Junior ajoi toiseksi, Mercedeksen Lewis Hamilton kolmanneksi ja Mercedeksen George Russell neljänneksi. Alfa Romeon Valtteri Bottas oli kuudes, Fernando Alonso yhdeksäs ja Mick schumacher yhdestoista. Hallitseva maailmanmestari, Red Bullin Max Verstappen keskeytti.

Seuraava kilpailu 27.03 Saudi Arabiassa

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Tiistaina JYP voitti HIFK:n maalein 3 – 2, TPS voitti KalPan 5 – 2, Lukko voitti HPK:n 4 – 2 ja SaiPa voitti Sportin 4 - 1. Keskiviikkona TPS voitti Jukurit maalein 3 – 1, Tappara voitti Kärpät 1 – 0 ja Pelicans voitti Ilveksen 3 – 0.

Jääkiekkoa – NHL:

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Arizona voitti Montrealin maalein 6 – 3, Montrealin Joel Armialle merkittiin 2 syöttöpistettä, Nashville voitti Pittsburghin 4 – 1, Nashvillen Eeli Tolvaselle merkittiin maali, Colorado voitti Los Angeles Kingsin 3 – 0, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste, Washington voitti New York Islandersin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali, jolla hän siirtyi yksin kaikkien aikojen maalintekijätilaston kolmannelle sijalle sekä New York Rangers voitti jatkoajalla Anaheimin 4 – 3. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Columbus voitti Ottawan maalein 4 – 1, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin 2 syöttöpistettä ja Tampa Bay voitti Seattlen 4 – 1. Torstain ja perjantain välisenä yönä Toronto voitti Carolinan maalein 3 – 2, Dallas voitti jatkoajalla Montrealin 4 – 3, Dallasin Esa Lindellille merkittiin syöttöpiste, Washington voitti Columbuksen maalein 7 – 2, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin maali ja Washingtonin Alex Ovechkinille maali ja syöttöpiste sekä Las Vegas voitti Floridan 5 – 3, Floridan Aleksander Barkoville ja Eetu Luostariselle merkittiin syöttöpisteet.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Keskiviikkona Liverpool voitti Arsenalin maalein 2 – 0 ja Tottenham voitti Brightonin 2 – 0. Torstaina Everton voitti Newcastlen 1 – 0.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Tiistaina Middlesbrough voitti Birminghamin maalein 2 – 0, West Bromwich voitti Fulhamin 1 – 0, Luton voitti Prestonin 4 – 0 sekä Bournemouth ja Reading tasasivat pisteet 1 – 1 tuloksella. Keskiviikkona Hull voitti Coventryn maalein 2 – 0, Nottingham voitti QPR:n 3 – 1, Cardiff voitti Stoken 2 – 1, Swansea voitti Peterboroughin 3 – 2 sekä Blackpool ja Sheffield United pelasivat maalittoman tasapelin.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Jääkiekon SM – Liiga (pka = pistekeskiarvo):

Ilves johtaa sarjaa, pka on 1,891. Tappara on toisena, sen pka on 1,873 ja Jukurit on kolmantena, pka 1,857. Neljäntenä olevan HIFK:n pka on 1,727, viidentenä olevan HPK:n pka on 1,696 ja kuudentena olevan TPS:n pka on 1,625. Seitsemäntenä on Kärpät, pka 1,589, se vielä tavoittelee paikkaa kuuden joukkoon. Viimeisistä säälipleijaripaikoista, eli kymmenen parhaan joukkoon pääsemisestä kilpailevat yhdeksäntenä oleva Pelicans ja kymmenentenä oleva KalPa, molempien pka 1,554 sekä yhdentenätoista oleva Lukko, pka 1,547. JYP, pka 0,982, SaiPa, pka 0,29 ja Ässät, pka 0,842 ovat sarjataulukossa viimeisinä. Sarjaa on jäljellä noin 4 kierrosta.

Tänään tiistaina 15.03 pelataan mm. ottelut JYP – HIFK, KalPa – TPS, Lukko – HPK ja SaiPa – Sport kello 18.30. Keskiviikon ohjelmassa ovat mm. ottelut: Jukurit - TPS ja Pelicans – Ilves kello 18.30.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Pittsburgh voitti Carolinan maalein 4 – 2, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali ja Carolinan Teuvo Teräväiselle syöttöpiste, Nashville voitti Minnesotan 6 – 2, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin syöttöpiste, Columbus voitti Las Vegasin 6 – 4, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin maali, Los Angeles voitti Floridan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, Floridan Eetu Luostariselle merkittiin maali ja hänen voittomaalilaukausyrityksensä Losin maalivahti torjui, Floridan Aleksander Barkoville syöttöpiste ja hän onnistui voittomaalilaukauksessaan sekä Los Angelesin Rasmus Kuparille merkittiin maali, Colorado voitti Calgaryn 3 – 0, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste sekä Montreal voitti jatkoajalla Philadelphian 4 – 3. Viime yönä Arizona voitti Ottawan maalein 5 – 3.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Toronto – Dallas, Montreal – Arizona, New York Rangers – Anaheim, Washington – New York Islanders kello 01.00, Nashville – Pittsburgh kello 02.00, Chicago – Boston kello 02.30, Edmonton – Detroit kello 03.00 ja San Jose – Florida kello 04.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Ottawa – Columbus kello 01.30 ja Seattle – Tampa Bay kello 04.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 87 pistettä, Pittsburgh, 81 pistettä ja New York Rangers, 79 pistettä. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 86 pistettä, Tampa Bay, 82 pistettä ja Toronto 79 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 89 pistettä, St. Louis, 76 pistettä ja Minnesota sekä Nashville, 72 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 67pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 79 pistettä, Los Angeles, 74 pistettä ja Edmonton sekä Las Vegas, kummallakin on 68 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 42 pistettä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Arsenal voitti Leicesterin maalein 2- 0, Leeds voitti Norwichin 2 – 1, Wolverhampton voitti Evertonin 1 – 0 ja West Ham voitti Aston Villan maalein 2 – 1. Eilen maanantaina Manchester City ja Crystal Palace pelasivat maalittoman tasapelin.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 70 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 66 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 59 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 51 pistettä, viidentenä olevalla Manchester Unitedilla on 50 pistettä ja kuudentena olevalla West Hamilla on 48 pistettä. Wolverhampton on seitsemäs, sillä on 46 pistettä, Tottenham kahdeksas, 45 pistettä ja Southampton kymmenes, 35 pistettä. Crystal Palace on yhdestoista, sillä on 34 pistettä ja kahdentenatoista olevalla Leicesterillä sekä kolmantenatoista olevalla Brightonilla on 33 pistettä kummallakin. Brentford on viidestoista, 33 pistettä. Leeds, 26 pistettä, Everton ja Watford, 22 pistettä, Burnley, 21 pistettä, sekä Norwich, 17 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 23 – 27 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen. Huomenna keskiviikkona pelataan ottelut Brighton – Tottenham kello 21.30 ja Arsenal - Liverpool kello 22.15.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntaina QPR voitti Lutonin maalein 2 – 1.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 77 pistettä. Bournemouth on toisena, se on kerännyt 65 pistettä ja Huddersfield kolmantena, sillä on 63 pistettä. QPR on neljäs, sillä on 59 pistettä, viidentenä olevalla Blackburnilla on 58 pistettä ja kuudentena olevalla Sheffield Unitedilla on 57 pistettä, kuten seitsemäntenä olevalla Lutonillakin. Kahdeksantena olevalla Middlesbroughilla on 56 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Nottinghamilla on 55 pistettä. Kymmenentenä olevalla Coventryllä ja yhdentenätoista olevalla Millwallilla on 54 pistettä. Birmingham on yhdeksästoista, sillä on 41 pistettä. Reading, 29 pistettä, Barnsley, 25 pistettä, Derby 24 pistettä, ja Peterborough, 23 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 34 – 37 ottelua. Mestaruussarjassa pelataan nyt viikolla mm. seuraavat ottelut:

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntain ottelussa Pelicans voitti Lukon maalein 3 – 1. Eilen maanantaina HIFK voitti KooKoon 2 – 1.

Kuten viime torstaina kerroimme, liiga siirtyi pistekeskiarvo-käytäntöön. Tappara johtaa sarjaa, sen pistekeskiarvo (tästä lähtien pka) on 1,885. Ilves on toisena, sen pka on 1,846 ja Jukurit on kolmantena, pka 1,815. Neljäntenä olevan HPK:n pka on 1,712, viidentenä olevan HIFK:n pka on 1,692 ja kuudentena olevan Lukon 1,640. TPS, joka on seitsemäs, voi vielä nousta kuuden joukkoon, sen pka on 1,623. Kymmenentenä oleva Pelicans ja sijalla 11 oleva KalPa taistelevat viimeisestä sääliplayoffs-paikasta. JYP, pka 0,962, SaiPa, pka 0,943 ja Ässät, pka 0,873 ovat sarjataulukossa viimeisinä. Sarjaa on jäljellä noin 6 kierrosta.

Tänään tiistaina 08.03 pelataan mm. ottelut JYP – KalPa, HIFK – HPK ja Lukko – Ilves kello 18.30. Huomenna keskiviikkona 09.03 ohjelmassa ovat mm. ottelut TPS – JYP, KooKoo – HPK ja Ilves – SaiPa kello 18.30.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Dallas voitti Minnesotan maalein 6 – 3, Dallasin Roope Hintzille merkittiin 2 syöttöpistettä ja Dallasin Esa Lindelille syöttöpiste, Tampa Bay voitti Chicagon 6 – 3, New York Rangers voitti Winnipegin 4 – 1 sekä Carolina voitti Seattlen 3 – 2, Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin maali ja Carolinan Sebastian Aholle sekä Jesperi Kotkaniemelle syöttöpiste kummallekin. Ottelu oli Teuvo Teräväisen NHL – uran 500:s. Viime yönä Florida voitti Buffalon maalein 6 – 1, Floridan Aleksander Barkoville merkittiin maali ja 2 syöttöpistettä sekä Floridan Eetu Luostariselle merkittiin syöttöpiste, Toronto voitti Columbuksen 5 – 4, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin maali, Colorado voitti New York Islandersin 5 – 4 sekä Calgary voitti Edmontonin 3 - 1.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: New Jersey – Colorado ja Pittsburgh – Florida kello 02.00, Toronto – Seattle kello 02.30, Nashville – Dallas ja Minnesota – New York Rangers kello 03.00, Chicago – Anaheim kello 03.30 sekä Calgary – Washington kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan ottelut: Edmonton – Washington kello 03.00 sekä Vancouver – Montreal kello 05.30 .

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 83 pistettä ja New York Rangers sekä Pittsburgh, 77 pistettä. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 81 pistettä, Tampa Bay, 80 pistettä ja Toronto 76 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 87 pistettä, St.Louis, 71 pistettä ja Minnesota sekä Dallas, 67 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 75 pistettä, Los Angeles, 71 pistettä ja Las Vegas, 68 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 39 pistettä.

Joukkueet ovat pelanneet 53 – 58 ottelua.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester City voitti Manchester Unitedin maalein 4 – 1 ja Arsenal voitti Watfordin 3 – 2. Eilen maanantaina Tottenham voitti Evertonin maalein 5 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 69 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 63 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 53 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 48 pistettä, viidentenä olevalla Manchester Unitedilla on 47 pistettä, kuudentena olevalla West Hamilla on 45 pistettä, kuten seitsemäntenä olevalla Tottenhamillakin. Wolverhampton on kahdeksas, 40 pistettä ja Southampton yhdeksäs, 35 pistettä. Kymmenentenä olevalla Crystal Palacella on 33 pistettä, kuten yhdentenätoista olevalla Aston Villalla, kahdentenatoista olevalla Leicesterillä ja kolmantenatoista olevalla Brightonilla. Brentford on viidestoista, 27 pistettä. Leeds, 23 pistettä, Everton, 22 pistettä, Burnley, 21 pistettä, Watford, 19 pistettä, sekä Norwich, 17 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 25 – 28 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen. Seuraavat ottelut torstaina 10.03: Norwich – Chelsea, Wolverhampton – Watford ja Southampton – Newcastle kello 21.30 sekä Leeds – Aston Villa kello 21.45.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 73 pistettä. Huddersfield on toisena, se on kerännyt 59 pistettä ja Bournemouth kolmantena, sillä on 61 pistettä. Blackburn on neljäs, sillä on 57 pistettä, viidentenä olevalla QPR:llä on 56 pistettä ja kuudentena olevalla Middlesbroughilla on 55 pistettä. Sheffield United on seitsemäs, sillä on 54 pistettä, kuten kahdeksantena olevalla Lutonillakin ja yhdeksäntenä olevalla Nottinghamilla on 52 pistettä kuten kymmenentenä olevalla Millwallillakin. Birmingham on kahdeksastoista, sillä on 40 pistettä, kuten sen edellä olevalla Hullillakin. Reading, 29 pistettä, Derby 24 pistettä, Barnsley, 23 pistettä ja Peterborough, kummallakin 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 32 – 36 ottelua. Tänään tiistaina 08.03. pelataan mm ottelut. Sheffield United – Middlesbrough, Swansea – Fulham ja Bournemouth - Peterborough kello 21.45.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntain ottelussa Ilves voitti HIFK:n maalein 6 – 3. Eilen maanantaina Kärpät voitti Ässät maalein 4 – 1.

Tappara johtaa sarjaa ja Jukurit on toisena, kummallakin on 93 pistettä. Ilves on kolmantena, sillä on 92 pistettä, neljäntenä HPK, 86 pistettä, viidentenä TPS, 83 pistettä ja kuudentena Kärpät, 82 pistettä. Seitsemäntenä oleva HIFK haluaa vielä kuuden parhaan joukkoon, sillä on 80 pistettä ja 4 ottelua vähemmän pelattuna kuin Kärpillä. Kahdeksantena on Lukko, 77 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla KooKoolla on 76 pistettä, kuten kymmenentenä olevalla KalPallakin. Pelicans taistelee vielä pääsystä kymmen parhaan joukkoon, sillä on 75 pistettä. SaiPa, 49 pistettä, Ässät 48 pistettä ja JYP, 46 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Sarjaa on jäljellä noin 10 kierrosta.

Tänään pelataan ottelu Ilves – Sport kello 18.30. Huomenna ohjelmassa ovat mm. ottelut TPS – JYP, HIFK – SaiPa, Jukurit – Kärpät ja KalPa – HPK kello 18.30.

Lisää tuloksia ja tilastoja lähteessämme, liiga.fi - sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Carolina voitti Edmontonin maalein 2 – 1. Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin maali ja syöttöpiste sekä Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali, Dallas voitti Buffalon 4 – 2, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali sekä Dallasin Esa Lindellille ja Miro Heiskaselle syöttöpisteet, St. Louis voitti Chicagon 4 – 0, Pittsburgh voitti Columbuksen 3 – 2, Pittsburghin Kasperi Kapaselle merkittiin syöttöpiste sekä Vancouver voitti New York Rangersin 5 – 2, Vancouverin Juha Lammikolle merkittiin maali. Viime yönä New Jersey voitti Vancouverin maalein 7 – 2 ja Boston voitti Los Angelesin 7 – 0, Bostonin Erik Haulalle merkittiin 2 maalia, hän ylitti urallaan sadan maalin rajapyykin.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Philadelphia – Edmonton ja Columbus – New Jersey kello 02.00, Detroit – Carolina kello 02.30 ja Colorado – New York Islanders kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: New York Rangers – Saint Louis kello 02.30, Dallas – Los Angeles kello 03.30 sekä Seattle – Nashville kello 05.00.

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 78 pistettä, Pittsburgh, 74 pistettä ja New York Rangers, 71 pistettä. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 75 pistettä ja Tampa Bay sekä Toronto 74 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 82 pistettä, St. Louis, 70 pistettä ja Minnesota, 65 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 61 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 68 pistettä, Los Angeles, 65 pistettä ja Las Vegas, 62 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 37 pistettä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa West Ham voitti Wolverhamptonin maalein 1 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 66 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 60 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 50 pistettä. Neljäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 47 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla on 45 pistettä, kuten kuudentena olevalla Arsenalillakin. Tottenham on seitsemäs, sillä on 42 pistettä, Wolverhampton kahdeksas, 40 pistettä ja Southampton yhdeksäs, 35 pistettä. Kymmenentenä olevalla Brightonilla on 33 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Crystal Palacella on 30 pistettä kuten kahdentenatoista olevalla Aston Villallakin. Brentford on viidestoista, 24 pistettä. Leeds, 23 pistettä, Everton, 22 pistettä, Burnley, 21 pistettä, Watford, 19 pistettä, sekä Norwich, 17 pistettä kummallakin, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 23 – 27 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen. Tänään tiistaina 01.03. pelataan ottelu Burnley – Leicester kello 21.45.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 70 pistettä. Bournemouth on toisena, sillä on 61 pistettä ja Huddersfield kolmantena, 59 pistettä. Blackburn on neljäs, sillä on 57 pistettä, viidentenä olevalla QPR:llä on 56 pistettä ja kuudentena olevalla Lutonilla 54 pistettä. Sheffield United on seitsemäs, sillä on 53 pistettä, Middlesbrough on kahdeksas, 52 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Nottinghamilla sekä kymmenentenä olevalla Coventryllä on 51 pistettä kummallakin. Birmingham on yhdeksästoista, sillä on 37pistettä, kuten sen edellä olevalla Hullillakin. Reading, 26 pistettä, Barnsley, 23 pistettä sekä Derby ja Peterborough, kummallakin 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 31 – 35 ottelua. Tänään tiistaina 01.03. pelataan ottelu Cardiff – Derby.

Rallin MM - Sarja:

Ruotsissa ajetun kauden toisen osakilpailun voittoon ajoi Toyotan Kalle Rovanperä. Hyundain Thierry Neuville oli toinen, hän hävisi Rovanperälle 22 sekuntia. Toyotan Esapekka Lappi ajoi kolmanneksi, hän hävisi Rovanperälle 30,6 sekuntia.

Rovanperä johtaa kuljettajien MM - sarjaa, hänellä on 46 pistettä. Neuville on toisena, hänellä on 32 pistettä ja kolmantena on Sebastian Loeb, 27 pistettä. Esapekka Lappi on kahdeksas, hänellä on 15 pistettä.

Valmsitajien pisteissä johdossa on Toyota, 83 pistettä. M-Sport on toisena, 59 pistettä ja Hyundai kolmantena, 47 pistettä.

Seuraava kilpailu: Kroatian Ralli 21. - 24.4.

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Sunnuntain ainoassa ottelussa Jukurit voitti jatkoajalla Tapparan maalein 3 – 2.

Jukurit johtaa sarjaa, se on kerännyt 90 pistettä. Tappara on toisena, sillä on 88 pistettä. Kolmantena olevalla Ilveksellä on 86 pistettä, neljäntenä olevalla HIFK:lla 80 pistettä, viidentenä olevalla HPK:lla 78 pistettä ja kuudentena olevalla TPS:ää 76 pistettä, kuten seitsemäntenä olevalla Lukollakin. Kärpät on kahdeksas, sillä on 75 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla KooKoolla sekä kymmenentenä olevalla Pelicansilla on 71 pistettä. KalPa on yhdestoista, sillä on 69 pistettä. SaiPa, 46 pistettä, Ässät, 45 pistettä sekä JYP, 44 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Joukkueet ovat pelanneet 44 – 50 ottelua.

Tänään pelataan mm. ottelut Ilves – TPS kello 18.00 ja JYP – Kärpät sekä HPK – KalPa kello 18.30

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Carolina voitti Pittsburghin maalein 4 – 3, Carolinan Sebastian Aholle ja Jesperi Kotkaniemelle merkittiin maalit sekä Carolinan Teuvo Teräväiselle syöttöpiste, Florida voitti Chicagon 5 – 2, Floridan Anton Lundellille merkittiin maali ja Floridan Aleksander Barkoville maali ja 2 syöttöpistettä, Columbus voitti Buffalon 7 – 3, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin 2 syöttöpistettä sekä Arizona voitti Dallasin 3 – 1, Dallasin Roope Hintz teki joukkueensa ainoan maalin ja Miro Heiskaselle merkittiin siihen syöttöpiste. Viime yönä Carolina voitti jatkoajalla Philadelphian maalein 4 – 3, Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin maali ja Carolinan Sebastian Aholle sekä Philadelphian Rasmus Ristolaiselle syöttöpisteet, Montreal voitti Toronton 5 – 2 ja Vancouver voitti Seattlen 5 – 2, Vancouverin Juho Lammikolle merkittiin 2 syöttöpistettä sekä Seattlen Joonas Donskoille syöttöpiste.

Ensi yönä pelataan mm. ottelut Florida – Nashville ja Columbus – Toronto kello 02.00 sekä Seattle – New York Islanders kello 05.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Dallas – Winnipeg, Detroit – Colorado sekä Tampa Bay – Edmonton kello 02.30

Itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonan kolmen kärki: Carolina, 74 pistettä, Pittsburgh, 70 pistettä ja New York Rangers, 69 pistettä. Atlantic-divisioonan kolmen kärki: Florida, 75 pistettä, Tampa Bay, 70 pistettä ja Toronto 67 pistettä.

Läntisen konferenssin Central-divisioonan kolmen kärki: Colorado, 76 pistettä, Minnesota, 65 pistettä ja St.Louis, 64 pistettä. Dallas on viidentenä, sillä on 56 pistettä. Pacific-divisioonan kolmen kärki: Calgary, 66 pistettä, Las Vegas 62 pistettä ja Edmonton sekä Los Angeles, kummallakin on 59 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on kahdeksas eli viimeinen, sillä on 36 pistettä.

Jääkiekkoa – KHL:

KHL on päättänyt keskeyttää runkosarjan ja aloittaa pudotuspelivaiheen 1. maaliskuuta. Jokerit sijoittui Pietarin SKA:n voittamassa runkosarjassa toiseksi ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Moskovan Spartakin. 2 ensimmäistä ottelua pelataan Hartwall Areenalla Helsingissä 1. ja 3. maaliskuuta, molemmat ottelut alkavat kello 18.30

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester United voitti Leedsin maalein 4 – 2 ja Wolverhampton voitti Leicesterin 2 - 1

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 63 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 57 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 50 pistettä. Neljäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 46 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla on 42 pistettä, kuten kuudentena olevalla Arsenalillakin. Wolverhampton on seitsemäs, sillä on 40 pistettä, Tottenham kahdeksas, 39 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 33 pistettä. Kymmenentenä olevalla Southamptonilla on 32 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Leicesterillä on 27 pistettä kuten kahdentenatoista olevalla Aston Villallakin. Crystal Palacella on sijalla 13, sillä on 26 pistettä ja Brentford on neljästoista, 24 pistettä. Newcastle, 22 pistettä, Watford, 18 pistettä, sekä Burnley ja Norwich, 17 pistettä kummallakin, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 22 – 26 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen. Keskiviikkona pelataan ottelut Burnley – Tottenham ja Watford – Crystal Palace kello 21.30 sekä Liverpool – Leeds kello 21.45.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 58 pistettä. Bournemouth on toisena, sillä on 58 pistettä ja Blackburn kolmantena, sillä on 54 pistettä. Neljäntenä olevalla QPR:llä on 53 pistettä kuten viidentenä olevalla Huddersfieldilläkin. Sheffield United on kuudentena, sillä on 50 pistettä, Middlesbrough on seitsemäs, 49 pistettä ja Luton kahdeksas, 48 pistettä. Yhdeksäntenä olevalla Nottinghamilla ja kymmenentenä olevalla Coventryllä on 47 pistettä Birmingham on kahdeksastoista, sillä on 37pistettä. Reading, 26 pistettä, Derby ja Peterborough, kummallakin 21 pistettä sekä Barnsley, 17 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 30 – 33 ottelua.

Mestaruussarjassa pelataan myös nyt viikolla: Tänään pelataan ottelut Reading – Birmingham, Preston – Nottingham, Hull – Barnsley ja Bristol City - Coventry kello 21.45. Huomenna pelataan ottelut QPR – Blackpool, Huddersfield – Cardiff, Sheffield United – Blackburn, Fulham – Peterborough ja Stoke - Luton kello 21.45.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Lopussa muutama Pekingin talvikisojen ohjelmamuistutus.

Jääkiekon SM – Liiga:

Eilen maanantaina JYP voitti Ässät maalein 3 – 2.

Ilves johtaa sarjaa, se on kerännyt 78 pistettä. Toisena olevalla HIFK:lla on 73 pistettä ja kolmantena olevalla Kärpillä on 70 pistettä sekä neljäntenä olevalla Jukureilla on 69 pistettä. Viidentenä on Tappara, 67 pistettä ja kuudentena Lukko, 66 pistettä. Seitsemäntenä olevalla TPS:llä ja kahdeksantena olevalla HPK:lla on 61 pistettä, yhdeksäntenä olevalla Pelicansilla on 56 pistettä ja kymmenentenä olevalla KooKoolla on 55 pistettä. JYP, 43 pistettä, SaiPa, 42 pistettä sekä Ässät, 37 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Joukkueet ovat pelanneet 36 – 42 ottelua.

JYPin seuraava ottelu on torstaina 03.02, jolloin se matkustaa Ilveksen vieraaksi.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä New York Rangers voitti Seattlen maalein 3 – 2, Carolina voitti San Josen 2 – 1, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin syöttöpiste, Dallas voitti Bostonin 6 – 1, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali ja Dallasin Esa Lindellille ja Miro Heiskaselle merkittiin syöttöpisteet, Columbus voitti Montrealin 6 – 3, Columbuksen Patrik Laineelle merkittin 2 maalia ja Montrealin Artturi Lehkoselle 2 syöttöpistettä sekä Colorado voitti Buffalon 4 – 1, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste. Viime yönä (ma – ti) Florida voitti Columbuksen 8 – 4, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin 2 maalia, Floridan Aleksander Barkoville maali sekä Floridan Anton Lundellille 5 syöttöpistettä, Vancouver voitti Chicagon 3 – 1 sekä Ottawa voitti Edmontonin jatkoajalla lukemin 3 – 2.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on Carolina, 64 pistettä, New York Rangers, 62pistettä sekä Pittsburgh, 61 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Florida, 69 pistettä, Tampa Bay 64 pistettä sekä Toronto, 59 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Colorado, 67 pistettä, Nashville, 58 pistettä sekä Minnesota ja St.Louis, 57 pistettä. Dallas on viidentenä, 48 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 39 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas ja Anaheim, 55 pistettä sekä Los Angeles, 53 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 32 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 34 – 44 ottelua.

Tulevia otteluja: tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Boston – Seattle, Tampa Bay – San Jose, Pittsburgh - Washington ja New York Rangers – Florida kello 02.00 sekä Dallas – Calgary kello 03.03. Keskiviikon ja torstain välisen yön ohjelmassa ovat mm. ottelut: New York Islanders – Seattle ja Washington – Edmonton kello 02.00 sekä Chicago – Minnesota kello 04.30. NHL pelaa lähiviikkoina noin 90 rästiottelua 07 – 20.02 välisenä aikana, jolloin sen piti olla olympiatauolla. Viime aikoina ei NHL ole otteluja peruuttanut / siiränyt, joten toivotaan, että myös se saa runkosarjaohjelmansa vietyä kokonaan läpi.

Jääkiekkoa – KHL:

Jokerien seuraava ottelu on ohjelmassa 22.02. Ottelusta enemmän lähempänä ajankohtaa.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 68 pistettä, Moskovan Dynamo on toisena, sillä on 64 pistettä, kuten kolmantena olevalla Jokereillakin. Moskovan ZSKA on neljäs, sillä on 63 pistettä kuten viidentenä olevalla Severstalillakin. Kuudentena olevalla Moskovan Spartakilla on 56 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Lokomotivillä 55 pistettä. Vitjaz, 43 pistettä, Sotshi, 41 pistettä ja Riikan Dinamo, 37 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 57 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 48 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 47 pistettä. Neljäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 38 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla on 37 pistettä ja kuudentena olevalla Arsenalilla on 36 pistettä, kuten seitsemäntenä olevalla Tottenhamillakin. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 34 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 30 pistettä. Kymmenentenä olevalla Leicesterillä on 26 pistettä kuten yhdentenätoista olevalla Aston Villallakin. Kahdentenatoista olevalla Southamptonilla on 24 pistettä. Crystal Palacella on sijalla 13, sillä on 24 pistettä ja Brentford on neljästoista, 23 pistettä. Norwich, 16 pistettä, Newcastle, 15 pistettä, Watford, 14 pistettä, sekä Burnley, 12 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 18 – 23 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

 

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain otteluissa Cardiff voitti Nottinghamin maalein 2 – 1 sekä Derby ja Birmingham pelasivat 2 – 2 tasapelin.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 58 pistettä. Blackburn on toisena, sillä on 53 pistettä ja Bournemouth kolmantena, sillä on 52 pistettä. Blackburn on pelannut yhden ottelun muita enemmän. Neljäntenä olevalla QPR:llä on 51 pistettä ja West Bromwich, joka on viidentenä on kerännyt 45 pistettä, kuten kuudentena olevalla Middlesbroughilla ja seitsemäntenä olevalla Huddersfieldilläkin. Kahdeksantena olevalla Nottinghamilla on 43 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Coventryllä 40 pistettä. Luton on kymmenes, Sheffield United on yhdestoista ja Stoke kahdestoista, kaikilla on 39 pistettä. Birmingham on seitsemästoista, sillä on 33 pistettä. Reading, 22 pistettä, Peterborough, 20 pistettä ja Derby, 15 pistettä sekä Barnsley, 14 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 26 – 29 ottelua.

Mestaruussarjassa pelataan nyt viikolla rästiotteluita: Tänään pelataan ottelut Millwall – Preston ja Swansea – Luton kello 21.45. Huomenna pelataan ottelut Huddersfield – Derby ja Barnsley – Cardiff kello 21.45.

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Konferenssien Finaalien tulokset: Cincinnati voitti Kansas Cityn jatkoajalla pistein 27 – 24 ja Los Angeles Rams voitti San Franciscon pistein 20 – 17.

Loppuottelu Super Bowl jossa siis pelaavat Cincinnati ja Los Angeles Rams, pelataan sunnuntain 13. ja maanantain 14.02. välisenä yönä kello 01.30

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia. Tällä hetkellä näyttää, että ainakin suurin osa rästiotteluista saadaan mahdutettua kunkin sarjan ohjelmaan. Tosin jos peruutuksia tulee vielä paljonkin, voi otteluiden sijoittelu hankaloitua. Urheilutoimitus pitää silmällä tilannetta.

 

Olympialaiset:

Kuten olemme jo lähetyksissämme kertoneet, Pekingin talviolympialaisten ensimmäiset urheilusuoritukset ovat jo huomenna, kun sekaparicurling alkaa. Varsinaisia avajaisia vietetään perjantaina 04.02. kello 14.00 Suomen aikaa. Tässä muutama vinkki kotikatsojille, ajat suomen aikaa, lähetyksiä Ylellä ja TV5:llä

(p = perinteisellä hiihtotavalla, v = vapaalla hiihtotavalla)

Ampumahiihto:

Sekaviesti: lauantaina 05.02 kello 11.00

Miesten normaalimatka (20km) tiistaina 08.02 kello 10.30

Miesten pikamatka lauantaina 12.02 kello 11.00

Miesten takaa – ajo sunnuntaina 13.02 kello 12.45

Miesten viesti tiistaina 15.02 kello 11.00

Miesten yhteislähtö perjantaina 18.02 kello 11.00

 

Maastohiihto:

Naisten yhdistelmähiihto (p + v) lauantaina 05.02 kello 09.45

Miesten yhdistelmähiihto (p + v) sunnuntaina 06.02 kello 09.00

Sprintit tiistaina 08.02 karsinta kello 10.00, erät ja finaalit kello 12.00

Naisten 10km torstaina 10.02 kello 09.00

Miesten 15km (p) perjantaina 11.02 kello 09.00

Naisten viesti lauantaina 12.02 kello 09.30

Miesten viesti sunnuntaina 13.02 kello 09.00

Parisprintit (p) keskiviikkona 16.02 välierät kello 11.00, Finaali kello 13.00

Miesten 50km (Yhteislähtö, v) lauantaina 19.02 kello 08.00

Naisten 30km (Yhteislähtö, v) sunnuntaina 20.02 kello 08.30

 

Jääkiekko, miehet:

Suomi – Slovakia torstaina 10.02 kello 10.40

Latvia – Suomi perjantaina 11.02 kello 15.10

Suomi – Ruotsi sunnuntaina 13.02 kello 10.40

Puolivälierät keskiviikkona 16.02 kello 06.10, 08.00, 10.40 ja 15.30

Välierät perjantaina 18.02 kello 06.10 ja 15.10

Pronssiottelu lauantaina 19.02 kello 15.10

FINAALI sunnuntaina 20.02 kello 06.10

 

Jääkiekko, naiset:

Suomi – USA Torstaina 03.02 kello 15.10

Kanada – Suomi lauantaina 05.02 kello 06.10

Sveitsi – Suomi maanantaina 07.02 kello 15.10

Suomi – Venäjä tiistaina 08.02 kello 15.10

Puolivälierät perjantaina 11.02 kello 06.10 ja 15.10

sekä lauantaina 12.02 kello 06.10 ja 10.40

Välierät maanantaina 14.02 kello 06.10 ja 15.10

Pronssiottelu keskiviikkona 16.02 kello 13.30

FINAALI torstaina 17.02 kello 06.10

 

Tarkempia ohjelmatietoja mm. yle:n ja Mtvuutiset verkkosivuilla

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Jääkiekon SM – Liiga:

Ilves johtaa sarjaa, se on kerännyt 75 pistettä. Toisena olevalla HIFK:lla on 73 pistettä ja kolmantena olevalla Kärpillä on 70 pistettä sekä neljäntenä olevalla Tapparalla on 67 pistettä, Viidentenä on Jukurit, 66 pistettä ja kuudentena Lukolla on 63 pistettä, Seitsemäntenä olevalla HPK:lla on 61 pistettä, kahdeksantena olevalla TPS, 58 pistettä. yhdeksäntenä olevalla Pelicansilla on 56 pistettä ja ja kymmenentenä olevalla KooKoolla on 55 pistettä. Ässät, 37 pistettä, SaiPa, 36 pistettä sekä JYP, 34 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Joukkueet ovat pelanneet 35 – 42 ottelua.

JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 26.01, jolloin se matkustaa HIFK:n vieraaksi.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Pittsburgh voitti Winnipegin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, Pittsburghin Kasperi Kapaselle merkittiin maali, Ottawa voitti Columbuksen 2 – 1 ja Seattle voitti Floridan 5 – 3, Floridan Aleksander Barkoville merkittiin maali ja syöttöpiste. Viime yönä New York Rangers voitti Los Angelesin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, Dallas voitti Philadelphian 3 – 1, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali ja syöttöpiste sekä Dallasin Esa Lindelille syöttöpiste, Colorado voitti Chicagon 2 – 0, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali sekä Minnesota voitti Montrealin 8 – 2

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on New York Rangers, 60 pistettä, Pittsburgh, 57 pistettä sekä Carolina, 56 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Florida ja Tampa Bay 61 pistettä sekä Toronto, 53 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Colorado, 61 pistettä ja St. Louis sekä Nashville, 55 pistettä. Dallas on viidentenä, 44 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 37 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas, 52 pistettä, Anaheim, 49 pistettä sekä Los Angeles, 48 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 30 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 34 – 44 ottelua.

Tulevia otteluja: Yhteensä jo yli 100 ottelua on jouduttu siirtämään, nyt NHL kuitenkin on julkaissut uuden ohjelman, johon näitä otteluja on mahdutettu. Ottelut pelataan 4 – 22. helmikuuta, eli ajankohtana, jolloin NHL:n piti olla olympiatauolla.

Jääkiekkoa – KHL:

Jokerien seuraava ottelu on ohjelmassa 22.02. Ottelusta enemmän lähempänä ajankohtaa.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 68 pistettä, Moskovan Dynamo on toisena, sillä on 64 pistettä, kuten kolmantena olevalla Jokereillakin. Moskovan ZSKA on neljäs, sillä on 63 pistettä kuten viidentenä olevalla Severstalillakin. Kuudentena olevalla Moskovan Spartakilla on 56 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Lokomotivillä 55 pistettä.  Vitjaz, 43 pistettä, Sotshi, 41 pistettä ja Riikan Dinamo, 37 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Chelsea voitti Tottenhamin maalein 2 – 0, Liverpool voitti Crystal Palacen 3 – 1, Arsenal ja Burnley pelasivat maalittoman tasapelin sekä ottelu Leicester – Brighton päättyi tasapeliin 1 – 1.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 57 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 48 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 47 pistettä. Neljäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 32 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla on 37 pistettä ja kuudentena olevalla Arsenalilla on 36 pistettä, kuten seitsemäntenä olevalla Tottenhamillakin. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 34 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 30 pistettä. Kymmenentenä olevalla Leicesterillä on 26 pistettä kuten yhdentenätoista olevalla Aston Villallakin. Kahdentenatoista olevalla Southamptonilla on 24 pistettä. Crystal Palacella on sijalla 13, sillä on 24 pistettä ja Brentford on neljästoista, 23 pistettä. Norwich, 16 pistettä, Newcastle, 15 pistettä, Watford, 14 pistettä, sekä Burnley, 12 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 18 – 23 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Maanantaina Blackburn voitti Middlesbroughin maalein 1 – 0.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 57 pistettä. Blackburn on toisena, sillä on 52 pistettä ja Bournemouth kolmantena, sillä on 49 pistettä. Blackburn on pelannut yhden ottelun muita enemmän. Neljäntenä olevalla QPR:llä on 47 pistettä ja West Bromwich, joka on viidentenä on kerännyt 45 pistettä. Kuudentena olevalla Huddersfieldillä on 44 pistettä, seitsemäntenä olevalla Middlesbroughilla on 42 pistettä, kahdeksantena olevalla Nottinghamilla on 40 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Stokella 38 pistettä. Sheffield United on yhdestoista, sillä on 36 pistettä. Birmingham on kahdeksastoista, 31 pistettä, kuten edellään olevalla Swanseallakin. Reading, 22 pistettä, Peterborough, 19 pistettä ja Derby sekä Barnsley, kummallakin 14 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 24 – 28 ottelua.

Mestaruussarjassa pelataan nyt viikolla rästiotteluita: Tänään mm. Coventry – Stoke, QPR – Swansea, Birmingham - Peterborough ja Luton – Bristol City kello 21.45. Huomenna West Bromwich – Preston kello 22.00.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Divisional Round – kierroksen tulokset: Cincinnati voitti Tennesseen pistein 19 – 16, San Francisco voitti Green Bayn 13 – 10, Los Angeles Rams voitti Tampa Bayn 30 – 27 ja Kansas City voitti Buffalon jatkoajalla 42 – 36.

Konferenssien finaalit Kansas City – Cincinnati sunnuntaina 30.01 kello 22.00 ja Los Angeles Rams – San Francisco sunnuntain 30. ja maanantain 31.01. välisenä yönä kello 01.30

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia. Nähtäväksi jää, pystytäänkö sarjat viemään loppuun normaalisti, vai jäävätkö ne taas kesken. Jos peruutuksia alkaa tulla useampia, joidenkin sarjojen voi olla vaikeaa saada rästiottelut sijoitetuksi ohjelmaan. Toivotaan parasta, urheilutoimitus pitää tilannetta silmällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Maanantaina Ilves voitti Kärpät maalein 4 – 0.

Ilves johtaa sarjaa, se on kerännyt 75 pistettä. Toisena olevalla HIFK:lla on 73 pistettä ja kolmantena olevalla Tapparalla sekä neljäntenä olevalla Kärpillä on 64 pistettä, Viidentenä on Jukurit, 63 pistettä ja kuudentena TPS, 58 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Lukolla on 57 pistettä, kahdeksantena olevalla Pelicansilla on 56 pistettä ja yhdeksäntenä olevallalla KooKoolla 55 pistettä, kuten kymmenenentenä olevalla HPK:llakin. Ässät, 37 pistettä, SaiPa, 36 pistettä sekä JYP, 34 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Tänään ohjelmassa on mm. ottelu Tappara - Sport, se alkoi jo kello 17.00.

JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 19.01, jolloin HPK saapuu Jyväskylän Hippokselle vieraaksi.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Vancouver voitti Washingtonin maalein 4 – 2, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali. Hän on enää 10 maalin päässä kaikkien aikojen maalintekijätilaston kolmospaikasta, jota pitää hallussaan Jaromir Jagr 766 maalilla. Viime yönä Colorado voitti Minnesotan voittomaalilaukauskilpailun jälkeeen lukemin 4 – 3, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste sekä hän onnistui voittomaalaukauksessaan, Arizona voitti Montrealin 5 – 2, Seattle voitti Chicagon voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, Seattlen Joonas Donskoi onnistui voittomaalilaukauksessaan sekä Pittsburgh voitti Las Vegasin 5 – 3, Pittsburghin Kasperi Kapaselle merkittiin 2 syöttöpistettä.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on New York Rangers, 54 pistettä, Carolina, 52 pistettä ja Pittsburgh sekä Washington, 51 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Florida ja Tampa Bay 57 pistettä sekä Toronto, 51 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Colorado, 53 pistettä ja St.Louis sekä Nashville, 51 pistettä. Dallas on pudonnut kuudenneksi, 38 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 36 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas, 48 pistettä ja Los Angeles sekä Anaheim, 45 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 26 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 31 - 40 ottelua, koronan aiheuttamien otteluperuutusten takia. Yhteensä jo yli 100 ottelua on jouduttu siirtämään, nähtäväksi jää, mahtuvatko kaikki ohjelmaan.

Tulevia otteluja: Tiistan ja keskiviikon välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Boston – Carolina ja Washington – Winnipeg kello 02.00, Nashville – Vancouver kello 03.00, Dallas – Montreal kello 03.30 ja Calgary – Florida kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä ohjelmassa ovat mm. New Jersey – Arizona kello 02.00 ja New York Rangers – Toronto kello 02.30.

Jääkiekkoa – KHL:

Jokerien seuraava ottelu on ohjelmassa 22.02. Ottelusta enemmän lähempänä ajankohtaa.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 68 pistettä, Moskovan Dynamo on toisena, sillä on 64 pistettä, kuten kolmantena olevalla Jokereillakin. Moskovan ZSKA on neljäs, sillä on 63 pistettä kuten viidentenä olevalla Severstalillakin. Kuudentena olevalla Moskovan Spartakilla on 56 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Lokomotivillä 55 pistettä. Vitjaz, 43 pistettä, Sotshi, 41 pistettä ja Riikan Dinamo, 37 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Leeds voitti West Hamin maalein 3 – 2 ja Liverpool voitti Brentfordin 3 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 53 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla on 45 pistettä ja kolmantena olevalla Chelsealla on 43 pistettä. Neljäntenä olevalla West Hamilla on 37 pistettä, viidentenä olevalla Arsenalilla on 35 pistettä, kuudentena olevalla Tottenhamilla 33 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 32 pistettä. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 31 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 28 pistettä. Kymmenentenä olevalla Leicesterillä on 25 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Crystal Palacella ja kahdentenatoista olevalla Southamptonilla on 24 pistettä. Aston Villa on sijalla 13, sillä on 23 pistettä, kuten seuraavana olevalla Brentfordillakin. Watford, 14 pistettä, Norwich, 13 pistettä. Burnley, 12 pistettä sekä Newcastle, 11 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 17 – 22 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Valioliigassa pelataan rästiotteluja: Tänään: Brighton – Chelsea kello 22.00. Huomenna ohjelmassa ovat ottelut: Leicester – Tottenham kello 21.30 ja Brentford – Manchester United kello 22..00.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain ottelussa Stoke voitti Hullin maalein 2 – 0.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 51 pistettä. Bournemouth on toisena ja Blackburn kolmantena, kummallakin on 49 pistettä. Lisäksi ne ovat pelanneet yhden ottelun Fulhamia enemmän. Neljäntenä olevalla QPR:llä on 44 pistettä ja West Bromwich, joka on viidentenä sekä kuudentena olevalla Middlesbroughilla on 42 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Huddersfieldillä on 41 pistettä ja kahdeksantena olevalla Stokella 38 pistettä. Sheffield United on kolmastoista, sillä on 32 pistettä, kuten edellään olevalla Lutonilla ja sijaa alempana olevalla Prestonillakin. Birmingham on kahdeksastoista, 28 pistettä, kuten edellään olevalla Swanseallakin. Reading, 22 pistettä, Peterborough, 19 pistettä ja Derby sekä Barnsley, kummallakin 14 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Joukkueet ovat pelanneet 23 – 27 ottelua.

Myös mestaruussarjassa pelataan nyt viikolla rästiotteluita: Tänään Sheffield United – Preston ja Fulham – Birmingham kello 21.45. Huomenna Hull – Blackburn kello 21.45 ja Reading – Luton kello 22.00.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Villi Kortti – kierroksen tulokset: Cincinnati voitti Las Vegasin pistein 26 – 19, Buffalo voitti New Englandin 47 – 17, Tampa Bay voitti Philadelphian 31 – 15, San Francisco voitti Dallasin 23 – 17, Kansas City voitti Pittsburghin 42 – 21 sekä Los Angeles Rams voitti Arizonan 34 – 11.

Seuraavat ottelut, eli konferenssien välierät: Tennessee – Cincinnati lauantaina 22.01 kello 23.30, Green Bay – San Francisco lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 03.15, Tampa Bay – Los Angeles Rams sunnuntaina 23.01 kello 22.00 ja Kansas City – Buffalo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 01.30.

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia, osassa on saatu väliin jääneitä otteluja sijoitettua uudelleen. Nähtäväksi jää, pystytäänkö sarjat viemään loppuun normaalisti, vai jäävätkö ne taas kesken. Varsinkin NHL:n kohdalla alkaa näyttää huolestuttavalta. Jos peruutuksia alkaa tulla useampia, joidenkin sarjojen voi olla vaikeaa saada rästiottelut sijoitetuksi ohjelmaan. Toivotaan parasta, urheilutoimitus pitää tilannetta silmällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Ilves johtaa sarjaa, se on kerännyt 68 pistettä. Toisena olevalla HIFK:lla on 67 pistettä ja kolmantena olevalla Tapparalla sekä neljäntenä olevalla Kärpillä on 61 pistettä, Viidentenä on TPS ja kuudentena Jukurit, molemmila on 58 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Pelicansilla on 56 pistettä ja kahdeksanneksi pudonneella KooKoolla 55 pistettä. SaiPa ja Ässät, 36 pistettä sekä JYP, 35 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 12.01, jolloin HIFK saapuu Jyväskylän Hippokselle vieraaksi.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä St. Louis voitti Dallasin maalein 2 – 1 ja Anaheim voitti Detroitin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3. Viime yönä Boston voitti Washingtonin maalein 7 – 3, Bostonin Erik Haulalle merkittiin maali sekä Bostonin Urho Vaakanaiselle ja Washingtonin Alex Ovechkinille syöttöpisteet, Colorado voitti Seattlen 4 – 3 ja Los Angeles voitti New York Rangersin 3 – 1.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on Carolina ja New York Rangers, 50 pistettä sekä Washington, 49 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Florida ja Tampa Bay 51 pistettä sekä Toronto, 47 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Nashville, 48 pistettä, St. Louis, 47 pistettä sekä Colorado, 46 pistettä. Dallas on pudonnut kuudenneksi, 36 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 29 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas, 47 pistettä, Anaheim, 45 pistettä sekä Los Angeles, 41 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 24 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 28 – 38 ottelua.

Tulevia otteluja: Ensi yönä ohjelmassa ovat toistaiseksi mm. ottelut: Florida  - Vancouver, Philadelphia – Carolina ja Columbus – Chicago kello 02.00 sekä Nashville – Colorado kello 03.00. Keskiviikon ja torstain välisen yön ohjelmassa ovat mm. ottelut: Boston – Montreal kello 02.00 ja Dallas – Seattle kello 03.30

Yhteensä jo yli 100 ottelua on jouduttu siirtämään, nähtäväksi jää, mahtuvatko kaikki ohjelmaan.

Jääkiekkoa – KHL:

Jokerien seuraavia otteluja: Tiistaina 11.01 Moskovan Dynamo – Jokerit ja torstaina 13.01 Metallurg Magnitokorsk – Jokerit.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 66 pistettä, Moskovan Dynamo on toisena, sillä on 64 pistettä, Moskovan ZSKA on kolmantena, sillä on 63 pistettä ja Jokerit on neljäntenä, se on kerännyt 62 pistettä. Viidentenä olevalla Severstalilla on 61 pistettä ja kuudentena olevalla Moskovan Spartakilla on 56 pistettä.  Vitjaz, 42 pistettä, Sotshi, 41 pistettä ja Riikan Dinamo, 37 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Valioliiga oli tauolla, koska viikonloppuna pelattiin FA – CUPin otteluja. Sarjassa pelataan rästiotteluja tänään ja huomenna. Tänään pelataan ottelu Southampton – Brentford kello 21.45 ja huomenna West Ham – Norwich kello 21.45

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 53 pistettä, toisena olevalla Chelsealla on 43 pistettä ja kolmantena olevalla Liverpoolilla on 42 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 35 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla 34 pistettä, kuudentena olevalla Tottenhamilla 33 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 31 pistettä. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 28 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 27 pistettä. Kymmenentenä olevalla Leicesterillä on 25 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Crystal Palacella ja kahdentenatoista olevalla Brentfordilla on 23 pistettä. Aston Villa on sijalla 13, sillä on 22 pistettä. Watford, 13 pistettä, Burnley ja Newcastle, kummallakin 11 pistettä sekä Norwich, 10 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 18 – 21 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Myös mestaruussarja oli tauolla FA – Cupin ottelujen takia. Sarjassa pelataan huomenna rästiottelu Reading – Fulham kello 22.00.

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 49 pistettä, Blackburn on toisena, sillä on 46 pistettä ja Fulham kolmantena, se on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin edellä mainitut, se on kerännyt 45 pistettä. ja West Bromwich neljäntenä, 42 pistettä. Viidentenä olevalla QPR:llä on 41 pistettä, kuudentena olevalla Huddersfieldillä on 40 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Middlesbroughilla on 39 pistettä. Sheffield United on kolmastoista, sillä on 32 pistettä ja Birmingham kahdeksastoista, 27 pistettä, kuten edellään olevalla Swanseallakin. Reading, 22 pistettä, Peterborough, 19 pistettä, Barnsley, 14 pistettä ja Derby, 11 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Jalkapallon Englannin FA – Cup:

Sunnuntaina Nottingham voitti Arsenalin maalein 1 – 0, Norwich voitti Charltonin 1 – 0, Liverpool voitti Shrewsburyn 4 – 1, Stoke voitti Leyton Orientin 2 – 0 ja Tottenham voitti Morecamben 3 – 1. Eilen Manchester United voitti Aston Villan maalein 1 - 0.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Runkosarjan viimeisen kierroksen poimintoja: Dallas voitti Philadelphian pistein 51 – 26, San Francisco voitti jatkoajalla Los Angeles Ramsin 27 – 24, Pittsburgh voitti jatkoajalla Baltimoren 16 – 13, Seattle voitti Arizonan 38 – 30, Tampa Bay voitti Carolinan 41 – 17, Miami voitti New Englandin, Las Vegas voitti Los Angeles Chargersin 35 – 32, Detroit voitti Green Bayn 37 – 30, Kansas City voitti Denverin 28 – 24 sekä Jacksonville voitti Indianapoliksen 26 – 11.

Villi Kortti – kierroksen pudotuspeliparit: Cincinnati – Las Vegas, lauantaina kello 23.30. Buffalo – New England lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 03.15, Tampa Bay – Philadelphia sunnuntaina kello 20.00, Dallas – San Francisco sunnuntaina kello 23.30, Kansas City – Pittsburgh sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 03.15 sekä Los Angeles Rams – Arizona maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 03.15.

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia. Nähtäväksi jää, pystytäänkö sarjat viemään loppuun ormaalisti, vai jäävätkö ne taas kesken. Varsinkin NHL:n kohdalla alkaa näyttää huolestuttavalta. Jos peruutuksia alkaa tulla useampia, joidenkin sarjojen voi olla vaikeaa saada rästiottelut sijoitetuksi ohjelmaan. Toivotaan parasta, urheilutoimitus pitää tilannetta silmällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Viime tiistaina JYP voitti Pelicansin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 2 – 1, Lukko voitti KooKoon 5 – 2 ja Jukurit voitti Kärpät 2 – 1. Torstaina Jukurit voitti JYPin maalein 4 – 1, Kärpät voitti HPK:n 3 – 2, HIFK voitti Sportin 4 – 1 ja Lukko voitti Ilveksen jatkoajalla lukemin 4 – 3.

HIFK johtaa sarjaa, se on kerännyt 65 pistettä. Toisena olevalla Kärpillä ja kolmantena olevalla Ilveksellä on 60 pistettä. Neljäntenä on Tappara, sillä on 59 pistettä. Viidentenä olevalla Pelicansilla ja kuudentena olevalla Jukureilla on 56 pistettä. Seitsemäntenä on TPS ja kahdeksanten on KooKoo, kummallakin on 55 pistettä. SaiPa, 36 pistettä, Ässät, 35 pistettä sekä JYP, 34 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 05.01, jolloin se matkustaa HIFK:n vieraaksi

Jääkiekkoa – NHL:

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Florida voitti Montrealin maalein 5 – 2, Floridan Aleksander Barkoville merkittiin maali ja Montrealin Sami Nikulle 2 syöttöpistettä, Carolina voitti Columbuksen 7 – 4, Columbuksen Jesperi Kotkaniemelle merkittiin syöttöpiste. Huomattavaa on, että Columbus johti ottelua jo 4 – 0 toisen erän alussa, Carolina teki 5 maalia kolmannessa erässä. Nashville voitti Chicagon maalein 6 – 1, ja Vancouver voitti Seattlen 5 – 2. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä New York Rangers voitti Tampa Bayn maalein 4 – 0, Pittsburgh voitti San Josen 8 – 5 ja Calgary voitti Chicagon 5 – 1. Viime yönä New York Rangers voitti Edmontonin maalein 4 – 1.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on New York Rangers ja Washington, 48 pistettä sekä Carolina, 47 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Tampa Bay 47 pistettä, Florida, 46 pistettä ja Toronto, 44 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: St.Louis, 43 pistettä, Nashville, 42 pistettä ja Minnesota, 40 pistettä. Dallas on pudonnut kuudenneksi, 32 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 26 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas, 45 pistettä, Anaheim, 41 pistettä ja Calgary, 40 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 24 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 28 – 34 ottelua.

Tulevia otteluja: Ensi yönä ohjelmassa ovat toistaiseksi mm. ottelut: Boston – New Jersey, Florida – Calgary ja Columbus – Tampa Bay kello 02.00 ja Chicago – Colorado kello 03.30. Keskiviikon ja Torstain välisenä yönä ohjelmassa ovat mm. ottelut: Toronto – Edmonton kello 02.00 ja Pittsburgh – St.Louis kello 02.30. Torstain ja perjantain välisen yön otteluja: Tampa Bay – Calgary, New Jersey – Columbus ja Philadelphia – Pittsburgh kello 02.00, Dallas – Florida kello 03.30, Arizona – Chicago kello 04.00 sekä Las Vegas – New York Rangers ja Seattle – Ottawa kello 05.00

Yhteensä jo yli 90 ottelua on jouduttu siirtämään, nähtäväksi jää, mahtuvatko kaikki ohjelmaan.

Jääkiekkoa – KHL:

Viime tiistaina Jokerit voitti Kunlun Red Starin maalein 7 – 1, Jokerien maalit ensin mainittuna. Viime Torstaina Jokerit voitti Moskovan ZSKA:n maalein 3 – 2.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 62 pistettä, Moskovan Dynamo on toisena, sillä on 61 pistettä, Jokerit on kolmantena, se on kerännyt 60 pistettä ja Moskovan ZSKA on neljäntenä, sillä on 58 pistettä. Viidentenä olevalla Severstalilla on 57 pistettä ja kuudentena olevalla Lokomotivillä on 54 pistettä. Sotshi ja Vitjaz, 39 pistettä kummallakin ja Riikan Dinamo, 37 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Jokerien seuraavia otteluja: Keskiviikkona 05.01 Jokerit – Moskovan Dynamo ja lauantaina 08.01 Jokerit – Salavat Ufa. Molemmat ottelut pelataan ilman yleisöä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Viime tiistaina Crystal Palace voitti Norwichin maalein 3 – 0 ja Leicester voitti Liverpoolin 1 – 0. Viime keskiviikkona Manchester City voitti Brentfordin maalein 1 – 0 sekä Chelsea ja Brighton pelasivat 1 – 1 tasapelin. Lauantaina Manchester City voitti Arsenalin maalein 2 – 1 ja West Ham voitti Crystal Palacen 3 – 2. Sunnuntaina Brentford voitti Aston Villan maalein 2 – 1, Brighton voitti Evertonin 3 – 2 sekä Chelsea ja Liverpool pelasivat 1 – 1 tasapelin. Eilen Wolverhampton voitti Manchester Unitedin maalein 1 – 0.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 53 pistettä, toisena olevalla Chelsealla on 43 pistettä ja kolmantena olevalla Liverpoolilla on 42 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 35 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla 34 pistettä, kuudentena olevalla Tottenhamilla 33 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 31 pistettä. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 28 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 27 pistettä. Kymmenentenä olevalla Leicesterillä on 25 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Crystal Palacella ja kahdentenatoista olevalla Brentfordilla on 23 pistettä. Aston Villa on sijalla 13, sillä on 22 pistettä. Watford, 13 pistettä, Burnley ja Newcastle, kummallakin 11 pistettä sekä Norwich, 10 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Joukkueet ovat pelanneet 18 – 21 ottelua, koronan takia tehdyistä ottelusiiroista johtuen.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Kierroksen poiminnat: Viime torstaina Bournemouth voitti Cardiffin maalein 3 – 0 ja QPR voitti Bristol Cityn 2 – 1. Lauantaina Blackpool voitti Hullin maalein 1 – 0. Sunnuntaina Bristol City voitti Millwallin maalein 3 – 2, QPR voitti Birminghamin 2 – 1 sekä West Bromwich ja Cardiff pelasivat 1 – 1 tasapelin. Eilen Preston voitti Stoken maalein 2 – 1 sekä Derby ja Reading pelasivat 2 – 2 tasapelin.

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 49 pistettä, Blackburn on toisena, sillä on 46 pistettä ja Fulham kolmantena, se on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin edellä mainitut, se on kerännyt 45 pistettä. ja West Bromwich neljäntenä, 42 pistettä. Viidentenä olevalla QPR:llä on 41 pistettä, kuudentena olevalla Huddersfieldillä on 40 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Middlesbroughilla on 39 pistettä. Sheffield United on kolmastoista, sillä on 32 pistettä ja Birmingham kahdeksastoista, 27 pistettä, kuten edellään olevalla Swanseallakin. Reading, 22 pistettä, Peterborough, 19 pistettä, Barnsley, 14 pistettä ja Derby, 11 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Koronan takia tehtyjen ottelusiirtojen takia joukkueet ovat pelanneet 22 – 26 ottelua.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Poimintoja: Arizona voitti Dallasin pistein 25 – 22, San Francisco voitti Houstonin 23 – 7, Chicago voitti New York Giantsin 29 – 3, New England voitti Jacksonvillen 50 – 10, Tampa Bay voitti New York Jetsin 28 – 24, New Orleans voitti Carolinan 18 – 10, Green Bay voitti Minnesotan 37 – 10, Seattle voitti Detroitin 51 – 29 ja Buffalo voitti Atlantan 29 – 15.

AFC: - Konferensissa Bufffalo, Cincinnati, Kansas City, New England ja Tennessee ovat varmistaneet pudotuspelipaikan, Cincinnati, Kansas City ja Tennessee myös oman divisioonansa voiton.

NFC:n puolella Dallas, Green Bay ja hallitseva mestari Tampa Bay ovat varmistaneet sekä divisioonansa voiton, että pudotuspelipaikan sekä Arizona ja Los Angeles Rams ovat varmistaneet pudotuspelipaikan.

Viimeisellä kierroksella, joka pelataan 08. – 09.01 AFC:n puolella mielenkiito kohdistuu sekä siihen, kumpi Buffalo vai New England voittaa Itäisen divisioonan että siihen, mitkä joukkueet neljästä mahdollisesta: Baltimore, Indianapolis, Las Vegas, Los Angeles Raiders ja Pittsburgh vievät kaksi jäljellä olevaa paikkaa.

NFC:ssä taas jännitetään kumpi joukkue, Arizona vai Los Angeles Rams, voittaa läntisen divisioonan sekä kumpi, San Francisco vai New Orleans, vie viimeisen pudotuspelipaikan

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia. Nähtäväksi jää, pystytäänkö sarjat viemään loppuun normaalisti, vai jäävätkö ne taas kesken. Itse asiassa NHL:n kohdalla alkaa näyttää huolestuttavalta. Jos peruutuksia alkaa tulla useampia, joidenkin sarjojen voi olla vaikeaa saada rästiottelut sijoitetuksi ohjelmaan. Toivotaan parasta, urheilutoimitus pitää tilannetta silmällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, vuoden 2022 ensimmäinen. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. 

Mukana myös tulevia otteluja

 

Jääkiekon SM – Liiga:

Tapaninpäivänä pelatuissa otteluissa Kärpät voitti JYPin maalein 5 – 1, Ässät voitti TPS:n 5 – 1, Tappara voitti jatkoajalla Jukurit lukemin 3 – 2 sekä Lukko voitti jatkoajalla Sportin lukemin 3 - 2. Eilen Ässät voitti HIFK:n maalein 3 – 2.

Tänään pelataan mm. ottelut TPS – Ilves kello 16.00, Kärpät – Jukurit kello 17.00 sekä JYP – Pelicans kello 18.30. Torstaina pelataan mm. ottelut TPS – Ässät kello 16.00, Sport – HIFK kello 17.00 sekä Jukurit – JYP, HPK – Kärpät ja KooKoo – Tappara kello 18.30.

HIFK johtaa sarjaa, se on kerännyt 62 pistettä. Toisena on Kärpät, sillä on 57 pistettä ja kolmantena olevalla Tapparalla sekä neljäntenä olevalla Ilveksellä on 56 pistettä. KooKoo on viides, sillä on 55 pistettä. Kuudentena olevalla TPS:llä on 54 pistettä, seitsemäntenä olevalla Pelicansilla on 53 pistettä ja kahdeksantena olevalla Jukureilla 50 pistettä. HPK on yhdeksäs, se on kerännyt 48 pistettä. Lukko, 43 pistettä, SaiPa, 35 pistettä, Ässät, 33 pistettä sekä JYP, 32 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jääkiekkoa – NHL:

NHL:ssä pelataan ensi yönä ensimmäisen kerran sitten 21. joulukuuta. Kuitenkin yksi ottelu lisää on siirretty sekä keskiviikon ja torstain väliseltä yöltä 4 ottelua, otteluita on nyt siirretty yhteensä 70, eikä urheilutoimitus usko, että tuo olisi lopullinen lukema.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on Carolina ja Washington 43 pistettä sekä New York Rangers, 42 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Tampa Bay 44 pistettä, Toronto, 42 pistettä sekä Florida, 40 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Minnesota, 40 pistettä Nashville ja St. Louis, 39 pistettä. Dallas on pudonnut kuudenneksi, 32 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 26 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas sekä Anaheim, 40 pistettä ja Calgary sekä Edmonton, 36 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 23 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 28 – 32 ottelua.

Tulevia otteluja: Ensi yönä ohjelmassa ovat toistaiseksi mm. ottelut Tampa Bay – Montreal kello 02.00 ja San Jose – Arizona kello 05.30. Keskiviikon ja torstain välisen yön otteluja: Florida – New York Rangers, Washington – Nashville ja Buffalo – New Jersey kello 02.00, Winnipeg – Chicago kello 02.30, St. Louis – Edmonton kello 03.30 ja Seattle – Philadelphia sekä Colorado – Dallas kello 05.00.

NHL –uutisia: 

Nyt se sitten on varmaa, NHL – pelaajia ei nähdä olympialaisissa. NHL käyttää sen ajan, joka oli olympiatauoksi merkitty, yllä mainittujen tässä vaiheessa 70 rästiottelun pelaamiseen, ainakin se helpottaa aikataulupaineita, mutta riittääkö se, jää nähtäväksi.

Jääkiekkoa – KHL:

Tapaninpäivän ottelussa Jokerit hävisi Avangard Omskille maalein 1 – 5, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 60 pistettä, Moskovan Dynamo on toisena, sillä on 59 pistettä, Moskovan ZSKA on kolmantena, sillä on 58 pistettä ja Jokerit on neljäntenä, se on kerännyt 56 pistettä. Viidentenä olevalla Lokomotivillä ja kuudentena olevalla Severstalilla on 49 pistettä. Sotshi, 39 pistettä, Vitjaz, 35 pistettä ja Riikan Dinamo, 34 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Jokerien seuraavia otteluja: Tänään kello 18.30 Jokerit – Kunlun Red Star (pelataan ilman yleisöä), 30.12 Moskovan ZSKA – Jokerit kello 18.30 ja 03.01 Jokerit – Avtomobilist kello 18.30 (pelataan ilman yleisöä)

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Kierroksen poimintoja: Tapaninpäivän otteluissa Arsenal voitti Norwichin maalein 5 – 0, Manchester City voitti Leicesterin 6 – 3, Tottenham voitti Crystal Palacen 3 – 0 ja Brighton voitti Brentfordin 2 – 0. Eilen Manchester United ja Newcastle pelasivat 1 – 1 tasapelin.

Valioliigassa pelataan myös viikolla. Tänään 28.12 pelataan mm. ottelut Southampton – Tottenham ja Crystal Palace – Norwich kello 17.00 ja Leicester – Liverpool kello 22.00. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut Chelsea – Brighton kello 21.30 ja Brentford – Manchester City kello 22.15. Torstain ohjelmassa ovat ottelut Everton – Newcastle kello 21.30 ja Manchester United – Burnley kello 22.15.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 47 pistettä, toisena olevalla Liverpoolilla ja kolmantena olevalla Chelsealla on 41 pistettä kummallakin. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 35 pistettä, viidentenä olevalla Tottenhamilla on 29 pistettä, kuudentena olevalla West Hamilla ja seitsemäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 28 pistettä kummallakin. Wolverhampton on kahdeksas, sillä on 25 pistettä ja Brighton yhdeksäs, 23 pistettä. Kymmenentenä olevalla Leicesterillä ja yhdentenätoista olevalla Aston Villalla on 22 pistettä. Seuraavina olevilla Crystal Palacella, Brentfordilla ja Southamptonilla on 20 pistettä. Watford, 13 pistettä, Burnley ja Newcastle, kummallakin 11 pistettä sekä Norwich, 10 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Kierroksen poiminnat: Tapaninpäivänä Huddersfield voitti Blackpoolin maalein 3 – 2 ja Middlesbrough voitti Nottinghamin 2 – 0. Eilen Derby voitti West Bromwichin maalein 1 – 0 ja Bournemouth voitti QPR:n 1 – 0. Tässäkin muutamia otteluja siirrettiin.

Myös mestaruussarjassa pelataan viikolla: Huomenna pelataan mm. ottelut Sheffield United – Hull ja Coventry – Millwall kello 21.45 sekä Reading – Fulham kello 22.00. Torstaina pelataan mm. ottelut Bournemouth – Cardiff ja Bristol City – QPR kello 21.45

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 46 pistettä, Fulham on toisena, yhden ottelun vähemmän pelannut kuin Bournemouth, se on kerännyt 45 pistettä. Blackburn on kolmantena, sillä on 42 pistettä ja West Bromwich neljäntenä, 41 pistettä. Viidentenä olevalla Middlesbroughilla ja kuudentena olevalla Huddersfieldillä on 36 pistettä. QPR on seitsemäs, sillä on 35 pistettä, kuten kahdeksantena olevalla Stokellakin. Nottingham on yhdeksäs ja Coventry on kymmenes, kummallakin on 34 pistettä. Sheffield United on yhdestoista, sillä on 32 pistettä. Reading, 21 pistettä, Peterborough, 19 pistettä, Barnsley, 14 pistettä ja Derby, 7 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Poimintoja: Tennessee voitti San Franciscon pistein 20 – 17, Dallas voitti Washingtonin 56 – 14, Green Bay voitti Clevelandin 24 – 22, Kansas City voitti Pittsburghin 36 – 10, Chicago voitti Seattlen 25 – 24, Miami voitti New Orleansin 20 – 3, Buffalo voitti New Englandin 33 – 21, Tampa Bay voitti Carolinan 32 – 6 Indianapolis voitti Arizonan 22 – 16 ja Los Angeles Rams voitti Minnesotan 30 – 23.

AFC:n puolella ainoastaan Kansas City on varmistanut sekä divisioonansa (AFC:n läntinen) voiton ja pudotuspelipaikan. 12 joukkueella on vielä mahdollisuus jäljellä olevaan kuuteen paikkaan. NFC:n puolella Green Bay (Pohjoinen divisioona), Dallas (itäinen) ja Tampa Bay (eteläinen) ovat varmistaneet sekä divisioonan voiton, että pudotuspelipaikan. Myös Los Angeles Rams ja Arizona (kummatkin läntisessä divisioonassa) ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Ne ottelevat vielä divisioonan voitosta. 6 joukkuetta tavoittelee kahta paikkaa. Kahdeksalla joukkueella, mm. Chicagolla, Jacksonvillellä ja Seattlella ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Sarjaa on jäljellä 2 kierrosta. Ainakin AFC:n puolella jännitys säilynee viimeiselle kierrokselle saakka. Se pelataan 09.01.2022.

 

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia. Nähtäväksi jää, pystytäänkö sarjat viemään loppuun normaalisti, vai jäävätkö ne taas kesken. Itse asiassa NHL:n kohdalla alkaa näyttää huolestuttavalta. Jos peruutuksia alkaa tulla useampia, joidenkin sarjojen voi olla vaikeaa saada rästiottelut sijoitetuksi ohjelmaan. Toivotaan parasta, urheilutoimitus pitää tilannetta silmällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, joka samalla on vuoden 2021 viimeinen. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Onnellista uutta vuotta urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

Perjantaina Tappara voitti JYPin maalein 4 – 3, Kalpa voitti Pelicansin 4 – 3, HIFK voitti KooKoon 2 – 1 ja Sport voitti Kärpät 1 – 0. Maanantaina Lukko voitti JYPin maalein 4 – 3 ja Tappara voitti KalPan 4 – 2. Lauantain ottelu Pelicans – HPK siirrettiin HPK:ssa todetun koronatartunnan takia. Tapaninpäivänä pelataan mm. ottelut Pelicans – HIFK, Ilves – HPK ja Sport – Lukko kello 17.00 sekä Kärpät – JYP kello 18.00. Vielä ennen vuodenvaihdetta JYP pelaa kotiottelun Pelicansia vastaan tiistaina 28.12 kello 18.30 ja matkustaa Jukurien vieraaksi torstaina 30.12 kello 18.30.

HIFK johtaa sarjaa, se on kerännyt 58 pistettä. Toisena on Ilves, sillä on 56 pistettä ja kolmantena KooKoo, sillä on 55 pistettä. Neljäntenä olevalla TPS:llä, viidentenä olevalla Tapparalla ja kuudentena olevalla Kärpillä on 54 pistettä. Seitsemäntenä on Pelicans, 53 pistettä ja kahdeksantena Jukurit, 49 pistettä. Lukko, 41 pistettä, SaiPa ja JYP, 32 pistettä sekä Ässät, 27 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jääkiekkoa – NHL:

Torstain ja perjantain välisenä yönä Montreal voitti Philadelphian voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, Montrealin Artturi Lehkoselle merkittiin maali, Los Angeles voitti Floridan 4 – 1, Losin Olli Määtälle merkittiin maali, hänen kauden ensimmäisensä, Carolina voitti Detroitin 5 – 3, Carolinan Jesperi Kotkaniemelle ja Teuvo Teräväiselle merkittiin 2 syöttöpistettä kummalekin, Nashville voitti Coloradon 5 – 2, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste sekä Edmonton voitti Columbuksen 5 – 2, Edmontonin Jesse Puljujärvelle merkittiin 2 maalia ja syöttöpiste. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Las Vegas voitti New York Rangersin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, New Yorkin Kaapo Kakon voittomaalilaukausyritys torjuttiin. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Carolina voitti Los Angelesin 5 – 1, Carolinan Jesperi Kotkaniemelle merkittiin maali ja syöttöpiste ja Carolinan Teuvo Teräväiselle maali, Dallas voitti Chicagon jatkoajalla maalein 4 – 3, Dallasin Roope Hintzille merkittiin 3 syöttöpistettä, sekä Edmonton voitti Seattlen 5 – 3. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Pittsburgh voitti New Jerseyn maalein 3 – 2, New Jerseyn Janne Kuokkaselle merkittiin maali. Viime yön ainoassa pelatussa ottelussa Dallas voitti Minnesotan maalein 7 – 4, Dallasin Miro Heiskaselle merkittiin maali ja syöttöpiste ja Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali.

Viime yöltä peruttiin 4 ottelua ja torstaista lähtien niitä on peruttu yhteensä 14 – koronan takia tietenkin.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on Carolina ja Washington 43 pistettä sekä New York Rangers, 42 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Tampa Bay ja Toronto, 42 pistettä sekä Florida, 40 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Minnesota, 40 pistettä Nashville ja St. Louis, 39 pistettä. Dallas on pudonnut kuudenneksi, 32 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 26 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas sekä Anaheim, 40 pistettä ja Calgary sekä Edmonton, 36 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 23 pistettä. Joukkueet ovat pelanneet 28 – 32 ottelua.

Tulevia otteluja: Ensi yönä pelataan ottelut Philadelphia – Washington kello 02.00 ja Las Vegas – Tampa Bay kello 05.00. Sen jälkeen pelataan vasta maanantaina 27.12, välistä perutaan yhteensä 27 ottelua.

Tuolloin 27.12 pitäisi pelata mm. ottelut Boston – Pittsburgh, Washington – Ottawa ja Carolina – Florida kello 02.00 sekä Dallas – Nashville kello 03.30.

NHL – uutisia:

NHL – pelaajia ei mitä todennäköisemmin nähdä olympiakisoissa vallitsevan tilanteen takia, uutisoi mm. Yle. YLE kertoo myös hankkineensa NHL – oikeuksia (mm. Stanley Cup – Finaalit) kauden 2022 – 2023 loppuun.

Jääkiekkoa – KHL:

Eilisessä ottelussa Jokerit hävisi Moskovan ZSKA:lle maalein 1 – 3 Jokerien maalit ensin mainittuna.

Pietarin SKA johtaa länsilohkoa, sillä on 56 pistettä. Moskovan ZSKA on toisena, sillä on 55 pistettä. Kolmantena olevalla Moskovan Dynamolla ja neljänneksi pudonneilla Jokereilla on 54 pistettä. Viidentenä on Severstal, 51 pistettä ja kuudentena Lokomotiv, 49 pistettä. Sotshi, 36 pistettä, Vitjaz, 32 pistettä ja Riikan Dinamo, 30 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Kierroksen poimintoja: Torstaina Liverpool voitti Newcastlen maaleinn 3 – 1 sekä Chelsea ja Everton pelasivat 1 – 1 tasapelin. Lauantaina Arsenal voitti Leedsin maalein 4 – 1. Sunnuntaina Manchester City voitti Newcastlen maalein 4 – 0, Liverpool ja Tottenham pelasivat 2 – 2 tasapelin sekä Chelsea ka Wolverhampton pelasivat maalittoman tasapelin.

Valioliigassakin on siirretty otteluita koronan takia, uusia ottelupäiviä ei vielä ole päätetty.

Tapaninpäivänä on merkitty pelattavaksi mm. ottelut: Liverpool – Leeds kello 14.30 ja Norwich – Arsenal, Tottenham – Crystal Palace sekä Burnley – Everton kello 17.00. Aston Villa – Chelsea pelataan kello 19.30. Newcastle – Manchester United on ohjelmassa maanantaina 27.12.kello 22.00. Sarja on tällöin noin puolessavälissä.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 44 pistettä, toisena on Liverpool, sillä on 41 pistettä ja kolmantena Chelsea, 38 pistettä. Neljäntenä olevalla Arsenalilla on 32 pistettä, viidentenä olevalla West Hamilla on 28 pistettä ja kuudentena olevalla Manchester Unitedilla 27 pistettä. Tottenham on seitsemäs, sillä on 26 pistettä ja Wolverhampton kahdeksas, sillä on 25 pistettä. Yhdeksäntenä olevalla Leicesterillä ja kymmenentenä olevalla Aston Villalla on 22 pistettä. Crystal Palace on yhdestoista, sillä on 20 pistettä, kuten seuraavina olevilla Brtentfordilla ja Brightonilla. Everton on neljästoista, sillä on 19 pistettä. Watford, 13 pistettä, Burnley, 11 pistettä sekä Newcastle ja Norwich, molemmilla 10 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Kierroksen poiminnat: Perjantaina Barnsley ja West Bromwich pelasivat maalittoman tasapelin. Lauantaina Middlesbrough voitti Bournemouthin maalein 1 – 0, Blackburn voitti Birminghamin 4 – 0 ja Nottingham voitti Hullin 2 – 1. Eilisessä ottelussa Sheffield United voitti Fulhamin maalein 1 – 0.

Myös mestaruussarjan otteluita on siirretty koronan takia.

Tapaninpäivänä pelataan mm. ottelut: Luton – Bristol City, Preston – Sheffield United, Fulham – Birmingham kello 17.00. Ottelut Derby – West Bromwich pelataan maanantaina 27.12 kello 17.00 ja QPR – Bournemouth maanantaina kello 19.30

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 45 pistettä, Bournemouth on toisena, sillä on 43 pistettä, Blackburn on kolmantena, sillä on 42 pistettä ja West Bromwich neljäntenä, 41 pistettä. Viidentenä olevalla QPR:llä ja kuudentena olevalla Stokella on 35 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Nottinghamilla on 34 pistettä, kuten kahdeksantena olevalla Coventrylläkin. Middlesbrough on sijalla 9 ja Huddersfield sijalla 10, kummallakin on 33 pistettä. Sheffield Unitedilla, joka on yhdestoista, on 32 pistettä. Birmingham on sijalla 17, sillä on 27 pistettä. Reading, 21 pistettä, Peterborough, 19 pistettä, Barnsley, 14 pistettä ja Derby, 4 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti New York Giantsin pistein 21 – 6, Indianapolis voitti New Englandin 27 – 17, Houston voitti Jacksonvillen 30 – 16, Detroit yllätti Arizonan 30 – 12, Buffalo voitti Carolinan 31 - 14., San Francisco voitti Atlantan 31 – 13, Green Bay voitti Baltimoren 31 – 30, New Orleans voitti Tampa Bayn 9 – 0 ja Minnesota voitti Chicagon 17 – 9.

Tilannepoimintoja: Green Bayllä on 11 voittoa ja 3 tappiota. Arizonalla, Dallasilla, Tampa Bayllä ja Kansas Cityllä on 10 voittoa ja 4 tappiota, New Englandilla ja Tennesseellä on 9 voittoa ja 5 tappiota, Los Angeles Ramsilla 9 voittoa ja 4 tappiota, mutta peli ti-ke yönä, San Franciscolla on 8 voittoa ja 6 tappiota, kuten mm. Baltiomorella, Indianapoliksella ja Buffalolla. Jacksonvillellä on 2 voittoa ja 12 tappiota.

Green Bay on varmistanut oman divisioonansa (NFC:n pohjoinen) voiton ja pudotuspelipaikan. Muut pudotuspelipaikat ovat vielä tavoiteltavissa. Chicago, Jacksonville, Detroit, Houston ja New York Jets ovat kuitenkin menettäneet mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

Tulevia otteluja: Jouluyönä pelaavat Tennessee ja San Francisco kello 03.20. Joulupäivän otteluna on Green Bay – Cleveland kello 23.30. Arizona ja Indianapolis kohtaavat joulu- ja Tapaninpäivän välisenä yönä kello 03.15. Tapaninpäivän otteluja: New England – Buffalo, Carolina – Tampa Bay ja New York Jets - Jacksonville kello 20.00, Seattle – Chicago kello 23.05 ja Kansas City – Pittsburgh kello 23.25. Dallas - Washington pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 03.20 ja New Orleans – Miami maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 03.15.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Kuten luimme, muutamien sarjojen otteluita on siirretty koronan takia. Nähtäväksi jää, pystytäänkö sarjat viemään loppuun normaalisti, vai jäävätkö ne taas kesken. Itse asiassa NHL:n kohdalla alkaa näyttää huolestuttavalta.Jos peruutuksia alkaa tulla useampia, joidenkin sarjojen voi olla vaikeaa saada rästiottelut sijoitetuksi ohjelmaan. Toivotaan parasta, urheilutoimitus pitää tilannetta silmällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, joka samalla on vuoden 2021 viimeinen. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta urheilutoimitukselta.

Joissain myös tulevia otteluja

 

Jääkiekon SM – Liiga:

Eilisessä ottelussa Ilves voitti Kärpät maalein 3 – 1. HIFK johtaa sarjaa, se on kerännyt 56 pistettä. Toisena olevalla TPS:llä ja kolmantena olevalla Kärpillä on 54 pistettä. Neljäntenä on Pelicans ja viidentenä Ilves, kummallakin on 53 pistettä. Kuudentena olevalla KooKoolla on 52 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Jukureilla on 49 pistettä. Lukko, 35 pistettä, SaiPa, 32 pistettä, JYP, 30 pistettä sekä Ässät, 27 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Huomenna pelataan mm. ottelut Sport – JYP, HIFK – KalPa ja TPS – KooKoo kello 18.30.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisen yön Nashville voitti New York Rangersin maalein 1 – 0, Colorado voitti Floridan 3 – 2, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin 3 syöttöpistettä sekä Vancouver voitti Carolinan 2 – 1, Carolinan Jesperi Kotkaniemelle merkittiin syöttöpiste. Viime yön ottelu Chicago – Calgary on siirretty Calgaryn joukkueessa ilmenneiden koronatapausten takia, uutta pelipäivää ei ole päätetty.

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on Washington, 40 pistettä, sekä Carolina ja New York Rangers, 39 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Florida ja Toronto, 40 pistettä ja hallitseva mestari Tampa Bay, 38 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Minnesota, 39 pistettä Nashville ja St. Louis, 35 pistettä. Dallas on pudonnut kuudenneksi, 28 pistettä ja Chicago on seitsemäs, 22 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Anaheim, 37 pistettä, Calgary 36 pistettä, Edmonton, 32 pistettä. Tulokasjoukkue Seattle on viimeinen eli kahdeksas, sillä on 21 pistettä.

Tulevia otteluja: Ensi yönä pelataan mm. ottelut Tampa Bay – Los Angeles, Boston – Las Vegas, Florida – Ottawa ja Pittsburgh – Montreal kello 02.00, Minnesota – Carolina kello 03.00, Dallas – St. Louis kello 03.30 ja Colorado – New York Rangers sekä Edmonton – Toronto kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Chicago – Washington kello 03.00 ja Arizona – New York Rangers kello 04.00.

Jääkiekkoa – KHL:

Eilisessä ottelussa Jokerit hävisi Minskin Dinamolle maalein 3 – 5, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Moskovan Dynamo johtaa sarjaa, Pietarin SKA on toisena ja Jokerit kolmantena, kaikilla on 54 pistettä. Neljäntenä olevalla Moskovan ZSKA:lla on 53 pistettä, viidentenä olevalla Severstalilla on 51 pistettä ja kuudentena olevalla Lokomotivillä on 49 pistettä. Sotshi, 36 pistettä, Vitjaz, 32 pistettä ja Riikan Dinamo, 30 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Leicester voitti Newcastlen maalein 4 – 0, Crystal Palace voitti Evertonin 3 – 1 sekä Burnley ja West Ham pelasivat maalittoman tasapelin.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 38 pistettä, toisena on Liverpool, sillä on 37 pistettä ja kolmantena Chelsea, 36 pistettä. Neljäntenä olevalla West Hamilla on 28 pistettä, viidentenä olevalla Manchester Unitedilla 27 pistettä ja kuudentena olevalla Arsenalilla 26 pistettä. Tottenham on seitsemäs, sillä on 25 pistettä, Leicester kahdeksas, sillä on 22 pistettä. Brentford on kymmenes, sillä on 20 pistettä, Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 19 pistettä, kuten seuraavana olevalla Aston Villallakin. Everton on neljästoista, sillä on 18 pistettä. Watford, 13 pistettä, Burnley, 11 pistettä sekä Newcastle ja Norwich, molemmilla 10 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Valioliigassa pelataan poikkeuksellisesti myös viikolla. Tänään pelataan ottelut Brentford – Manchester United, Norwich – Aston Villa ja Manchester City – Leeds. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut Crystal Palace – Southampton kello 21.30 ja Arsenal – West Ham kello 22.00. Torstaina pelataan mm. ottelut Chelsea – Everton kello 21.45 ja Liverpool – Newcastle kello 22.00.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Eilinen ottelu Sheffield United – QPR pelataan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 45 pistettä, Bournemouth on toisena, sillä on 43 pistettä, West Bromwich kolmantena, 40 pistettä ja Blackburn neljäntenä, 39 pistettä. Viidentenä olevalla QPR:llä ja kuudentena olevalla Stokella on 35 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Coventryllä on 34 pistettä. Middlesbrough on sijalla 9, Huddersfield sijalla 10, ja Millwall sijalla 11, kaikilla on 30 pistettä. Lutonilla, joka on kahdestoista ja Sheffield Unitedilla, joka on kolmastoista, on 29 pistettä. Birmingham on sijalla 15, sillä on 27 pistettä. Reading, 21 pistettä, Peterborough, 19 pistettä, Barnsley, 13 pistettä ja Derby, 4 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Formula – 1:

Kauden viimeinen, sunnuntaina ajettu Abu Dhabissa Formula – 1 osakilpailu ratkaisi niin kuljettajien kuin tallienkin mestaruudet. Voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen, joka samalla vei mestaruuden. Kilpailussa ja samalla sarjassa toiseksi sijoittui Mercedeksen Lewis Hamilton. Kisan kolmas oli Ferrarin Carlos Sainz. Mercedeksen Valtteri Bottas sijoittui kuudenneksi ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen keskeytti uransa viimeisen kilpailun. Fernando Alonso oli kahdeksas, Sebastian Vettel yhdestoista ja Mick Schumacher neljästoista.

Kilpailun lopun tapahtumista käydään vielä varmaan jonkinlaista jälkipeliä mahdollisine protesteineen.

Max Verstappen siis voitti mestaruuden, hän keräsi 395,5 pistettä. Lewis Hamilton on toinen, hän keräsi 387,5 pistettä. Valtteri Bottas sijoittui kolmanneksi, hänellä on 226 pistettä. Neljäs on Sergio Perez, hän kokosi 190 pistettä. Viides sarjassa on Ferrarin Carols Sainz, 164,5 pistettä ja kuudes McLarenin Lando Norris, 160 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 16, hänellä on 10 pistettä.

Mercedes voitti tallien sarja, se keräsi 613, 5 pistettä. Red Bull sijoittui toiseksi, 585,5 pistettä ja Ferrari kolmanneksi, 323,5 pistettä. Neljäs on McLaren, 275 pistettä. Haas – talli jäi ainoana tallina ilman pisteitä, viime vuoden 0 – talli Williams keräsi 23 pistettä. Palaamme Formuloiden pariin uuden kauden alkaessa maaliskuussa.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti Washingtonin pistein 27 – 20, Seattle voitti Houstonin 33 – 13, Tennessee voitti Jacksonvillen 20 – 0, Kansas City voitti Las Vegasin 48 – 9, New Orleans voitti New York Jetsin 30 – 9, San Francisco voitti Cincinnatin jatkoajalla 26 – 23, Tampa Bay voitti Buffalon 33 – 27, Green Bay voitti Chicagon 45 – 30 ja Los Angeles Rams voitti Arizonan 30 – 23.

Tilannepoimintoja: Arizonalla, Green Bayllä ja Tampa Bayllä on 10 voittoa ja 3 tappiota, Dallasilla, New Englandilla, Kansas Cityllä, Tennesseellä ja Los Angeles Ramsilla on 9 voittoa ja 4 tappiota. Baltimorella ja Los Angeles Chargersilla on 8 voittoa ja 5 tappiota,  Buffalolla on 7 voittoa ja 6 tappiota, San Franciscolla on 7 voittoa ja 6 tappiota, New Orleansilla on 6 voittoa ja 7 tappiota sekä Seattlella on 5 voittoa ja 8 tappiota. Mikään joukkue ei vielä ole varmistanut pudotuspelipaikkaansa, mutta 4 joukkueella (Detroit, Houston, Jacksonville ja New York Jets) ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin.                  

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Mukana myös Formula - 1 -katsaus

Jääkiekon SM – Liiga:

TPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 54 pistettä. Pelicans on toisena, KooKoo kolmantena, Kärpät neljäntenä ja HIFK viidentenä, kaikilla on 50 pistettä. Kuudentena olevalla Ilveksellä on 48 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Jukureilla on 43 pistettä. Lukko, 32 pistettä, SaiPa, 29 pistettä, JYP, 27 pistettä sekä Ässät, 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Tänään 07.12. pelataan ottelu KalPa – KooKoo kello 18.30. Huomenna 08.12. ohjelmassa ovat mm. ottelut JYP – Pelicans, KooKoo – HPK ja Tappara – SaiPa kello 18.30

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ja maanantain välisen yön otteluissa Columbus voitti San Josen maalein 6 – 4, Chicago voitti New York Islandersin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2 ja Los Angeles voitti Edmontonin 5 – 1, Los Angelesin Rasmus Kuparille merkittiin maali. Viime yönä Colorado voitti Philadelphian maalein 7 – 5, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin 2 syöttöpistettä ja Philadelphian Rasmus Ristolaiselle syöttöpiste, Dallas voitti Arizonan 4 – 1, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali sekä Pittsburgh voitti Seattlen 6 – 1

Itäisen konferenssin Metropolitan – Divisioonan kolmen kärki on Washington, 38 pistettä, New York Rangers, 35 pistettä ja Carolina, 33 pistettä. Atlantic – divisioonan kolmen kärki: florida, 37 pistettä, Toronto, 36 pistettä ja hallitseva mestari Tampa Bay, 34 pistettä. Läntisen Konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Minnesota, 35 pistettä ja Colorado sekä Dallas, kummallakin 28 pistettä. Myös neljäntenä olevalla Winnipegillä ja viidentenä olevalla St Louisilla on 28 pistettä. Pacific – divisioonan kolmen kärki: Calgary 35 pistettä, Edmonton, 32 pistettä ja Anaheim, 31 pistettä. Tulokasjoukkue Seattlella on 20 pistettä.

Tulevia otteluja: Ensi yönä pelataan mm. ottelut Toronto – Columbus, Montreal – Tampa Bay ja Detroit – Ottawa kello 02.00, St. Louis – Florida ja Carolina – Winnipeg kello 03.00, Chicago – New York Rangers kello 03.30 sekä Edmonton – Minnesota kello 04.00. Keskiviikon ja Torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: New York Rangers – Colorado kello 02.00 ja Las Vegas – Dallas kello 05.00.

Jääkiekkoa – KHL:

Eilisessä ottelussa Jokerit voitti Amur Habarovskin maalein 2 – 0, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 52 pistettä, kuten toisen olevalla Moskovan ZSKA:llakin. Moskovan Dynamo on kolmas, sillä on 51 pistettä. Neljäntenä olevalla Severstalilla on 50 pistettä, viidentenä olevalla Pietarin SKA:lla on 49 pistettä ja kuudentena olevalla Lokomotivillä on 45 pistettä. Sotshi, 34 pistettä, Riikan Dinamo, 29 pistettä ja Vitjaz, 28 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester United voitti Crystal Palacen maalein 1 – 0, Tottenham voitti Norwichin 3 – 0 ja Aston Villa voitti Leicesterin 2 – 1. Eilisessä ottelussa Everton voitti Arsenalin 2 – 1.

Manchester City johtaa sarjaa, se on kerännyt 35 pistettä, toisena on Liverpool, sillä on 34 pistettä ja kolmantena Chelsea, 33 pistettä. Neljäntenä olevalla West Hamilla on 27 pistettä, viidentenä olevalla Tottenhamilla 25 pistettä ja kuudentena olevalla Manchester Unitedilla 24 pistettä. Arsenal on seitsemäs, sillä on 23 pistettä, Aston Villa kymmenes ja Leicester yhdestoista, molemmila on 19 pistettä. Everton on kahdestoista, sillä on 18 pistettä, Brentford kolmastoista, 17 pistettä ja Crystal Palace 14, sillä on 16 pistettä. Watford, 13 pistettä sekä Burnley, Newcastle ja Norwich, kaikilla 10 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain otteluissa Stoke voitti QPR:n maalein 2 – 0.

Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 44 pistettä, Bournemouth on toisena, sillä on 43 pistettä, West Bromwich kolmantena, 37 pistettä ja Blackburn neljäntenä, 36 pistettä. Viidentenä olevalla QPR:llä on 35 pistettä ja kuudentena olevalla Stokella on 34 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Coventryllä on 33 pistettä. Middlesbrough on sijalla 9 ja Sheffield United on sijalla 10, molemmilla on 29 pistettä, kuten seuraavana olevalla Huddersfieldilläkin. Birmingham sijalla 16, sillä on 26 pistettä. Reading ja Cardiff, 21 pistettä, Peterborough, 16 pistettä, Barnsley, 13 pistettä ja Derby, 1 piste, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 21 pistettä talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Formula – 1:

Kauden toiseksi viimeiseessä osakilpilussa Jeddahissa, Saudi – Arabiassa sunnuntaina voittoon ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton. Toiseksi ajoi Red Bullin Max Verstappen ja kolmanneksi Mercedeksen Lewis Hamilton. Kimi Räikkönen ajoi sijalle 15. Carlos Sainz oli kahdeksas, Fernando Alonso kolmastoista ja Sebastian Vettel sekä Mick Schumacher keskeyttivät.

Max Verstappenilla ja Lewis Hamiltonilla on 369,5 pistettä kummallakin, joten mestaruus ratkeaa kauden viimeisessä osakilpailussa. Kolmantena on Valtteri Bottas, hänellä on 218 pistettä ja hän on varmistanut kolmannen sijan, koska neljäntenä olevalla Red Bullin Sergio Perezillä on 190 pistettä, eli 28 pistettä vähemmän (Voitostahan saa 26 pistettä). Viides on Ferrarin Charles Leclerk, 158 pistettä ja kuudes McLarenin Lando Norris, 154 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 16, hänellä on 10 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa, se on kerännyt 587, 5 pistettä. Red Bull on toisena, 559,5 pistettä ja Ferrari kolmantena, 307,5 pistettä. Neljäntenä on McLaren, 269 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä. Kuten huomataan, niin sekä valmistajien mestaruus että kolmossijakin ratkeaa vasta kauden viimeisessä osakilpailussa, joka ajetaan Abu Dhabissa 12.12.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Seattle voitti San Franciscon pistein 30 – 23, Kansas City voitti Denverin 22 – 9, Tampa Bay voitti Atlantan 30 – 17, Arizona voitti Chicagon 33 – 22, New England voitti Buffalon 14 - 10, Indianapolis voitti Houstonin 31 – 0 ja Detroit otti kauden avausvoittonsa, kun se voitti Minnesotan 29 – 27.

Tilannepoimintoja: Arizonalla on 10 voittoa ja 2 tappiota, Green Bayllä ja Tampa Bayllä on 9 voittoa ja 3 tappiota, Dallasilla, New Englandilla, Kansas Cityllä, Tennesseellä ja Los Angeles Ramsilla on 8 voittoa ja 4 tappiota. Buffalolla on 7 voittoa ja 4 tappiota, San Franciscolla on 6 voittoa ja 6 tappiota, New Orleansilla on 5 voittoa ja 7 tappiota sekä Seattlella on 4 voittoa ja 8 tappiota.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

KooKoo johtaa sarjaa, se on kerännyt 48 pistettä ja Kärpät on toisena, sillä on 47 pistettä. Sitten onkin tasaista: Kolmantena olevalla TPS:llä, neljäntenä olevalla Pelicansilla, viidentenä olevalla HIFK:lla ja kuudentena olevalla Ilveksellä on 45 pistettä.. Seitsemäntenä olevalla Tapparalla on 39 pistettä. Lukko ja SaiPa, 29 pistettä, JYP, 27 pistettä sekä Ässät, 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Keskiviikkona 01.12 pelataan mm. ottelut Lukko – HPK ja Sport – HIFK kello 18.30. Torstaina pelataan mm. HPK – Lukko kello 18.30 ja perjantain ohjelmassa on mm. ottelu KalPa – JYP kello 18.30.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa Washington voitti Carolinan maalein 4 – 2, Carolinan Jesperi Kotkaniemelle merkittiin maali ja Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali, Minnesota voitti Tampa Bayn 4 – 2, San Jose voitti Chicagon 2 – 0 sekä New Jersey voitti Philadelphian 5 – 2. Maanantain ja tiistain välisenä yönä Seattle voitti Buffalon maalein 7 – 4, Seattlen Joonas Donskoille merkittiin syöttöpiste, Arizona voitti Winnipegin 1 – 0 sekä Calgary voitti Pittsburghin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 2 – 1, Pittsburghin Kasperi Kapasen voittomaalilaukausyritys epäonnistui.

Tulevia otteluja: Tiistain 30.11 ja keskiviikon 01.12 välisenä yönä pelataan mm. ottelut; Florida – Washington ja New Jersey – San Jose kello 02.00, Nashville – Columbus kello 03.00 ja Dallas – Carolina kello 03.30. Keskiviikon 01.12 ja torstain 02.12 välisenä yönä pelataan mm. ottelut: New York Rangers – Philadelphia kello 02.00, Detroit – Seattle kello 02.30 sekä Edmonton – Pittsburgh kello 05.00

Jääkiekkoa – KHL:

Sunnuntain ottelussa Jokerit voitti Lokomotiv Jaroslavinin maalein 2 – 0, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 48 pistettä. Moskovan ZSKA on toisena ja Severstal kolmantena, kummallakin on 46 pistettä. Moskovan Dynamo on neljäs, 44 pistettä ja Pietarin SKA viides, 43 pistettä. Sotshi, 32 pistettä, Vitjaz, 28 pistettä ja Riikan Dinamo, 26 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester City voitti West Hamin maalein 2 – 1, Brentford voitti Evertonin 1 – 0, Leicester voitti Watfordin 4 – 2 sekä Chelsea ja Manchester United pelasivat 1 – 1 tasapelin.

Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 30 pistettä. Manchester City on toisena, 29 pistettä ja Liverpool kolmas, 28 pistettä. Neljäntenä olevalla West Hamilla ja viidentenä olevalla Arsenalilla on 23 pistettä. Wolverhampton on kuudes, sillä on 20 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Tottenhamilla on 19 pistettä. Manchester Unitedilla, joka on kahdeksas, yhdeksäntenä olevalla Brightonilla sekä kymmenentenä olevalla Leicesterillä on 18 pistettä. Seuraavina olevilla Crystal Palacella, Brentfordilla ja Aston Villalla on 16 pistettä. Evertonilla, joka on sijalla 14, on 15 pistettä. Leeds, 12 pistettä, Burnley, 9 pistettä sekä Norwich, 9 pistettä ja Newcastle, 6 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä. Kuten sunnuntaina kerroimme, valioliigassa pelataan myös viikolla. Tänään pelataan mm. ottelu Newcastle – Norwich kello 21.30. Keskiviikkona mm. ottelut Watford – Chelsea kello 21.30 sekä Everton – Liverpool ja Aston Villa – Manchester City kello 22.15. Torstaille jää mm. Manchester United – Arsenal kello 22.15

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain otteluissa Sheffield United voitti Bristol Cityn maalein 2 – 0 ja QPR voitti Derbyn 2 – 1. Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 43 pistettä, Bournemouth on toisena, sillä on 42 pistettä, QPR kolmantena, 35 pistettä ja West Bromwich neljäntenä, sillä on 34 pistettä. Viidentenä olevalla Blackburnilla ja kuudentena olevalla Coventryllä on 33 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Stokella on 31 pistettä. Middlesbrough on sijalla 12, Sheffield United on sijalla 13 ja Birmingham sijalla 14, kaikilla on 26 pistettä. Reading, 20 pistettä, Peterborough, 16 pistettä, Barnsley, 12 pistettä ja Derby, 1 piste, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on saanut 9 pisteen vähennyksen aiemman 12 pisteen vähennyksen lisäksi talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Tampa Bay voitti Indianapoliksen pistein 38 – 31, New England voitti Tennesseen 36 – 13, San Francisco voitti Minnesotan 34 – 26, Green Bay voitti Los Angeles Ramsin 36 – 28, Washington voitti Seattlen 17 - 15 sekä kuten jo sunnuntaina kerroimme, Chicago voitti Detroitin 16 – 14 ja Las Vegas voitti Dallasin jatkoajalla 36 – 33.

Tilannepoimintoja: Arizonalla on 9 voittoa ja 2 tappiota, Green Bayllä on 9 voittoa ja 3 tappiota, Tampa Bayllä ja Baltimorella on 8 voittoa ja 3 tappiota, Tennesseellä on 8 voittoa ja 4 tappiota, Dallasilla, Kansas Cityllä ja Cincinnatilla on 7 voittoa ja 4 tappiota, Miamilla on 5 voittoa ja 7 tappiota, Houstonilla ja Jacksonvillellä on 2 voittoa ja 9 tappiota sekä Detroitilla on 10 tappiota ja tasapeli.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

KooKoo johtaa sarjaa ja Kärpät on toisena, molemmilla on 44 pistettä. Kolmantena olevalla TPS:llä ja neljäntenä olevalla Ilveksellä on 43 pistettä. HIFK on viides, sillä on 39 pistettä ja Pelicans kuudes, 37 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Tapparalla on 36 pistettä. Lukko ja SaiPa, 29 pistettä, JYP, 22 pistettä sekä Ässät, 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa New York Rangers voitti Buffalon maalein 5 – 4, New Yorkin Kaapo Kakolle merkittiin maali, Calgary voitti Bostonin 4 – 0, Chicago voitti Vancouverin 1 – 0 ja Seattle voitti Washingtonin 5 – 2, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali. Viime yönä Columbus voitti Buffalon maalein 7 – 4, Buffalon Henri Jokiharjulle merkittiin syöttöpiste, Nashville voitti Anaheimin 3 – 2, Colorado voitti Ottawan 7 – 5, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali sekä San Jose voitti Carolinan jatkoajalla lukemin 2 – 1, Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin syöttöpiste.

Tulevia otteluja: Tiistain 23.11 ja keskiviikon 24.11 välisen yön otteluja: Dallas – Edmonton kello 03.30 ja Calgary – Chicago kello 04.00. Keskiviikon 24.11 ja torstain 25.11 välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Buffalo – Boston, Florida – Philadelphia, Pittsburgh – Vancouver, Washington – Montreal ja Columbus – Winnipeg kello 02.00, New York Islanders – New York Rangers kello 02.30 sekä Seattle – Carolina ja Arizona – Edmonton kello 05.00

Jääkiekkoa – KHL:

Maanantaina Jokerit voitti vierasottelussa Moskovan Spartakin maalein 6 – 1, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 44 pistettä. Moskovan Dynamo on toisena ja Moskovan ZSKA kolmantena, kummallakin on 42 pistettä. Severstal on neljäs, 40 pistettä, Pietarin SKA viides, 39 pistettä ja Lokomotiv kuudes, 37 pistettä. Sotshi 26 pistettä, Riikan Dinamo, 25 pistettä ja Vityaz, 24 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Jokerien seuraava ottelu on keskiviikkona, jolloin se matkustaa Lokomotiv Jaroslavin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.00.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Tottenham voitti Leedsin maalein 2 – 1 ja Manchester City voitti Evertonin 3 – 0, Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 29 pistettä. Manchester City on toisena, 26 pistettä, Liverpool kolmas, 25 pistettä ja West Ham neljäs. sillä on 23 pistettä. Arsenal on viides, 20 pistettä ja kuudentena olevalla Wolverhamptonilla ja seitsemäntenä olevalla Tottenhamilla on 19 pistettä. Manchester Unitedilla, joka on kahdeksas ja yhdeksäntenä olevalla Brightonilla on 17 pistettä. Crystal Palace on kymmenes, sillä on 16 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Evertonilla ja kahdentenatoista olevalla Leicesterillä on 15 pistettä. Brentford on sijalla 14, sillä on 13 pistettä ja Aston Villa sijalla 15, 13 pistettä, kuten seuraavana olevalla Watfordillakin. Burnley, 9 pistettä sekä Norwich, 8 pistettä ja Newcastle, 6 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain ottelussa Derby voitti Bournemouthin maalein 3 – 2. Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 41 pistettä, Bournemouth on toisena, sillä on 40 pistettä, West Bromwich kolmantena, sillä on 32 pistettä ja neljäntenä olevalla Stokella sekä viidentenä olevalla Coventryllä on 31 pistettä kummallakin. Kuudentena olevalla QPR:llä on 29 pistettä, seitsemäntenä olevalla Huddersfieldillä on 28 pistettä, kahdeksantena olevalla Blackburnilla on 27 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Millwalilla sekä kymmenentenä olevalla Blackpoolilla on 26 pistettä kummallakin. Birmingham on sijalla 15, sillä on 22 pistettä ja Sheffield United sijalla 17, 20 pistettä. Hull ja Peterborough, 15 pistettä, Hull, 12 pistettä, Barnsley, 11 pistettä ja Derby, 0 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on saanut 9 pisteen vähennyksen aiemman 12 pisteen vähennyksen lisäksi talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Kansas City voitti Dallasin pistein 19 – 9, San Francisco voitti Jacksonvillen 30 – 10, Arizona voitti Seattlen 23 – 13, Tampa Bay voitti New York Giantsin 30 – 10, Houston voitti Tennesseen 22 – 13, Minnesota voitti Green Bayn 34 – 31, Indianapolis voitti Buffalon 41 – 15 ja Baltimore voitti Chicagon 16 – 13 sekä kuten jo sunnuntaina kerroimme, New England voitti Atlantan 25 – 0.

Tilannepoimintoja: Arizonalla on 9 voittoa ja 2 tappiota, Green Bayllä ja Tennesseellä on 8 voittoa ja 3 tappiota, New Englandilla ja Kansas Cityllä on 7 voittoa ja 4 tappiota, Dallasilla, Tampa Bayllä ja Los Angeles Ramsilla on 7 voittoa ja 3 tappiota, Buffalolla on 6 voittoa ja 4 tappiota, San Franciscolla ja Minnesotalla on 5 voittoa ja 5 tappiota, Seattlella ja Chicagolla on 3 voittoa ja 7 tappiota, Jacksonvillellä on 2 voittoa ja 8 tappiota sekä Detroitilla on 9 tappiota ja harvinainen tasapeli.

Formula – 1:

Sunnuntaina Qatarissa ajetussa kauden 20 Formula – 1 kilpailussa voittoon ajoi Mercdeksen Lewis Hamilton. Red Bullin Max Verstappen ajoi toiseksi ja Alpinen Fernando Alonso kolmanneksi. Mercedeksen Valtteri Bottas keskeytti ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen ajoi sijalle 14. Carlos Sainz ajoi seitsemänneksi, Sebastian Vettel sijalle 10 ja Mick Schumacher oli kuudestoista.

Max Verstappen johtaa sarjaa, hänellä on 351,5 pistettä. Toisena olevalla Lewis Hamiltonilla on 343,5 pistettä eli vain 8 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Nämä kaksi ratkaisevat tämän vuoden kuljettajien mestaruuden, sillä sarjassa kolmantena olevalla Valtteri Bottaksella on 203 pistettä, eli jo 129,5 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Neljäntenä on Sergio Perez, hänellä on 190 pistettä, eli hän voi vielä uhata Bottaksen kolmatta sijaa. Viidentenä on McLarenin Lando Norris, hänellä on 153 pistettä ja kuudentena Ferrarin Charles Leclerc, hänellä on 152 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 16, hänellä on 10 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa, sillä on 546,5 pistettä. Toisena olevalla Red Bullilla on 541,5 pistettä, joten nämä kaksi tallia kilpailevat tallimestaruudesta, eroa on vain 5 pistettä. Kolmantena olevalla Ferrarilla on 297,5 pistettä ja neljäntenä olevalla Mc Larenilla on 258 pistettä, joten kolmas sija taitaa mennä Ferrarille. Viidentenä olevalla Alpinella on 137 pistettä ja kuudentena olevalla Alphataurilla on 112 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä. Kisoja on enäää 2 jäljellä, joten jännitettävää riittää. Seuraava kilpailu ajetaan 05.12.2021 Jeddahissa, Saudi - Arabiassa.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jääkiekon SM – Liiga:

KooKoo johtaa sarjaa ja Kärpät on toisena, molemmilla on 44 pistettä. Kolmantena olevalla TPS:llä ja neljäntenä olevalla Ilveksellä on 43 pistettä. HIFK on viides, sillä on 39 pistettä ja Pelicans kuudes, 37 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Tapparalla on 36 pistettä. Lukko ja SaiPa, 29 pistettä, JYP, 22 pistettä sekä Ässät, 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa New York Rangers voitti Buffalon maalein 5 – 4, New Yorkin Kaapo Kakolle merkittiin maali, Calgary voitti Bostonin 4 – 0, Chicago voitti Vancouverin 1 – 0 ja Seattle voitti Washingtonin 5 – 2, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali. Viime yönä Columbus voitti Buffalon maalein 7 – 4, Buffalon Henri Jokiharjulle merkittiin syöttöpiste, Nashville voitti Anaheimin 3 – 2, Colorado voitti Ottawan 7 – 5, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali sekä San Jose voitti Carolinan jatkoajalla lukemin 2 – 1, Carolinan Teuvo Teräväiselle merkittiin syöttöpiste.

Tulevia otteluja: Tiistain 23.11 ja keskiviikon 24.11 välisen yön otteluja: Dallas – Edmonton kello 03.30 ja Calgary – Chicago kello 04.00. Keskiviikon 24.11 ja torstain 25.11 välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Buffalo – Boston, Florida – Philadelphia, Pittsburgh – Vancouver, Washington – Montreal ja Columbus – Winnipeg kello 02.00, New York Islanders – New York Rangers kello 02.30 sekä Seattle – Carolina ja Arizona – Edmonton kello 05.00

Jääkiekkoa – KHL:

Maanantaina Jokerit voitti vierasottelussa Moskovan Spartakin maalein 6 – 1, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 44 pistettä. Moskovan Dynamo on toisena ja Moskovan ZSKA kolmantena, kummallakin on 42 pistettä. Severstal on neljäs, 40 pistettä, Pietarin SKA viides, 39 pistettä ja Lokomotiv kuudes, 37 pistettä. Sotshi 26 pistettä, Riikan Dinamo, 25 pistettä ja Vityaz, 24 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Jokerien seuraava ottelu on keskiviikkona, jolloin se matkustaa Lokomotiv Jaroslavin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.00.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Tottenham voitti Leedsin maalein 2 – 1 ja Manchester City voitti Evertonin 3 – 0, Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 29 pistettä. Manchester City on toisena, 26 pistettä, Liverpool kolmas, 25 pistettä ja West Ham neljäs. sillä on 23 pistettä. Arsenal on viides, 20 pistettä ja kuudentena olevalla Wolverhamptonilla ja seitsemäntenä olevalla Tottenhamilla on 19 pistettä. Manchester Unitedilla, joka on kahdeksas ja yhdeksäntenä olevalla Brightonilla on 17 pistettä. Crystal Palace on kymmenes, sillä on 16 pistettä ja yhdentenätoista olevalla Evertonilla ja kahdentenatoista olevalla Leicesterillä on 15 pistettä. Brentford on sijalla 14, sillä on 13 pistettä ja Aston Villa sijalla 15, 13 pistettä, kuten seuraavana olevalla Watfordillakin. Burnley, 9 pistettä sekä Norwich, 8 pistettä ja Newcastle, 6 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain ottelussa Derby voitti Bournemouthin maalein 3 – 2. Fulham johtaa sarjaa, se on kerännyt 41 pistettä, Bournemouth on toisena, sillä on 40 pistettä, West Bromwich kolmantena, sillä on 32 pistettä ja neljäntenä olevalla Stokella sekä viidentenä olevalla Coventryllä on 31 pistettä kummallakin. Kuudentena olevalla QPR:llä on 29 pistettä, seitsemäntenä olevalla Huddersfieldillä on 28 pistettä, kahdeksantena olevalla Blackburnilla on 27 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Millwalilla sekä kymmenentenä olevalla Blackpoolilla on 26 pistettä kummallakin. Birmingham on sijalla 15, sillä on 22 pistettä ja Sheffield United sijalla 17, 20 pistettä. Hull ja Peterborough, 15 pistettä, Hull, 12 pistettä, Barnsley, 11 pistettä ja Derby, 0 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on saanut 9 pisteen vähennyksen aiemman 12 pisteen vähennyksen lisäksi talousongelmien vuoksi. Lisäksi sitä saattaa odottaa vielä 3 pisteen vähennys, jos se ei anna tyydyttävää selvitystä ongelman korjaamiseksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Kansas City voitti Dallasin pistein 19 – 9, San Francisco voitti Jacksonvillen 30 – 10, Arizona voitti Seattlen 23 – 13, Tampa Bay voitti New York Giantsin 30 – 10, Houston voitti Tennesseen 22 – 13, Minnesota voitti Green Bayn 34 – 31, Indianapolis voitti Buffalon 41 – 15 ja Baltimore voitti Chicagon 16 – 13 sekä kuten jo sunnuntaina kerroimme, New England voitti Atlantan 25 – 0.

Tilannepoimintoja: Arizonalla on 9 voittoa ja 2 tappiota, Green Bayllä ja Tennesseellä on 8 voittoa ja 3 tappiota, New Englandilla ja Kansas Cityllä on 7 voittoa ja 4 tappiota, Dallasilla, Tampa Bayllä ja Los Angeles Ramsilla on 7 voittoa ja 3 tappiota, Buffalolla on 6 voittoa ja 4 tappiota, San Franciscolla ja Minnesotalla on 5 voittoa ja 5 tappiota, Seattlella ja Chicagolla on 3 voittoa ja 7 tappiota, Jacksonvillellä on 2 voittoa ja 8 tappiota sekä Detroitilla on 9 tappiota ja harvinainen tasapeli.

Formula – 1:

Sunnuntaina Qatarissa ajetussa kauden 20 Formula – 1 kilpailussa voittoon ajoi Mercdeksen Lewis Hamilton. Red Bullin Max Verstappen ajoi toiseksi ja Alpinen Fernando Alonso kolmanneksi. Mercedeksen Valtteri Bottas keskeytti ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen ajoi sijalle 14. Carlos Sainz ajoi seitsemänneksi, Sebastian Vettel sijalle 10 ja Mick Schumacher oli kuudestoista.

Max Verstappen johtaa sarjaa, hänellä on 351,5 pistettä. Toisena olevalla Lewis Hamiltonilla on 343,5 pistettä eli vain 8 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Nämä kaksi ratkaisevat tämän vuoden kuljettajien mestaruuden, sillä sarjassa kolmantena olevalla Valtteri Bottaksella on 203 pistettä, eli jo 129,5 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Neljäntenä on Sergio Perez, hänellä on 190 pistettä, eli hän voi vielä uhata Bottaksen kolmatta sijaa. Viidentenä on McLarenin Lando Norris, hänellä on 153 pistettä ja kuudentena Ferrarin Charles Leclerc, hänellä on 152 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 16, hänellä on 10 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa, sillä on 546,5 pistettä. Toisena olevalla Red Bullilla on 541,5 pistettä, joten nämä kaksi tallia kilpailevat tallimestaruudesta, eroa on vain 5 pistettä. Kolmantena olevalla Ferrarilla on 297,5 pistettä ja neljäntenä olevalla Mc Larenilla on 258 pistettä, joten kolmas sija taitaa mennä Ferrarille. Viidentenä olevalla Alpinella on 137 pistettä ja kuudentena olevalla Alphataurilla on 112 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä. Kisoja on enäää 2 jäljellä, joten jännitettävää riittää. Seuraava kilpailu ajetaan 05.12.2021 Jeddahissa, Saudi - Arabiassa.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Mukana myös Formula - 1 -katsaus

 

Jääkiekon SM – Liiga:

Maanantain ottelussa KooKoo voitti HIFK:n maalein 5 – 2.

KooKoo johtaa sarjaa, sillä on 41 pistettä. Toisena on Ilves ja kolmantena Kärpät, kummallakin on 38 pistettä. Neljäntenä olevalla TPS:llä ja viidentenä olevalla HIFK:lla on 37 pistettä. Kuudentena olevalla Tapparalla ja seitsemäntenä olevalla Sportilla on 33 pistettä. Kymmenentenä on SaiPa, 28 pistettä, yhdentenätoista Lukko ja kahdentenatoista KalPa, kummallakin on 26 pistettä. HPK, 25 pistettä, JYP, 22 pistettä ja Ässät, 21 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelu SaiPa – KalPa kello 18.30. Torstain ohjelmassa on mm. ottelu JYP – Kärpät kello 18.30. Lisää otteluja sekä tilastoja lähteessämme, liiga.fi - sivustolla

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa Edmonton voitti St. Louisin maalein 5 – 4, Mikko Koskinen pelasi Edmotonin maalilla, Boston voitti Montrealin 5 – 2, Montrealin Joel Armialle merkittiin maali, hänen kauden ensimmäisensä ja Montrealin Artturi Lehkoselle merkittiin syöttöpiste, New York Rangers voitti New Jerseyn voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3, New Yorkin Kaapo Kakolle merkittiin maali ja syöttöpiste, molemmat hänen kauden ensimmäisensä lisäksi hän teki voittomaalilaukausyrityksessään maalin sekä Washington voitti Pittsburghin 6 – 1, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin 2 syöttöpistettä. Viime yönä Tampa Bay voitti New York Islandersin maalein 4 – 1 ja Columbus voitti Detroitin 5 – 3.

Tilannepoimintoja: Carolinalla, Washingtonilla ja Floridalla on 2 tappiota, New York Rangersillä, Edmontonilla ja Winnipegillä on 3 tappiota, mm. Columbuksella ja Pittsburghillä on 5 tappiota, Dallasilla on 6 tappiota, Chicagolla 9 tappiota ja Seattlella on 10 tappiota, 4 voittoa ja 1 jatkoaikatappio.

Tulevia otteluja: Tiistain 16.11 ja keskiviikon 17.11 välisen yön otteluja: Florida – New York Islanders, New York Rangers – Montreal ja Pittsburgh – Buffalo kello 02.00, Winnipeg – Edmonton kello 03.00 ja Las Vegas – Carolina kello 05.00. Keskiviikon 17.11 ja torstain 18.11 välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Vancouver – Colorado kello 04.00 ja Seattle – Chicago kello 05.00

Jääkiekkoa – KHL:

Maanantaina Jokerit hävisi vierasottelussa Moskovan Dynamolle maalein 3 – 1, Dynamon maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 40 pistettä. Pietarin SKA on toisena, 39 pistettä, Moskovan ZSKA kolmantena, 37 pistettä. Moskovan Dynamo on neljäs, sillä on 36 pistettä, Severstal viides, 35 pistettä ja Lokomotiv kuudes, 33 pistettä. Riikan Dinamo, 25 pistettä sekä Sotshi ja Vityaz, 22 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Jokerien seuraava ottelu on keskiviikkona, jolloin Admiral Vladivostok saapuu Helsinkiin Hartwall – Areenalle. Ottelu alkaa kello 18.30.

Jalkapalloa, MM – karsinnat:

Sunnuntaina Pohjois – Makedonia voitti Islannin maalein 3 – 1, Saksa voitti Armenian 4 – 1, Irlanti voitti Luxemburgin 3 – 0, Serbia ehkä hieman yllättäen voitti Portugalin 2 – 1, Espanja voitti Ruotsin 1 – 0 sekä Kreikka ja Kosovo pelasivat 1 – 1 tasapelin. Eilen maanantaina Englanti voitti San Marinon 10 – 0, Skotlanti voitti Tanskan 2 – 0 sekä Italia ja Pohjois-Irlanti pelasivat maalittoman tasapelin.

Viimeiset ottelut tänään, mm. Suomi – Ranska, Bosnia – Hertsegovina – Ukraina ja Hollanti – Norja. Suomi tarvitsee vähintään tasapelin Ranskaa vastaan edetäkseen jatkokarsintoihin.

Espanja, Sveitsi, Serbia, Tanska, Ranska, Kroatia, Englanti ja Saksa ovat varmistaneet kisapaikkansa.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 26 pistettä. Manchester City on toisena ja West Ham kolmantena, kummallakin on 23 pistettä. Liverpool on neljäs, sillä on 22 pistettä ja Arsenal viides, 20 pistettä. Kuudentena olevalla Manchester Unitedilla ja seitsemäntenä olevalla Brightonilla on 17 pistettä. Wolverhampton ja Tottenham, 16 pistettä sekä Crystal Palace, Everton ja Leicester, 15 pistettä täydentävät 12 parhaan joukkueen taulukon. Brentford on sijalla 14, sillä on 12 pistettä ja Aston Villa sijalla 16, 10 pistettä, kuten seuraavana olevalla Watfordillakin. Burnley, 8 pistettä sekä Newcastle ja Norwich 5 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 40 pistettä. Fulham on toisena, se on kerännyt 38 pistettä, West Bromwich kolmantena, sillä on 32 pistettä ja Coventry neljäntenä, sillä on 30 pistettä. Stoke on viides, sillä on 28 pistettä. Kuudentena olevalla QPR:llä ja seitsemäntenä olevalla Blackburnilla on 26 pistettä. Huddersfieldillä, joka on kahdeksas, Millwallilla, joka on yhdeksäs sekä kymmenentenä olevalla Blackpoolilla on 25 pistettä kullakin. Birmingham on sijalla 15, sillä on 22 pistettä ja Sheffield United sijalla 18, 19 pistettä. Cardiff ja Peterborough, 15 pistettä, Hull, 12 pistettä, Barnsley, 11 pistettä ja Derby, 6 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä talousongelmien vuoksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti Atlantan pistein 43 – 3, San Francisco voitti Los Angeles Ramsin 31 – 10, Washington yllätti Tampa Bayn pistein 29 – 19, Carolina yllätti Arizonan pistein 34 – 10, Miami voitti Baltimoren 22 – 10, Buffalo voitti New York Jetsin 45 – 17, Tennessee voitti New Orleansin 23 – 21, Indianapolis voitti Jacksonvillen 23 – 17, Green Bay voitti Seattlen 17 – 0, Kansas City voitti Los Angeles Raidersin 41 – 14 ja New England voitti Clevelandin 45 - 7.

Tilannepoimintoja: Arizonalla, Green Bayllä ja Tennesseellä on 8 voittoa ja 2 tappiota, Dallasilla on 7 voittoa ja 2 tappiota, Kansas Cityllä ja New Englandilla on 6 voittoa ja 4 tappiota, Buffalolla, Tampa Bayllä ja Baltimorella on 6 voittoa ja 3 tappiota. San Franciscolla on 4 voittoa ja 5 tappiota, Miamilla on 3 voittoa ja 7 tappiota, Seattlella on 3 voittoa ja 6 tappiota, Jacksonvillellä ja New York Jetsillä on 2 voittoa ja 7 tappiota, Houstonilla on 1 voitto ja 8 tappiota sekä Detroitilla on 8 tappiota ja viime kierroksella se pelasi harvinaisen tasapelin.

Formula – 1:

Sunnuntaina Brasiliassa ajetussa kauden 19 Formula – 1 kilpailussa voittoon ajoi Mercdeksen Lewis Hamilton. Red Bullin Max Verstappen ajoi toiseksi ja Mercedeksen Valtteri Bottas kolmanneksi. Kimi Räikkönen oli sijalla 12. Carlos Sainz ajoi kuudenneksi, Fernando Alonso yhdeksänneksi ja Sebastian Vettel sijalle 11. Mick Schumacher oli kahdekastoista.

Max Verstappen johtaa sarjaa, hänellä on 332,5 pistettä. Toisena olevalla Lewis Hamiltonilla on 318,5 pistettä eli 14 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Nämä kaksi ratkaisevat tämän vuoden kuljettajien mestaruuden, sillä sarjassa kolmantena olevalla Valtteri Bottaksella on 203 pistettä, eli jo 129,5 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Neljäntenä on Sergio Perez, hänellä on 178 pistettä, eli hän voi vielä uhata Bottaksen kolmatta sijaa. Viidentenä on McLarenin Lando Norris, hänellä on 151 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 16, hänellä on 10 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa, sillä on 521,5 pistettä. Toisena olevalla Red Bullilla on 510,5 pistettä, joten nämä kaksi tallia kilpailevat tallimestaruudesta, eroa on vain 11 pistettä. Kolmantena olevalla Ferrarilla on 287,5 pistettä ja neljäntenä olevalla Mc Larenilla on 258 pistettä, joten kolmannen sijan kamppailu käydään näiden kahden tallin kesken. Viidentenä olevalla Alpinella ja kuudentena olevalla Alphataurilla on 112 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä. Kisoja on vielä 3 jäljellä, seuraava kilpailu ajetaan 21.11.2021 Qatarissa.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

sekä Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjasta ja Formula – 1:sestä.

 

Jääkiekon SM – Liiga:

Ilves johtaa sarjaa, sillä on 38 pistettä, kuten seuraavina olevilla KooKoo:lla ja Kärpilläkin. TPS on neljäs ja HIFK viides, kummallakin on 37 pistettä. Kuudentena olevalla Tapparalla ja seitsemäntenä olevalla Sportilla on 33 pistettä. KalPa on sijalla 12, sillä on 26 pistettä. HPK, 25 pistettä, JYP, 22 pistettä ja Ässät, 21 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Lisää tilastoja lähteessämme, liiga.fi - sivustolla

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa Chicago voitti Nashvillen jatkoajalla maalein 2 – 1, Chicagon Kevin Lankiselle, joka pelasi maalilla, merkittiin syöttöpiste ja Juuse Saros pelasi Nasvillen maalilla, Vancouver voitti Dallasin 6 – 3, Dallasin Roope Hintzille ja Miro Heiskaselle merkittiin syöttöpisteet sekä Minnesota voitti New York Islandersin 5 – 2, Kaapo Kähkönen pelasi Minnesotan maalilla. Viime yönä New York Rangers voitti Floridan maalein 4 – 3, Floridan Eetu Luostariselle merkittiin maali ja Floridan Aleksander Barkoville syöttöpiste, Los Angeles voitti Toronton 5 – 1 ja Washington voitti Buffalon 5 – 3, Buffalon Arttu Ruotsalaiselle merkittiin maali ja Washingtonin Alex Ovechkinille maali ja 2 syöttöpistettä. Maalillaan Alex Ovechkin jakaa nyt nelossijaa kaikkien aikojen maalintekijätilastossa yhdessä Brett Hullin kanssa. Kolmantena listalla olevan Jaromir Jagrin ohittamiseen Ovechkin tarvitsee 37 maalia, pelejä tällä kaudella on riittävästi jäljellä, jos se pystytään pelaamaan normaalisti, kuten nyt näyttää.

Kaikilla joukkueilla on nyt vähintään 1 tappio, näin on mm. Floridalla, Carolinalla ja Edmontonilla. New York Rangersillä on 7 voittoa, 3 tappiota ja 3 jatkoaikatappiota, Bostonilla on 5 voittoa ja 4 tappiota, Nashvillellä on 6 voittoa ja 5 tappiota, Dallasilla ja Coloradolla 4 voittoa ja 5 tappiota, Chicagolla 2 voittoa ja 9 tappiota sekä Arizona ei ole voittanut kuin yhden 12 pelaamastaan ottelusta.

Jääkiekkoa – KHL:

Sunnuntain ottelussa Jokerit voitti Riikan Dinamon maalein 4 – 1, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 40 pistettä. Pietarin SKA on toisena, 39 pistettä, Moskovan ZSKA kolmantena, 35 pistettä ja neljäntenä olevalla Moskovan Dynamolla sekä viidentenä olevalla Severstalilla on 34 pistettä kummallakin. Riikan Dinamo, 23 pistettä sekä Sotshi ja Vityaz, 22 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa West Ham voitti Liverpoolin maalein 3 – 2, Arsenal voitti Watfordin 1 – 0, Leeds ja Leicester pelasivat 1 – 1 tasapelin sekä Everton ja Tottenham pelasivat maalittoman tasapelin.

Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 26 pistettä. Manchester City on toisena ja West Ham kolmantena, kummallakin on 23 pistettä. Liverpool on neljäs, sillä on 22 pistettä ja Arsenal viides, 20 pistettä. Kuudentena olevalla Manchester Unitedilla ja seitsemäntenä olevalla Brightonilla on 17 pistettä. Wolverhampton ja Tottenham, 16 pistettä sekä Crystal Palace, Everton ja Leicester, 15 pistettä täydentävät 12 parhaan joukkueen taulukon. Brentford on sijalla 14, sillä on 12 pistettä ja Aston Villa sijalla 16, 10 pistettä, kuten seuraavana olevalla Watfordillakin. Burnley, 8 pistettä sekä Newcastle ja Norwich 4 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 40 pistettä. Fulham on toisena, se on kerännyt 38 pistettä, West Bromwich kolmantena, sillä on 32 pistettä ja Coventry neljäntenä, sillä on 30 pistettä. Stoke on viides, sillä on 28 pistettä. Kuudentena olevalla QPR:llä ja seitsemäntenä olevalla Blackburnilla on 26 pistettä. Huddersfieldillä, joka on kahdeksas, Millwallilla, joka on yhdeksäs sekä kymmenentenä olevalla Blackpoolilla on 25 pistettä kullakin. Birmingham on sijalla 15, sillä on 22 pistettä ja Sheffield United sijalla 18, 19 pistettä. Cardiff ja Peterborough, 15 pistettä, Hull, 12 pistettä, Barnsley, 11 pistettä ja Derby, 6 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä talousongelmien vuoksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Denver voitti Dallasin pistein 30 – 16, New England voitti Carolinan 24 – 6, Jacksonville otti kauden toisen voittonsa, kun se voitti Buffalon 9 – 6, Kansas City voitti Green Bayn 13 – 7, Arizona voitti San Franciscon 31 – 17 ja Pittsburgh voitti Chicagon 29 – 27.

Tilannepoimintoja: Arizona on voittanut 8 ottelua ja hävinnyt yhden, Green Bayllä, Tennesseellä ja Los Angeles Ramsilla on 7 voittoa ja 2 tappiota, Dallasilla ja Baltimorella on 6 voittoa ja 2 tappiota, New Englandilla ja Kansas Cityllä on 5 voittoa ja 4 tappiota, New Orleansilla on 5 voittoa ja 3 tappiota, Chicagolla on 3 voittoa ja 6 tappiota, Jacksonvillellä on 2 voittoa ja 6 tappiota, Miamilla 2 voittoa ja 7 tappiota sekä Detroit ei ole voittanut yhtään pelaamastaan 8 ottelusta.

Formula – 1:

Sunnuntaina Meksikossa ajetussa kauden 18 Formula – 1 osakilpailussa voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen. Toiseksi ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton ja kolmanneksi Red Bullin Sergio Perez. Paalulta lähtenyt Mercedeksen Valtteri Bottas sijoittui vasta sijalle 15. Kimi Räikkönen ajoi pisteille, hän on kahdeksas. Sebastian Vettel ajoi seitsemänneksi, Fernando Alonso yhdeksänneksi, Carlos Sainz kuudenneksi ja Mick Schumacher keskeytti.

Max Verstappen johtaa sarjaa, hänellä on 312,5 pistettä. Toisena olevalla Lewis Hamiltonilla on 293,5 pistettä eli 19 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Nämä kaksi ratkaisevat tämän vuoden kuljettajien mestaruuden, sillä sarjassa kolmantena olevalla Valtteri Bottaksella on 185 pistettä, eli jo 127,5 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Neljäntenä on Sergio Perez, hänellä on 165 pistettä, eli hän voi vielä uhata Bottaksen kolmatta sijaa. Viidentenä on McLarenin Lando Norris, hänellä on 150 pistettä. Kimi Räikkönen nousi sijalle 16, hänellä on 10 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa, sillä on 478,5 pistettä. Toisena olevalla Red Bullilla on 477,5 pistettä, joten nämä kaksi tallia kilpailevat tiukasto tallimestaruudesta, eroa on vain 1 piste. Kolmantena olevalla Ferrarilla on 268,5 pustettä ja neljäntenä olevalla Mc Larenilla on 255 pistettä, joten kolmannen sijan kamppailu käydään näiden kahden tallin kesken. Viidentenä olevalla Alpinella on 106 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä. Kisoja on vielä 4 jäljellä, seuraava kilpailu 14.11 Sao Paulossa, Brasiliassa.

Jalkapallo, Veikkausliiga - karsinta:

Oulu säilytti sarjapaikkansa veikkausliigassa, vaikka hävisikin ensimmäisen osaosaottelun RoPS:ille maalein 1 – 2, Oululaisten maali ensin mainittuna. Toisen osaottelun Oulu voitti maalein 2 – 0, joten Oulu säilytti sarjapaikkansa yhteismaalein 3 – 2. Palaamme Veikkausliigaan uuden kauden alkaessa keväällä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Sarjatilanteita päivitämme tiistaisessa blogipäivityksessämme.

 

Jääkiekon SM – Liiga:

Tiistaina HIFK voitti Pelicansin maalein 5 – 1. Keskiviikkona Ilves voitti JYPin maalein 6 – 3, Jukurit voitti Lukon 4 – 2, Kalpa voitti SaiPan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 2 – 1 ja Sport voitti TPS:n 3 – 2.

Jääkiekkoa – NHL:

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Edmonton voitti Nashvillen maalein 5 – 2, Edmontonin Jesse Puljujärvelle merkittiin maali ja Edmontonin Mikko Koskinen pelasi maalilla, Carolina voitti Chicagon 4 – 3, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin syöttöpiste sekä Columbus voitti jatkoajalla Coloradon maalein 5 – 4, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin 2 syöttöpistettä. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Detroit voitti Bostonin maalein 5 – 1, New York Islanders voitti Montrealin 6 – 2, Florida voitti jatkoajalla Washingtonin maalein 5 – 4, Floridan Alexander Barkoville merkittiin 2 maalia ja Floridan Eetu Luostariselle maali, joka oli myös ottelun voittomaali ja Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali, hän on enää maalin päässä kaikkien aikojen maalintekijätilaston 4 sijasta, Dallas voitti jatkoajalla Calgaryn 4 – 3, Dallasin Miro Heiskaselle merkittiin 3 syöttöpistettä, Seattle voitti Buffalon 5 – 2 sekä Pittsburgh voitti jatkoajalla Philadelphian 3 – 2,

Jääkiekkoa – KHL:

Keskiviikkona Jokerit voitti vieraskentällä Barys Nur – Sultanin maalein 4 – 1, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Tiistain otteluissa Millwall voitti Readingin maalein 1 – 0, Birmingham voitti Bristol Cityn 3 – 0, Nottingham ja Sheffield United pelasivat tasapelin maalein 1 – 1 sekä peterborough ja Huddersfield päätyivät myös 1 – 1 tulokseen. Keskiviikkona QPR voitti Cardiffin maalein 1 – 0, West Bromwich voitti Hullin 1 – 0, Fulham voitti Blackburnin 7 – 0, asiaa tosin ehkä auttoi Blackburnin pelaajan saama punainen kortti puolen tunnin pelin jälkeen tilanteessa 2 – 0 Fulhamille sekä Preston voitti Bournemouthin 2 – 1.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Torstain ottelussa Indianapolis voitti New York Jetsin pistein 45 - 30.

Katsaus lähipäivien urheilutarjontaan, mainittavat ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla:

Jääkiekon SM – Liiga:

Tänään pelataan mm. ottelut JYP – Ässät, HIFK – Sport, Kärpät – KalPa ja Lukko – SaiPa kello 18.30. Lauantaina ohjelmassa ovat mm. ottelut HPK – JYP, Kärpät – Kalpa (kyllä, pelaavat peräkkäisinä päivinä), KooKoo – HIFK ja Ilves – Lukko kello 17.00

NHL:

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Winnipeg – Chicago kello 02.00, Edmonton – New York Rangers kello 03.30 ja Los Angeles – New Jersey kello 04.30. Lauantaina sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Ottawa – Tampa Bay kello 20.00, Florida – Carolina kello 00.00, Montreal – Vegas, Pittsburgh – Minnesota, Toronto – Boston, Washington – Philadelphia ja Columbus – Colorado kello 01.00 sekä Arizona – Seattle ja Calgary – New York Rangers kello 04.00.

Jääkiekkoa – KHL:

Jokerien seuraava ottelu on vuorossa sunnuntaina, jolloin se matkustaa Riikan Dinamon vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Valioliigan poiminnat: Southampton – Aston Villa tänään perjantaina kello 22.00, Kierroksen huippuottelu Manchester United – Manchester City lauantaina kello 14.30, Chelsea – Burnley, Crystal Palace – Wolverhampton ja Brentford – Norwich lauantaina kello 17.00 sekä Brighton – Newcastle lauantaina kello 19.30. Sunnuntaina pelataan mm. ottelu West Ham - Liverpool kello 18.30. Lisää sunnuntain otteluja sunnuntaisessa katsauksessamme.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Lauantaina pelataan mm. ottelut: Peterborough – Fulham, Blackburn – Sheffield United, West Bromwich – Middlesbrough, Birmingham – Reading, Cardiff – Huddersfield ja Bournemouth – Swansea kello 17.00 sekä Blackpool – QPR kello 19.30.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Sunnuntain poimintoja: New Orleans – Atlanta, Dallas – Denver, Carolina – New England sekä Jacksonville – Buffalo kello 20.00 ja Kansas City – Green Bay sekä San San Francisco – Arizona kello 23.25. Los Angeles Rams – Tennessee pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 03.20 ja Pittsburgh – Chicago maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 03.15.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Lisäksi katsaus Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan kierrokseen sekä joissain sarjoissa tulevia otteluja.

 

Jääkiekon SM – Liiga:

TPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 37 pistettä. KooKoo on toisena, sillä on 36 pistettä ja kolmantena olevalla Kärpillä on 33 pistettä. Neljäntenä on Ilves, 31 pistettä, viidentenä Pelicans, myös 31 pistettä ja kuudentena HIFK, 30 pistettä. Jukurit, joka on kymmenes sekä seuraavana olevalla KalPalla on 23 pistettä. SaiPa:lla, joka on sijalla 12, sekä seuraavana olevalla JYPillä on 21 pistettä. HPK, 20 pistettä ja Ässät, 17 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä. JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 03.11, jolloin Ilves saapuu Hippokselle vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30. Tänään pelataan ottelu HIFK - Pelicans kello 18.30. Huomenna pelataan mainitun JYP – Ilves ottelun lisäksi mm. ottelut KalPa - SaiPa ja Jukurit – Lukko kello 18.30. Lisää otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa Carolina voitti Arizonan maalein 2 – 1, Carolinan Antti Raanta luukkuvahtina, Columbus voitti New Jerseyn voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin maali ja syöttöpiste, mutta hän epäonnistui voittomaalilaukausyrityksessään ja Columbuksen Joonas Korpisalo pelasi maalilla, New York Rangers voitti Seattlen 3 – 1 ja Anaheim voitti Montrealin 4 – 2, Ryan Getzlafista tuli Anaheimin kaikkien aikojen paras pistemies, kun hän ohitti pisteellä Teemu Selänteen pistemäärän. Selänne tosin tarvitsi vain 966 ottelua tuohon pistemäärään, Getzlaf 1,111 ottelua. Lisäksi Selänteellä on enemmän maaleja tehtynä, Getzlaf puolestaan on kerännyt enemmän syöttöpisteitä. Viime yönä Tampa Bay voitti Washingtonin maalein 3 – 2, Chicago voitti Ottawan 5 – 1 ja Edmonton voitti Seattlen 5 – 2.

Carolina, 8 voittoa 8 ottelusta, on ainoa joukkue joka on voittanut kaikki ottelunsa. Muilla on vähintään jatkoaikatappiota. Chicago ja Arizona eivät ole voittaneet ottelujaan.

Tulevia otteluja: ensi yönä pelataan mm. ottelut: Montreal – Detroit kello 01.00, Winnipeg – Dallas kello 02.00 ja Vancouver – New York Rangers kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Edmonton – Nashville ja Chicago – Carolina kello 02.30.

Jääkiekkoa – KHL:

Eilisessä ottelussa Jokerit voitti Sibirin maalein 2 – 0, Jokerien maalit ensin mainittuna.

Pietarin SKA johtaa länsidivisioonaa, sillä on 37 pistettä. Jokerit on toisena, 36 pistettä ja kolmantena olevalla Moskovan Dynamolla sekä neljäntenä olevalla Minskin Dinamolla on 30 pistettä. Moskovan ZSKA on viides, 29 pistettä. Torpedo ja Riikan Dinamo, 23 pistettä sekä Vityaz ja Sotshi, 20 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Leeds voitti Norwichin maalein 2 – 1 ja West Ham voitti Aston Villan 4 - 1. Eilen maanantaina Wolverhampton voitti Evertonin maalein 2 – 1.

Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 25 pistettä. Toisena on Liverpool, 22 pistettä, kolmantena olevalla Manchester Cityllä ja neljäntenä olevalla West Hamilla on 20 pistettä. Viidentenä olevalla Manchester Unitedilla ja kuudentena olevalla Arsenalilla on 17 pistettä. wolverhampton ja Brighton, 16 pistettä, Tottenham 15 pistettä ja Everton, 14 pistettä täydentävät kärkikymmenikön. Leicester on yhdestoista, myös 14 pistettä, Crystal Palace on kolmastoista, sillä on 12 pistettä ja Aston Villa on viidestoista, 10 pistettä kuten seuraavana olevalla Watfordilla ja Leedsilläkin. Burnley, 7 pistettä ja Newcastle, 4 pistettä sekä Norwich, 2 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 37 pistettä. Fulham on toisena, se on kerännyt 32 pistettä, West Bromwich kolmantena, sillä on 28 pistettä ja Coventry neljäntenä, sillä on 27 pistettä. Seuraavina olevilla Huddersfieldillä ja Blackpoolilla on 24 pistettä, Blackburnilla 23 pistettä ja QPR:llä sekä Stokella 22 pistettä. Lutonilla, Middlesbroughilla ja Millwallilla on 21 pistettä kullakin. Nämä joukkueet muodostavat kärkitusinan. Birmingham on sijalla 14, sillä on 19 pistettä ja Sheffield United sijalla 17, sillä on 18 pistettä, kuten Nottinghamilla ja Prestonillakin. Cardiff, 12 pistettä, Hull, 9 pistettä, Barnsley, 8 pistettä ja Derby, 5 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä talousongelmien vuoksi. Mestaruussarjassa pelataan nyt viikollakin: tänään pelataan mm. ottelut: Nottingham – Sheffield United ja Birmingham – Bristol City kello 21.45. Keskiviikon ohjelmassa ovat mm. ottelut: Cardiff – QPR, Bournemouth – Preston ja Blackburn – Fulham kello 21.45 ja West Bromwich – Hull kenfllo 22.00.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti Minnesotan pistein 20 – 16, New Orleans voitti Tampa Bayn 36 – 27, San Francisco voitti Chicagon 33 – 22, New England voitti Los Angeles Chargersin 27 – 24 ja Kansas City voitti New York Giantsin 20 – 17.

Tilannepoimintoja: Kun Arizonakin kärsi torstai-iltana tappion, kuten sunnuntain lähetyksessä kerroimme, enää ei ole joukkuetta, joka olisi voittanut kaikki ottelunsa. Arizona, Green Bay ja Los Angeles Rams ovat voittaneet 7 ottelua ja hävinneet ainoastaan yhden. Dallasilla on 6 voittoa ja 1 tappio. Mm. Kansas Cityllä, San Franciscolla, Minnesotalla ja New Englandilla on 4 tappiota ja Chicagolla sekä Seattlella 5 tappiota. Miami, Houston ja Jacksonville ovat voittaneet vain 1 ottelun ja Detroit ei ole voittanut yhtään pelaamastaan 8 ottelustaan.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK on Suomen mestari, se voitti ylemmän jatkosarjan. HJK keräsi 59 pistettä. Toiseksi sijoittunut Kuopio keräsi 58 pistettä ja kolmanneksi sijoittunut SJK 48 pistettä. Inter on neljäs, 45 pistettä, Ilves viides, 36 pistettä ja HIFK kuudes, 35 pistettä.

Karsintalohkossa (sijat 7 – 12) Lahti oli paras eli seitsemäs, se keräsi 40 pistettä. Haka on toinen eli kahdeksas, 35 pistettä ja Honka kolmas eli yhdeksäs, 33 pistettä. Mariehamn seuraavana, 30 pistettä. Oulu, 23 pistettä karsii sarjapaikastaan RoPS:in kanssa ja KTP, 11 pistettä, putoaa ykköseen, josta VPS nousee ensi kaudeksi veikkausliigaan.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

sekä Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjasta ja Formula – 1:sestä.

 

Jääkiekon SM – Liiga:

TPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 34 pistettä. KooKoo on toisena, sillä on 29 pistettä ja kolmantena olevalla Sportilla sekä neljäntenä olevalla Kärpillä on 28 pistettä. Viidentenä on Pelicans, 27 pistettä ja kuudentena HIFK, 26 pistettä. SaiPalla, joka on kymmenes sekä seuraavina olevilla JYPillä ja KalPalla on 21 pistettä. HPK ja Jukurit, 14 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä. JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 27.10, jolloin TPS saapuu Hippokselle vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30. Tänään pelataan ottelut Lukko – KooKoo ja Jukurit – TPS kello 18.30. Huomenna pelataan mainitun JYP – TPS ottelun lisäksi mm. ottelut Ässät – KooKoo, SaiPa – Ilves ja Kärpät – Pelicans. Lisää otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain otteluissa Boston voitti San Josen maalein 4 – 3, Detroit voitti Chicagon 6 – 3, New York Islanders voitti Las Vegasin 2 – 0 ja Nashville voitti Minnesotan 5 – 2, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin syöttöpiste, Nashvillen Juuse Saros luukkuvahtina ja Minnesotan Kaapo Kähkönen pelasi maalilla. Viime yönä Washington voitti Ottawan maalein 7 – 5, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin 2 maalia, Florida voitti Arizonan 5 – 3, Floridan Aleksander Barkoville merkittiin syöttöpiste, Carolina voitti Toronton 4 – 1, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali, Columbus voitti Dallasin 4 – 1, Dallasin Esa Lindellille merkittiin syöttöpiste sekä Buffalo voitti Tampa Bayn 5 – 1.

Carolina, Edmonton ja Saint Louis, 5 voittoa 5 ottelusta sekä Florida, 6 voittoa 6 ottelusta, ovat ainoat joukkueet jotka ovat voittaneet kaikki ottelunsa. Muilla on vähintään jatkoaikatappiota. Chicago ja Arizona eivät ole voittaneet ottelujaan.

Jääkiekkoa – KHL:

Sunnuntain ottelussa Jokerit voitti Riikan Dinamon maalein 8 - 0.

Pietarin SKA johtaa sarjaa, sillä on 33 pistettä. Jokerit on toisena, se on kerännyt 31 pistettä. Kolmantena olevalla Moskovan Dynamolla ja neljäntenä olevalla Minskin Dinamolla on 28 pistettä kummallakin. Viidentenä on Moskovan ZSKA, se on kerännyt 27 pistettä. Riikan Dinamo, 20 pistettä, Vityaz, 18 pistettä ja Sotshi, 14 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Liverpool voitti Manchester Unitedin maalein 5 – 0, Leicester voitti Brentfordin 2 – 1 ja West Ham voitti Tottenhamin 1 – 0.

Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 22 pistettä. Toisena on Liverpool, 21 pistettä ja kolmantena Manchester City, 20 pistettä. Neljäntenä olevalla West Hamilla on 17 pistettä ja viidentenä olevalla Brightonilla sekä kuudentena olevalla Tottenhamilla on 15 pistettä. Manchester United on seitsemäs, Everton kahdeksas, Leicester yhdeksäs ja Arsenal kymmenes, kaikilla on 14 pistettä. Brentford on kahdestoista, sillä on 12 pistettä ja Wolverhampton, 12 pistettä. täydentävät kärkikymmenikön. Leicester on yhdestoista ja Aston Villa on kolmastoista, 10 pistettä kuten seuraavana olevalla Watfordillakin. Crystal Palace viidestoista, sillä on 9 pistettä. Burnley ja Newcastle, 4 pistettä sekä Norwich, 2 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain otteluissa Sheffield United voitti Barnsleyn maalein 3 – 2 ja Fulham voitti Nottinghamin 4 - 0

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 34 pistettä. Fulham on toisena, se on kerännyt 29 pistettä, West Bromwich kolmantena, sillä on 28 pistettä ja Coventry neljäntenä, sillä on 24 pistettä. Seuraavina olevilla Lutonilla, Middlesbroughilla, QPR:llä, Huddersfieldillä, Stokella, Millwallilla ja Blackpoolilla on 21 pistettä kullakin. Blackburn täydentää kärkitusinan, sillä on 20 pistettä. Sheffield United on sijalla 14, sillä on 18 pistettä ja Birmingham sijalla 18, se on kerännyt 16 pistettä. Cardiff, 11 pistettä, Hull, 9 pistettä, Barnsley, 8 pistettä ja Derby, 5 pistettä ovat sarjataulukon viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä talousongelmien vuoksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Indianapolis voitti San Franciscon pistein 30 – 18, Tampa Bay voitti Chicagon 38 – 3, Arizona voitti Houstonin 31 – 5, Green Bay voitti Washingtonin 24 – 10, Tennessee voitti Kansas Cityn 27 – 3,New England voitti New York Jetsin 54 – 13 ja New Orleans voitti Seattlen 13 – 10.

Tilannepoimintoja: Arizona on ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki ottelunsa. Dallasilla, Tampa Bayllä. Green Bayllä ja Los Angeles Ramsilla on 1 tappio, mm. Buffalolla, New Orleansilla ja Las Vegasilla on 2 tappiota. Mm. Kansas Cityllä, Chicagolla ja New Englandilla on 4 tappiota. Miami, Houston ja Jacksonville ovat voittaneet vain 1 ottelun ja Detroit ei ole voittanut yhtään 7 pelaamastaan ottelustaan.

Formula – 1:

Sunnuntaina ajetussa kauden 17 osakilpailussa Austinissa, Texasissa, Yhdysvalloissa voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen. Toiseksi ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton ja kolmanneksi Red Bullin Sergio Perez. Mercedeksen Valtteri Bottas ajoi kuudenneksi ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen sijalle 13. Carlos Sainz oli seitsemäs, Sebastian Vettel kymmenes ja Mick Schumacher ajoi sijalle 16. Fernando Alonso keskeytti.

Max Verstappen johtaa sarjaa, hänellä on 287,5 pistettä. Toisena olevalla Lewis Hamiltonilla on 275,5 pistettä eli 12 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Nämä kaksi ratkaisevat tämän vuoden kuljettajien mestaruuden, sillä sarjassa kolmantena olevalla Valtteri Bottaksella on 185 pistettä, eli jo 102,5 pistettä vähemmän kuin Verstappenilla. Neljäntenä on Sergio Perez, hänellä on 150 pistettä ja viidentenä McLarenin Lando Norris, hänellä on 149 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 6 pistettä

Mercedes johtaa tallien sarjaa, sillä on 460,5 pistettä. Toisena olevalla Red Bullilla on 437,5 pistettä, joten nämä kaksi tallia kilpailevat tallimestaruudesta. Kolmantena olevalla Mc Larenilla on 254 pistettä ja neljäntenä olevalla Ferrarilla 250,5 pistettä, joten kolmannen sijan kamppailu käydään näiden kahden tallin kesken. Viidentenä olevalla Alpinella on 104 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä. Kisoja on vielä 5 jäljellä, seuraava kilpailu 07.11 Meksikossa.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Ylemmässä jatkosarjassa KuPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 56 pistettä. HJK on toisena, 55 pistettä ja SJK on kolmantena, sillä on 44 pistettä. Inter on neljäs, 42 pistettä., HIFK viides, 35 pistettä sekä Ilves kuudes, sillä on 33 pistettä.

Alemmassa jatkosarjassa (sijat 7 – 12) Lahti on kärjessä, sillä on 37 pistettä. Mariehamn on toisena, sillä on 30 pistettä ja Haka on kolmantena, sillä on 29 pistettä sekä Honka on neljäs, 27 pistettä. Nämä joukkueet ovat säilyttävät paikkansa, Oulu, 20 pistettä, joutuu karsimaan paikastaan ja KTP, 11 pistettä, on varma putoaja. Molempia sarjoja on jäljellä 2 kierrosta

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK-Akatemia voitti sarjan ja nousee ykköseen, se keräsi 54 pistettä. Vain 1 joukkue nousee sarjaporrasta ylemmäksi. Jyväskylän JJK sijoittui toiseksi, se sai 46 pistettä ja Hercules sijoittui kolmanneksi, 40 pistettä. Vaajakoski jäi neljänneksi, sen pistesaldo on 50 pistettä ja OTP jäi viidenneksi, 35 pistettä. Närpes, 23 pistettä, on viimeinen sarjapaikkansa säilyttävä joukkue ja GBK, 14 pistettä, sekä Kemi, 7 pistettä putoavat sarjaporrasta alemmaksi. Palaamme kakkosen C – lohkoon ensi keväänä uuden kauden alkaessa.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Lisäksi katsaus NFL-sarjan viime viikonlopun otteluihin

 

Jääkiekon SM – Liiga:

TPS johtaa sarjaa ja Kärpät on toisena, molemmilla on 28 pistettä. Sport on kolmas, sillä on 26 pistettä, Pelicans neljäs, 24 pistettä, KooKoo viides, 23 pistettä ja JYP kuudes, 21 pistettä. JYPin perässä seitsemäntenä on HIFK ja kahdeksantena Ilves, kummallakin on 20 pistettä. Seuraavina olevilla Tapparalla ja KalPalla on 18 pistettä. HPK ja Ässät, 14 pistettä kummallakin sekä Jukurit, 11 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona 20.10, jolloin KooKoo saapuu Hippokselle vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30. Lisäksi huomenna pelataan mm. ottelut KalPa – Ässät, SaiPa – Lukko ja Ilves – HIFK.

Jääkiekkoa – NHL:

Sunnuntain ainoassa ottelussa Ottawa voitti Dallasin maalein 3 – 2. Viime yönä New York Rangers voitti jatkoajalla Toronton lukemin 2 – 1, Philadelphia voitti Seattlen 6 – 1, Seattlen Joonas Donskoille merkittiin syöttöpiste sekä Saint Louis voitti Arizonan 7 – 4.

Jääkiekkoa – KHL:

Jokerit johtaa länsilohkoa, sillä on 28 pistettä. Pietarin SKA on toisena, 27 pistettä ja Minskin Dinamo kolmantena, 26 pistettä. Moskovan ZSKA on neljäs, 25 pistettä ja Moskovan Dynamo viides, 24 pistettä. Severstal, 18 pistettä. Vityaz, 16 pistettä ja Sotshi, 12 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa West Ham voitti Evertonin maalein 1 – 0 ja Tottenham voitti Newcastlen 3 - 2. Eilen maanantaina Arsenal ja Crystal Palace pelasivat tasapelin maalein 2 – 2.

Chelsea johtaa sarjaa, sillä on 19 pistettä. Toisena on Liverpool, 18 pistettä ja kolmantena Manchester City, 17 pistettä. Neljäntenä olevalla Brightonilla ja viidentenä olevalla Tottenhamilla on 15 pistettä. Manchester United on kuudes, West Ham seitsemäs ja Everton kahdeksas, kaikilla on 14 pistettä. Brentford ja Wolverhampton, 12 pistettä. täydentävät kärkikymmenikön. Leicester on yhdestoista ja Arsenal kahdestoista, kummallakin on 11 pistettä. Aston Villa on kolmastoista, 10 pistettä ja Crystal Palace neljästoista, 8 pistettä. Burnley ja Newcastle, 3 pistettä sekä Norwich, 2 pistettä, ovat sarjataulukon viimeisinä

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Sunnuntain ottelussa Swansea voitti Cardiffin maalein 3 – 0

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 28 pistettä. Toisena olevalla West Bromwichilla on 25 pistettä ja kolmantena olevalla Fulhamilla sekä neljäntenä olevalla Coventryllä on 23 pistettä. Stoke on viides, 21 pistettä ja Huddersfield kuudes, 20 pistettä. Reading on seitsemäs, 19 pistettä ja QPR kahdeksas, 18 pistettä. Sheffield United on kolmastoista, sillä on 15 pistettä ja Birmingham on yhdeksästoista, 12 pistettä. Barnsley ja Peterborough, 8 pistettä ja Derby 3 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä talousongelmien vuoksi.

Mestaruussarjassa pelataan tänään mm. ottelut QPR – Blackburn, Stoke – Bournemouth ja Sheffield United – Millwall kello 21.45. Huomenna pelataan mm. ottelut Fulham – Cardiff, Swansea – West Bromwich, Preston – Coventry ja Huddersfield – Birmingham kello 21.45.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti jatkoajalla Englandin pistein 35 – 29, Arizona voitti Clevelandin 37 – 14, Jacksonville otti kauden avausvoittonsa, kun se voitti Miamin 23 – 20, Pittsburgh voitti Seattlen jatkoajalla 23 – 20, Kansas City voitti Washingtonin 31 – 13, Green Bay voitti Chicagon 24 – 14 ja Tampa Bay voitti Philadelphian 28 – 22.

Tilannepoimintoja: Arizonalla, jonka mahdollisuuksiin Urheilutoimittaja Ollie ja DJ Arska ennen kauden alkua urheilukornerissaan eivät uskoneet, on ainoana joukkueena 6 voittoa 6:stä pelatusta ottelusta. Mm. Dallasilla, Tampa Bayllä ja Green Bayllä on 5 voittoa ja 1 tappio. Chicagolla, Kansas Cityllä ja Minnesotalla on 3 voittoa ja 3 tappiota, New Orleansilla on 3 voittoa ja 2 tappiota, San Franciscolla on 2 voittoa ja 3 tappiota, Seattlella ja New Englandilla on 2 voittoa ja 4 tappiota ja Miamilla sekä Jacksonvillellä on 1 voitto ja 5 tappiota. Detroit on ainoa joukkue, joka on hävinnyt kaikki 6 otteluaan.

Kuten huomasitte, New Orleans ja San Francisco ovat pelanneet vasta 5 ottelua, näillä joukkueilla oli viime viikolla lepoviikko. Kaikilla joukkeilla on kauden aikana 1 lepoviikko. Ensi viikonloppuna lepovuoro on mm. Jacksonvillellä.

Tuo mainittu urheilukorneri löytyy Radio Rahattoman podcastista, linkki podcastiin löytyy Rahattomat.fi – sivun etusivulla.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Ylemmässä jatkosarjassa KuPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 55 pistettä. HJK on toisena, 52 pistettä ja Inter kolmantena, 42 pistettä. SJK on neljäs, sillä on 41 pistettä, HIFK viides, 34 pistettä sekä Ilves kuudes, sillä on 33 pistettä.

Alemmassa jatkosarjassa (sijat 7 – 12) Lahti on kärjessä, sillä on 36 pistettä. Honka on toisena ja Mariehamn kolmantena, molemmilla on 27 pistettä sekä Haka on neljäs, 26 pistettä. Nämä joukkueet ovat säilyttämässä paikkansa, Oulu, 19 pistettä joutunee karsimaan paikastaan ja KTP, 11 pistettä, alkaa olla varma putoaja. Molempia sarjoja on jäljellä 3 kierrosta

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK-Akatemia johtaa sarjaa ja on varmistanut nousun ykköseen, se on kerännyt 51 pistettä. Vain 1 joukkue nousee sarjaporrasta ylemmäksi. Jyväskylän JJK on toisena, sillä on 43 pistettä ja Hercules on kolmantena, 40 pistettä. Vaajakoski on neljäntenä, se on kerännyt 37 pistettä ja OTP on viides, 35 pistettä. Närpes, 20 pistettä, on viimeinen sarjapaikkansa säilyttävä joukkue ja GBK, 13 pistettä, sekä Kemi, 7 pistettä ovat jo varmat putoajat. Viimeinen kierros pelataan 24.10.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä edelleen väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Lisäksi tuloksia ja tilannekatsaus Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjasta ja Formula – 1:sestä. Joissakin mukana tietoa tulevista tapahtumista.

Jääkiekon SM – Liiga:

TPS johtaa sarjaa, sillä on 25 pistettä. Toisena on Sport, 24 pistettä ja kolmantena Kärpät, 22 pistettä. Ne ovat pelanneet ottelun TPS:ää vähemmän. Neljäntenä on Pelicans, 21 pistettä, viidentenä KooKoo, 19 pistettä ja kuudentena JYP, 18 pistettä. Lukko on seitsemäs, 16 pistettä ja Tappara kahdeksas, 15 pistettä. HIFK, Ilves, Ässät ja KalPa, kaikilla 14 pistettä ovat seuraavina. SaiPa, HPK ja Jukurit, kaikilla 11 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut Jukurit - JYP ja KalPa - KooKoo kello 18.30 alkaen. Lisää otteluja ja tarkempia tilastoja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.                   

Jääkiekkoa – KHL:

Moskovan Dynamo johtaa läntistä konferenssia ja Jokerit on toisena, kummallakin on 24 pistettä. Pietarin SKA on kolmas, sillä on 23 pistettä, Minskin Dinamo neljäs, 21 pistettä ja Moskovan ZSKA viides, 20 pistettä. Torpedo Novgorod, 14 pistettä, Riikan Dinamo, Severstal ja Vitjaz, kaikilla 12 pistettä sekä Sotshi, 10 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Jokerien seuraava ottelu on tänään, jolloin Neftehimik saapuu Helsinkiin. Ottelun alkamisaika on 18.30

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Chelsea johtaa sarjaa, se on kerännyt 16 pistettä. Toisena olevalla Liverpoolilla on 15 pistettä ja seuraavina olevilla Manchester Cityllä, Manchester Unitedilla, Evertonilla ja Brightonilla on 14 pistettä kullakin. Brentford ja Tottenham, 12 pistettä, West Ham, 11 pistettä sekä Aston Villa ja Arsenal, 10 pistettä, täydentävät sarjataulukon 11 ensimmäisen joukkueen kärjen. Southampton, 4 pistettä, Burnley ja Newcastle, 3 pistettä ja Norwich, 1 piste, ovat viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 25 pistettä. West Bromwichilla ja Coventrylla on 22 pistettä, Stokella 21 pistettä, Fulhamilla 20 pistettä ja QPR:llä 18 pistettä. Sheffield United on sijalla 14, sillä on 12 pistettä, kuten seuraavina olevilla Middlesbroughilla ja Birminghamillakin. Barnsley ja Peterborough, 8 pistettä ja Derby, 2 pistettä ovat taulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä talousongelmien vuoksi.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti New York Giantsin pistein 44 – 20, Arizona voitti San Franciscon 17 – 10, Tampa Bay voitti Miamin 45 – 17, Chicago voitti Las Vegasin 20 – 9, Buffalo voitti Kansas Cityn 38 – 20, Green Bay voitti Cincinnatin 25 – 22 ja New England voitti Houstonin 25 – 22.

Tilannepoimintoja: Arizonalla, jonka mahdollisuuksiin Urheilutoimittaja Ollie ja DJ Arska ennen kauden alkua urheilukornerissaan eivät uskoneet, on ainoana joukkueena 5 voittoa 5:stä pelatusta ottelusta. Mm. Dallasilla, Tampa Bayllä, Buffalolla ja Green Bayllä on 4 voittoa ja 1 tappio. Chicagolla ja New Orleansilla on 3 voittoa ja 2 tappiota, San Franciscolla, Seattlella, Kansas Cityllä ja New Englandilla on 2 voittoa ja 3 tappiota, ja mm. Miamilla on 1 voitto ja 4 tappiota sekä Jacksonville ja Detroit ovat hävinneet kaikki 5 otteluaan.

Tuo mainittu urheilukorneri löytyy Radio Rahattoman podcastista, linkki podcastiin löytyy Rahattomat.fi – sivun etusivulla.

Formula – 1:

Valtteri Bottas ajoi voittoon Istanbulissa, Turkissa sunnuntaina ajetussa kauden Formula – 1:sen osakilpailussa numero 16. Voitto oli Bottaksen kauden ensimmäinen ja uran kymmenes. Toiseksi ajoi Red Bullin Max Verstappen ja kolmanneksi Red Bullin Sergio Perez. Ferrarin Charles Leclerc oli neljäs ja Mercedeksen Lewis Hamilton viides. Kimi Räikkönen ajoi sijalle 12. Fernando Aloson ajoi sijalle 16, Sebastian Vettel sijalle 18, ja Mick Schumacher sijalle 19.

Max Verstappen siirtyi sarjan johtoon, hänellä on 262,5 pistettä, Lewis Hamilton on toisena, 256,5 pistettä ja Valtteri Bottas kolmas, 177 pistettä. Bottas alkaa varmistella kolmatta sijaansa, neljäntenä olevalla McLarenin Lando Norriksella on 145 pistettä, eli 32 pistettä Bottasta vähemmän. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 6 pistettä. Kisoja on vielä 6 jäljellä, seuraava kilpailu 24.10 Austinissa, Yhdysvalloissa.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Ylemmässä jatkosarjassa KuPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 52 pistettä. HJK on toisena, 49 pistettä ja Inter kolmantena, 42 pistettä. SJK on neljäs, sillä on 40 pistettä ja HIFK:lla sekä Ilveksellä on 33 pistettä.

Alemmassa jatkosarjassa (sijat 7 – 12) Lahti on kärjessä, sillä on 35 pistettä. Honka on toisena, 27 pistettä, Haka kolmantena, 25 pistettä ja Mariehamn neljäntenä, 24 pistettä. Nämä joukkueet ovat säilyttämässä paikkansa, Oulu, 19 pistettä joutunee karsimaan paikastaan ja KTP, 8 pistettä, alkaa olla varma putoaja. Molempia sarjoja on jäljellä 4 kierrosta

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko

SJK-Akatemia johtaa sarjaa ja on varmistanut nousun ykköseen, se on kerännyt 51 pistettä. Vain 1 joukkue nousee sarjaporrasta ylemmäksi. Jyväskylän JJK on toisena ja Hercules on kolmantena, molemmilla on 40 pistettä. Vaajakoski on neljäntenä, se on kerännyt 34 pistettä ja OTP on viides, 32 pistettä. Närpes, 20 pistettä, on viimeinen sarjapaikkansa säilyttävä joukkue ja GBK, 13 pistettä, sekä Kemi, 7 pistettä ovat jo varmat putoajat. SJK – Akatemialla ja Herculeksella on 1 ottelu jäljellä, muilla 2 ottelua.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta

Jääkiekon SM – liiga:

Jääkiekon SM – liigan viimeaikaisia ottelupoimintoja: JYP voitti Pelicansin maalein 5 – 3, Jukurit voitti HIFK:n 5 – 3, Pelicans voitti Lukon 3 – 0, Ässät voitti HIFK:n 2 – 1, KalPa voitti Tapparan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2 ja HIFK voitti HPK:n 6 – 2.

TPS johtaa sarjaa, sillä on 21 pistettä. Sportilla ja Pelicansilla on 18 pistettä, Kärpillä on 17 pistettä ja HIFK:lla on 14 pistettä. KooKoo on kuudes, sillä on 13 pistettä. Sama pistemäärä on myös Ilveksellä, Lukolla ja KalPalla. JYP on sijalla 13, sillä on 10 pistettä. SaiPa, 9 pistettä ja HPK, 5 pistettä ovat viimeiset joukkueet. JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona, jolloin se matkustaa Poriin Ässien vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30

Uutisena todetaan, että HPK on tällä kaudella ensimmäinen joukkue joka vaihtaa päävalmentajaa. Matti Tiilikaisen tilalle tulee Jarno Pikkarainen. Lisää aiheesta, tuloksia ja tilastoja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

Jääkiekkoa, NHL:

Tässä muutama harjoitusottelun tulos: Perjantain ja lauantain välisenä yönä Tampa Bay voitti Carolinan maalein 8 – 5, Florida voitti Dallasin 6 – 3, Floridan Alexander Barkoville merkittiin maali ja syöttöpiste, New Jersey voitti New York Rangersin 7 – 1, Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä New York Rangers voitti jatkoajalla Bostonin maalein 4 – 3. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Dallas voitti Arizonan 6 -3, Dallasin Miro Heiskaselle merkittiin 3 syöttöpistettä. Viime yönä Toronto voitti Ottawan maalein 3 – 1, Chicago voitti Detroitin 6 – 4 ja Edmonton voitti Calgaryn 4 – 3, Edontonin Jesse Puljujärvelle merkittiin maali.

Tulevia otteluja: Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan mm. ottelut Carolina – Nashville ja Tampa Bay – Florida kello 02.00. Keskiviikon ja Torstain välisenä yönä ohjelmassa ovat mm. ottelut Boston – Washington ja New York Rangers – New Jersey kello 02.00. Harjoitusotteluita pelataan 09.10 saakka, kausi alkaa 12.10.

Jääkiekkoa, KHL:

Perjantaina Jokerit voitti Severstalin maalein 4 – 1. Eilen Jokerit kärsi vierastappion Traktor Tsheljabinskille voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, Traktorin maalit ensin mainittuna.

Jokerit johtaa edelleen läntistä konferenssia, sillä on 23 pistettä. Toisena on ottelun vähemmän pelannut Moskovan Dynamo, 22 pistettä ja kolmantena Pietarin SKA, 19 pistettä. Moskovan CSKA on neljäs, 18 pistettä ja Moskovan Spartak viides, 16 pistettä. Jaroslavin Torpedo, 14 pistettä. Jokerien seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona, jolloin se matkustaa Jekaterinburgiin, Avtomobilistin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Lauantaina Chelsea voitti Southmaptonin maalein 3 – 1, Manchester United ja Everton päätyivät pistejakoon tuloksella 1 – 1, Norwich avasi pistetilinsä pelaamalla maalittoman tasapelin Burnleyn kanssa sekä Arsenal ja Brighton pelasivat myös maalittoman tasapelin. Sunnuntain ottelut: Crystal Palace – Leicester päättyi 2 – 2 sekä Liverpoolin ja Manchester Cityn välinen ottelu päättyi myös 2 – 2 tulokseen.

Chelsea johtaa sarjaa, se on kerännyt 16 pistettä. Toisena olevalla Liverpoolilla on 15 pistettä ja seuraavina olevilla Manchester Cityllä, Manchester Unitedilla, Evertonilla ja Brightonilla on 14 pistettä kullakin. Brentford ja Tottenham, 12 pistettä, West Ham, 11 pistettä sekä Aston Villa ja Arsenal, 10 pistettä, täydentävät sarjataulukon 11 ensimmäisen joukkueen kärjen. Southampton, 4 pistettä, Burnley ja Newcastle, 3 pistettä ja Norwich, 1 piste, ovat viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Lauantaina Bournemouth voitti Sheffield Unitedin maalein 2 – 1, Reading voitti Cardiffin 1 – 0, Stoke voitti West Bromwichin 1 – 0, Coventry voitti Fulhamin 4 – 1, Nottingham voitti Birminghamin 3 – 0 ja QPR voitti Prestonin 3 – 2.

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 25 pistettä. West Bromwichilla ja Coventrylla on 22 pistettä, Stokella 21 pistettä, Fulhamilla 20 pistettä ja QPR:llä 18 pistettä. Sheffield United on sijalla 14, sillä on 12 pistettä, kuten seuraavina olevilla Middlesbroughilla ja Birminghamillakin. Barnsley ja Peterborough, 8 pistettä ja Derby, 2 pistettä ovat taulukossa viimeisinä. Derbyltä tosin on vähennetty 12 pistettä (katso edellinen blogipäivitys).

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Dallas voitti Carolinan pistein 36 – 28, Seattle voitti San Franciscon 28 – 21, Tampa Bay voitti New Englandin 19 – 17, Chicago voitti Detroitin 24 – 14, Kansas City voitti Philadelphian 42 – 30, Green Bay voitti Pittsburghin 27 – 17 ja Los Angeles Chargers voitti Las Vegasin 28 – 14.

Tilannepoimintoja: Arizonalla on ainoana joukkueena 4 voittoa 4:stä pelatusta ottelusta. Mm. Dallasilla, Tampa Bayllä, Buffalolla ja Green Bayllä on 3 voittoa ja 1 tappio. San Franciscolla, Chicagolla, Seattlella, Kansas Cityllä ja New Orleansilla on 2 voittoa ja 2 tappiota, New Englandilla ja Miamilla on 1 voitto ja 3 tappiota ja Jacksonville sekä Detroit ovat hävinneet kaikki 4 otteluaan.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Ylemmässä jatkosarjassa KuPS johtaa sarjaa, se on kerännyt 52 pistettä. HJK on toisena, 49 pistettä ja Inter kolmantena, 42 pistettä. SJK on neljäs, sillä on 40 pistettä ja HIFK:lla sekä Ilveksellä on 33 pistettä.

Alemmassa jatkosarjassa (sijat 7 – 12) Lahti on kärjessä, sillä on 35 pistettä. Honka on toisena, 27 pistettä, Haka kolmantena, 25 pistettä ja Mariehamn neljäntenä, 24 pistettä. Nämä joukkueet ovat säilyttämässä paikkansa, Oulu, 19 pistettä joutunee karsimaan paikastaan ja KTP, 8 pistettä, alkaa olla varma putoaja. Molempia sarjoja on jäljellä noin 4 kierrosta

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko

SJK-Akatemia johtaa sarjaa ja on varmistanut nousun ykköseen, se on kerännyt 51 pistettä. Vain 1 joukkue nousee sarjaporrasta ylemmäksi. Hercules on toisena, 40 pistettä ja kaksi ottelua näitä vähemmän pelannut Jyväskylän JJK kolmantena, 37 pistettä. Ottelun JJK:ta enemmän pelannut Vaajakoski on neljäntenä, se on kerännyt 34pistettä. Vähiten otteluita pelannut OTP on viides, 29 pistettä. Närpes, 20 pistettä, taitaa säilyttää sarjapaikkansa, tosin ottelun vähemmän pelannut GBK, 13 pistettä, tarvitsee voittoja kilpaillakseen säilymisestä. Kemi, 7 pistettä on jo varma putoaja. Sarjaa, joka kestää lähes lokakuun loppuun, on jäljellä noin 2 kierrosta.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Urheilutoimitus suosittelee kasvomaskin käyttöä väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Lisäksi mukana kotimaista pesä- ja jalkapalloa

Jääkiekon SM-liiga:

TPS johtaa sarjaa, sillä on 18 pistettä ja Lukko on toisensa, 13 pistettä. Kolmantena olevalla Sportilla ja neljäntenä olevalla Kärpillä sekä viidentenä olevalla Pelicansilla on 12 pistettä kullakin. HIFK, 11 pistettä, on kuudes. JYP on pudonnut sijalle 13, sillä on 7 pistettä, kuten edellään olevilla KalPalla ja KooKoollakin. Jukurit, 6 pistettä ja Tappara, 5 pistettä ovat sarjataulukon hännillä. JYPin seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona, jolloin JYP matkustaa Lahteen Pelicansin vieraaksi.

Jääkiekkoa, NHL:

Tässä muutama harjoitusottelun tulos: Florida voitti molemmat ottelut Nashvilleä vastaan, toisen jatkoajan jälkeen maalein 5 – 4, Floridan Aleksi Heponiemelle merkittiin maali ja toisen ottelun Florida voitti 3 – 1, Alexander Barkoville 3 syöttöpistettä. Boston voitti Washingtonin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen 3 – 2, Bostonin Erik Haulalle maali ja onnistunut voittomaalilaukaus, New York Islanders voitti New York Rangersin 4 – 0 ja uusi Joukkue Seattle voitti Vancouverin 5 – 3, Joonas Donskoille syöttöpiste.

Tulevia otteluja: New York Rangers – Boston ja Carolina – Tampa Bay tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 02.00, Columbus – Saint Louis keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 02.00, Dallas – Florida ja Winnipeg - Edmonton keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 03.00, Chicago – Detroit keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 03.30 ja New Jersey – New York Rangers, Florida – Dallas sekä Tampa Bay – Carolina perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 02.00.

Jääkiekkoa, KHL:

Jokerit johtaa läntistä konferenssia, sillä on 18 pistettä. Moskovan Dynamo on toisena, 16 pistettä, mutta se on pelannut 2 ottelua Jokereita vähemmän. Pietarin SKA on kolmas, 15 pistettä, Moskovan ZSKS neljäs, 14 pistettä ja Moskovan Spartak sekä Vityaz, 12 pistettä, mahtuvat kuuden parhaan joukkoon. Jokerien seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona, jolloin AK Bars saapuu Helsinkiin.

Formula – 1:

Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi voittoon kauden 15 osakilpailussa, joka ajettiin viikonloppuna Sotshissa, Venäjällä. Voitto on Hamiltonin uran sadas. Toiseksi ajoi Red Bullin Max Verstappen ja kolmanneksi Ferrarin Carlos Sainz. Valtteri Bottas ajoi viidenneksi ja Kimi Räikkönen pääsi myös pisteille, hän ajoi kahdeksanneksi. Fernando Alonso sijoittui kuudenneksi, Sebastian Vettel ajoi sijalle 12 ja Mick Schumacher keskeytti.

Lewis Hamilton siirtyi johtoon, hänellä on 246,5 pistettä ja Max Verstappen on toisena, 244, 5 pistettä, eli vain 2 pistettä Hamiltonia perässä. Valtteri Bottas alkaa varmistella kolmatta sijaansa 151 pisteellä, neljäntenä olevalla Lando Norrisilla on 139 pistettä, eli 12 pistettä vähemmän. Tosin se ei vielä iso ero ole. Viides on Sergio Perez, 120 pistettä ja kuudes Carlos Sainz, 112,5 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 6 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa, sillä on 397,5 pistettä. Red Bull on toisena, 364,5 pistettä. McLarenilla alkaa olla ote kolmannesta sijasta, sillä on 234 pistettä. Ferrari on vielä mukana kilpailussa kolmannesta sijasta, sillä on 216,5 pistettä. Haas – talli on edelleen ilman pisteitä.

Seuraava kilpailu 10.10 Istanbulissa, Turkissa.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Arsenal voitti Tottenhamin maalein 3 – 1 sekä Crystal Palce ja Brighton pelasivat 1 – 1 tasapelin. Liverpool johtaa sarjaa, sillä on 14 pistettä. Manchester Cityllä, Chelsealla, Manchester Unitedilla, Evertonilla ja Brightonilla on 13 pistettä kullakin. West Hamilla on 11 pistettä, Aston Villalla 10 sekä Brentford, Arsenal ja Tottenham 9 pistettä, mahtuvat 11 parhaan joukkoon. Newcastle ja Leeds, 3 pistettä, Burnley, 2 pistettä ja Norwich, 0 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 21 pistettä. West Bromwichilla ja Coventryllä on 19 pistettä, Fulhamilla ja Stokella 17 pistettä. Blackburn, 16 pistettä, Huddersfield, Bristol City ja Reading, 13 pistettä sekä QPR, Sheffield United ja Birmingham 12 pistettä muodostavat 12 parhaan joukon. Peterborough, 7 pistettä, Nottingham ja Hull, 5 pistettä sekä Derby -2 pistettä ovat viimeisinä. Aivan, näette oikein, Derbyn pistemäärä on negatiivinen. Sillä pitäisi olla 10 pistettä, mutta seuran talousvaikeuksien myötä siltä on vähennetty 12 pistettä. Seuraamme tilannetta.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: Cleveland voitti Chicagon pistein 26 – 6, Dallas voitti Philadelphian 41 – 21, Green Bay voitti San Franciscon 30 – 28, New Orleans voitti New Englandin 28 – 13, Los Angeles Rams voitti Tampa Bayn 34 – 24, Los Angeles Chargers voitti Kansas Cityn 30 – 24 ja Minnesota voitti Seattlen 30 – 17.

Viidellä joukkueella, eli Las Vegas Raidersilla, Denver Broncosilla, Arizona Cardinalsilla, Carolina Panthersilla ja Los Angeles Ramsilla on 3 voittoa 3:sta pelatusta ottelusta. San Franciscolla ja Dallasilla on 2 voittoa ja 1 tappio sekä Chicagolla, Seattlella, New Englandilla ja Kansas Cityllä on 1 voitto ja 2 tappiota

Pesäpallo, miesten superpesis:

Manse juhlii miesten superpesiksen mestaruutta voitettuaan Kouvolan viidennessä finaalissa jaksovoitoin 1 – 0. Ottelusarjan ja samalla siis mestaruuden Manse voitti lukemin 3 – 2, Kouvolalle hopeaa. Vimpeli voitti pronssimitalin, kuten edellisessä päivityksessä kerroimme. Palaamme miesten superpesikseen uuden kauden alkaessa.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Sunnuntaisessa katsauksessa jo kerroimme, että Pori voitti Jyväskylän Kirittäret neljännessä finaaliottelussa supervuoroparin jälkeen jaksovoitoin 1 – 0. Samalla Pori vei mestaruuden voittamalla finaalisarjan otteluvoitoin 3 – 1, Kirittärille siis tällä kertaa hopeaa. Palaamme myös naisten superpesikseen uuden kauden alkaessa keväällä.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

KuPS voittaa runkosarjan, sillä on 49 pistettä. Tällä kertaa runkosarjan voiton ratkaisee KuPSin parempi maaliero, sillä myös HJK:lla on 49 pistettä. Inter on kolmas, se keräsi 39 pistettä ja SJK neljäs, sillä on 37 pistettä. HIFK on viides ja Ilves kuudes, kummallakin on 33 pistettä. Tosin HIFK:lla on vielä yksi rästiottelu Hakan vieraana, se pelataan 30.09. Nämä kuusi ensimmäistä jatkavat ylempään loppusarjaan. Lahti, 32 pistettä, Honka, 26 pistettä, Mareihamn 23 pistettä, Haka, 21 pistettä – ja rästiottelu, Oulu, 18 pistettä ja KTP, 8 pistettä, jatkavat karsinatlohkoon

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK-Akatemia johtaa sarjaa, se on kerännyt 48 pistettä. Hercules on toisena, 37 pistettä ja kaksi ottelua näitä vähemmän pelannut Jyväskylän JJK kolmantena, 34 pistettä Ottelun JJK:ta enemmän pelannut Vaajakoski on neljäntenä, se on kerännyt 31 pistettä. Vähiten otteluita pelannut OTP on viides, 29 pistettä. Närpes, 20 pistettä, taitaa säilyttää sarjapaikkansa, tosin ottelun vähemmän pelannut GBK, 13 pistettä, tarvitsee voittoja kilpaillakseen säilymisestä. Kemi, 7 pistettä on jo varma putoaja. Sarjaa, joka kestää lähes lokakuun loppuun, on jäljellä noin 3 kierrosta.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Jääkiekon SM-liiga:

TPS johtaa sarjaa, sillä on 9 pistettä. Kärpillä ja HIFK:lla on 8 pistettä sekä Pelicansilla, JYPillä ja Lukolla 7 pistettä. KalPa ja KooKoo, 4 pistettä ja Tappara 3 pistettä ovat sarjataulukon hännillä. JYPin seuraava ottelu, kotiottelu SaiPaa vastaan pelataan perjantaina.

Jääkiekkoa, KHL:

Eilisessä ottelussa Jokerit otti 7:nen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Lokomotiv Jaroslavin maalein 4 – 1. Jokerit johtaa läntistä konferenssia, sillä on 14 pistettä. Moskovalaisjoukkueet Dynamo ja ZSKA ovat seuraavina, niillä on 12 pistettä, tosin Dynamo on pelannut kolme ottelua ja ZSKA ottelun Jokereita vähemmän. Moskovan Spartak ja Pietarin SKA mahtuvat 10 pisteellään viiden parhaan joukkoon. Jokerien seuraava ottelu on huomenna keskiviikkona, jolloin se matkustaa Novgorodiin Torpedon vieraaksi.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester United voitti West Hamin maalein 2 – 1 ja Chelsea voitti Tottenhamin 3 – 0. Chelsea, Liverpool ja Manchester United muodostavat kärkikolmikon, kaikilla on 13 pistettä. Brighton on neljäs, 12 pistettä ja Manchester Cityllä sekä Evertonilla on 10 pistettä. Tottenham, 9 pistettä, West Ham ja Brentford, 8 pistettä ja Aston Villa, 7 pistettä täydentävät kärkikymmenikön. Newcastle, 2 pistettä, Burnley, 1 piste ja Norwich, 0 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

Bournemouth johtaa sarjaa, sillä on 18 pistettä. Fulhamilla, West Bromwichilla ja Stokella on 16 pistettä kullakin. Blackburn ja Huddersfield 13 pistettä, QPR ja Bristol City 12 pistettä sekä Cardiff ja Birmingham 11 pistettä muodostavat 11 parhaan joukon. Swansea ja Peterborough, 7 pistettä, Hull 5 pistettä sekä Nottingham, 4 pistettä ovat viimeisinä.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Kierroksen poimintoja: New England voitti New York Jetsin pistein 25 – 6, Denver voitti Jacksonvillen 23 – 13, Buffalo voitti Miamin 35-0, San Francisco voitti Philadelphian 17 – 11, Chicago voitti Cincinnatin 20 – 17, Tampa Bay voitti Atlantan 48 – 25, Tennessee voitti Seattlen 33 – 30 ja Dallas voitti Los Angeles Chargersin 20 – 17. Ainoastaan 7 joukkuetta, mm. San Francisco, Tampa Bay ja Denver, ovat voittaneet molemmat ottelunsa. 6 joukkuetta, mm. Indianapolis ja Jacksonville, ovat hävinneet molemmat ottelunsa.

Pesäpallo, miesten superpesis:

Manse johtaa finaalisarjaa Kouvolaa vastaan otteluvoitoin 2 – 1, mestaruuteen tarvitaan 3 voittoa. Seuraava ottelu 25.09 Kouvolassa. Vimpeli voitti pronssimitalin voittamalla Sotkamon otteluvoitoin 2 – 0.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Sunnuntaina Jyväskylän Kirittäret otti finaalisarjan avausvoittonsa Porista jaksovoitoin 2 – 0 ja kavensi finaalisarjan tilanteeseen 1 – 2. Mestaruuteen tarvitaan 3 voittoa. Seuraava ottelu 25.09 Porissa. Manse voitti Pronssimitalin voittamalla Lapuan otteluvoitoin 2 – 0.

Superpesiskarsinta, miehet:

Siilinjärvi säilytti sarjapaikkansa superpesiksessä voittamalla karsinnoissa Oulun otteluvoitoin 3 – 2. Aiemmin Kankaanpää oli säilyttänyt paikkansa voittamalla Jyväskylän Lohen otteluvoitoin 3 – 0. Palaamme ykköspesikseen uuden kauden alkaessa keväällä.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 49 pistettä, KuPS on toisena, 45 pistettä, SJK kolmantena, 34 pistettä ja Inter neljäntenä, 33 pistettä. Lahti, HIFK ja Ilves, kaikilla 29 pistettä ottelevat kahdesta ylemmän jatkosarjan paikasta. Honka, 25 pistettä tarvitsee voittoja. Mainittakoon, että HIFK on pelannut yhden ottelun muita vähemmän. Mareihamn, Oulu, Haka ja KTP voivat alkaa valmistautumisen karsintalohkoon. Sarjaa on jäljellä noin 2 kierrosta.

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK-Akatemia johtaa sarjaa, se on kerännyt 47 pistettä. Hercules on toisena, 34 pistettä ja kaksi ottelua näitä vähemmän pelannut Jyväskylän JJK kolmantena, 31 pistettä Ottelun enemmän pelannut Vaajakoski on neljäntenä, se on kerännyt 30 pistettä. Vähiten otteluita pelannut OTP on viides, 28 pistettä. Närpes, 17 pistettä taitaa säilyttää sarjapaikkansa, tosin ottelun vähemmän pelannut GBK, 12 pistettä tarvitsee voittoja kilpaillakseen säilymisestä. Kemi, 7 pistettä on jo varma putoaja. Sarjaa, joka kestää lähes lokakuun loppuun, on jäljellä noin 4 kierrosta.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Jalkapallon Englannin valioliiga:

Sunnuntain ainoassa ottelussa Liverpool voitti Leedsin maalein 3-0. Eilen maanantaina Everton voitti Burnleyn 3-1.

Manchester Unitedilla, Chelsealla, Liverpoolilla ja Evertonilla on 10 pistettä kullakin. Manchester City on viides, sillä on 9 pistettä, kuten Brightonilla ja Tottenhamillakin. Crystal Palacella on 5 pistettä, Aston Villalla 4 sekä Wolverhamptonilla, Southamptonilla, Watfordilla ja Arsenalilla on 3 pistettä. Norwichin pistetili on vielä avaamatta.

Jalkapallon Englannin mestaruussarja:

West Bromwich johtaa sarjaa, se on kerännyt 14 pistettä. Fulham on toisena ja Stoke kolmantena, kummallakin on 13 pistettä. QPR, Bournemouth ja Coventry ovat seuraavina, kaikilla on 12 pistettä. Birmingham ja Cardiff mahtuvat 11 pisteellään kahdeksan parhaan joukkoon. Reading ja Peterborough, 4 pistettä sekä Nottingham, 1 piste, ovat viimeisinä.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarja:

Sunnuntain katsauksessamme jo kerroimmekin, kuinka Tampa Bay voitti niukasti Dallasin. Tässä muita avauskierroksen poimintoja: San Francisco voitti Detroitin pistein 41–33, Houston voitti Jacksonvillen 37–21, Kansas City voitti Clevelandin 33–29, New Orleans voitti Green Bayn 38-3, Miami voitti New Englandin 17–16, Los Angeles Rams voitti Chicagon 34–14 sekä Pittsburgh voitti Buffalon 23–16. Pittsburgh on voittanut Buffalon 5 kertaa 6:sta viimeisimmästä Buffalossa pelatuista otteluista.

Formula-1 kilpailu:

Formula 1:sen kauden 14 osakilpailu ajettiin viikonloppuna. Sarjan kärkikaksikko, Mercedeksen Lewis Hamilton ja Red Bullin Max Verstappen kolaroivat keskenään ja molemmat joutuivat keskeyttämään. Voittoon ajoi McLarenin Daniel Ricciardo ja toiseksi Mc Larenin Lando Norris. Kolmanneksi ajoi Mercedeksen Valtteri Bottas, neljänneksi Ferrarin Charles Leclerc ja viidenneksi Red Bullin Sergio Perez. Alfa Romeon Kimi Räikkönen ei osallistunut. Carlos Sainz oli kuudes, Fernando Alonso kahdeksas, Sebastian Vettelin sijoitus on 12 ja Mick Schumacherin 15.

Verstappen johtaa sarjaa keskeytyksestään huolimatta, hänellä on 224,5 pistettä ja Hamilton, joka myös siis keskeytti, on toisena, 221,5 pistettä. Kolmantena oleva Bottas otti kärkikaksikkoa vähän kiinni, hänellä on 141 pistettä. Neljäntenä oleva Lando Norris, 132 pistettä voi vielä uhata Bottaksen kolmatta paikkaa, viidentenä oleva Sergio Perez, 118 pistettä, saattaa olla jo jäänyt kilpailusta kolmannesta paikasta. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 2 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa 362,5 pistettä ja Red Bull on toinen, 344,5 pistettä. McLaren 215 pistettä ja Ferrari, 201,5 pistettä kisaavat kolmannesta paikasta. Haas - talli on ilman pisteitä.

Kaudesta on ajamatta tämän hetkisen tiedon mukaan 7 nimettyä kilpailua, lisäksi yhden mahdollisen kilpailun paikkaa ei ole julkistettu, Joka tapauksessa seuraava kilpailu ajetaan 26.09 Sotshissa, Venäjällä.

Pesäpallo, miesten superpesis:

Miesten superpesiksen finaaleissa kohtaavat Manse ja Kouvola. Ensimmäinen finaali pelataan Tampereella huomenna, 15.09 kello 16.00. Ensimmäisessä pronssiottelussa, joka pelataan niinikään huomenna 15.09 kello 16.00, kohtaavat Vimpeli ja Sotkamo.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Naisten superpesiksen välierissä Pori voitti Jyväskylän Kirittäret jaksovoitoin 1-0 ja Pori siis johtaa sarjaa otteluvoitoin 1-0. Seuraava ottelu lauantaina 18.09 kello 14.00 Porissa. Mestaruuteen vaaditaan 3 voittoa.

Ykköspesis, miehet:

Jyväskylän Lohi hävisi superpesiksen nousukarsinnoissa Kankaanpäälle suoraan kahdessa ottelussa. Kankaanpää siis säilyttää sarjapaikkansa superpesiksessä ja Lohi jatkaa ykköspesiksessä ensi kaudellakin. Toisessa nousukarsintaparissa Oulu – Siilinjärvi otteluvoitot ovat tasan 1-1. Kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan 18.09.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 48 pistettä. Toisena on KuPS, 42 pistettä ja kolmantena Inter, 32 pistettä. SJK on neljäs, 30 pistettä, HIFK on viides, 29 pistettä ja Lahti kuudes, 28 pistettä. Honka, 24 pistettä ja Ilves, 23 pistettä tarvitsevat voittoja yltääkseen kuuden joukkoon, ne ovat pelanneet 2 ottelua HIFK:ta enemmän. Oulu, 17 pistettä, Mariehamn, myöskin 17 pistettä, Haka 15 pistettä ja KTP 8 voivat aloittaa valmistautumisen karsintoihin. Sarjaa on jäljellä noin 3 kierrosta.

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK – Akatemia johtaa sarjaa, sillä on 44 pistettä. Hercules on toisena, sillä on 31 pistettä. JJK on kolmas, sillä on 30 pistettä ja Vaajakoski on viides, myöskin 30 pistettä, OTP on viides, 28 pistettä. SJK-Akatemia ja Hercules ovat pelanneet 18 ottelua, Vaajakoski 17 sekä JJK ja OTP 16 ottelua. Närpes, 17 pistettä alkaa varmistella sarjapaikkaansa. GBK 12 pistettä, tarvitsee voittoja yltääkseen kilpailuun säilyjän paikasta ja Kemi, 7 pistettä on lähellä putoamista. Sarjaa on jäljellä noin 5 kierrosta.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Formula-1 uutinen:

Valtteri Bottas Alfa Romeolle:

Ensi kauden formula-1 kuljettajamarkkinat sähköistyivät eilen, kun Alfa Romeo –talli ja Valtteri Bottas kertoivat eilen päässeensä yksimielisyyteen monivuotisesta sopimuksesta. Sen huhutaan kestävän kauden 2024 loppuun saakka, muita yksityiskohtia ei edes huhuta.

Formula-1 kilpailu:

Formula 1:sen kauden 13 osakilpailu ajettiin viikonloppuna Zantvoordin radalla Hollannissa. Voitton ajoi Red Bullin Max Verstappen, toiseksi Mercedeksen Lewis Hamilton ja kolmanneksi Mercedeksen Valtteri Bottas. Kimi Räikkönen ei osallistunut. Fernando Alonso oli kuudes, Carlos Sainz seitsemäs ja Sebastian Vettel ajoi sijalle 13 sekä Mick Schumacher sijalle 18.

Verstappen siirtyi sarjan johtoon, hänellä on 224,5 pistettä ja Hamilton on toisena, 221.5 pistettä. Bottas nousi kolmanneksi, hänellä on 123 pistettä. Neljäntenä oleva Lando Norris, 114 pistettä voi vielä uhata Bottaksen kolmatta paikkaa, viidentenä oleva Sergio Perez, 108 pistettä. saattaa olla jo jäänyt kilpailusta kolmannesta paikasta. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 2 pistettä.

Mercedes johtaa tallien sarjaa 344.5 pisteellä. Red Bull on toinen, 332.5 pistettä. Ferrari, 181.5 pistettä ja McLaren, 170 pistettä kisaavat kolmannesta paikasta. Haas-Talli on ilman pisteitä.

Kaudesta on ajamatta tämän hetkisen tiedon mukaan 9 kilpailua, Seuraava kilpailu 12.09. Monza, Italia.

Jalkapallon MM – Karsinnat:

Sunnuntain MM-karsintaottelujen poimintoja: Englanti voitti Andorran maalein 4-0, Espanja voitti Georgian 4-0, Saksa voitti Armenian 6-0 sekä Islanti ja Pohjois-Makedonia pelasivat tasapelin maalein 2-2. Tänään pelataan mm. ottelut Suomi – Ranska, Azerbaidjan – Portugali ja Irlanti – Serbia kello 21.45 alkaen. Huomenna pelataan mm. ottelut Islanti – Saksa, Italia – Liettua, Kosovo – Espanja, Kreikka – Ruotsi ja Puola – Englanti kello 21.45 alkaen.

Pesäpallo, miesten superpesis:

Miesten pesäpallossa välierin ensimmäisissä otteluissa Manse voitti Sotkamon kotiutuslyöntikilpailun jälkeen lukemin 2-1 ja Kouvola voitti Vimpelin 2-1, Manse ja Kouvola johtavat sarjoja otteluvoitoin 1-0, kolmella voitolla Finaaliin. Seuraavat ottelut tänään kello 16.30.

Karsinnoissa Siilinjärvi voitti Haminan jaksovoitoin 1-0 ja ottelusarjan voitoin 3-2. Hamina putoaa ykköspesikseen, Siilinjärvestä alempana miesten ykköspesiksen kohdalla.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Naisten superpesiksen välierissä Jyväskylän Kirittäret voitti Mansen jaksovoitoin 2-0, Manse johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1 ja Pori voitti Lapuan jaksovoitoin 2-0, Pori johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1. Seuraavat ottelut pelataan tänään 07.09 kello 16.30.                                                    

Ykköspesis, miehet:

Nousukarsintojen välierissä Jyväskylä Lohi voitti Kuopion kotiutuslyöntikilpailun jälkeen jaksovoitoin 2-1 ja Oulu voitti Kannuksen 2-0. Superpesiksen nousukarsintojen seuraavassa vaiheessa Lohi kohtaa Kankaanpään ja Oulu Siilinjärven, otteluparien voittajat (3 voittoa tarvitaan) saavat Superpesispaikat ensi kaudelle.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 45 pistettä. Toisena on KuPS, 39 pistettä ja kolmantena Inter, 32 pistettä. SJK on neljäs, 30 pistettä, Lahti viides, 28 pistettä ja HIFK kuudes, 23 pistettä. Honka, 21 pistettä ja Ilves, 20 pistettä tarvitsevat voittoja yltääkseen kuuden joukkoon, ne ovat pelanneet 2 ja 3 ottelua HIFK:ta enemmän. Oulu, 17 pistettä, Haka 15 pistettä, Mariehamn 14 pistettä ja KTP 8 voivat alkaa valmistautua karsintoihin. Sarja päättyy syyskuun lopussa.

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK – Akatemia johtaa sarjaa, sillä on 41 pistettä. Hercules on toisena, sillä on 30 pistettä. JJK on noussut kolmanneksi, sillä on 29 pistettä ja OTP on neljäs, 28 pistettä. JJK ja OTP ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin SJK-Akatemia ja Hercules. Ottelun JJK:ta ja OTP:ta enemmän pelannut Vaajakoski on viides, sillä on 27 pistettä. Närpes, 14pistettä ja GBK, 12 pistettä ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan kohtalon. Kemi, 7 pistettä, tarvitsee voittoja yltääkseen kilpailuun säilyjän paikasta, sarjaa on jäljellä yli 5 kierrosta.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Formula-1:

Formula 1:sen kauden 12 osakilpailusta tuli yksi historian kaikkein aikojen lyhimmistä kilpaiuista. Sateen takia kisaa ajettiin vain 2 kierrosta ja nekin turva-auton perässä. Näin ollen lauantain aika-ajojärjestys oli myös kilpailun järjestys. Lyhyytensä takia pisteet puolitettiin eli esim. voitosta sai vain 12,5 pistettä tavanomaisen 25 sijaan. Voittoon ajoi Red Bulllin Max Verstappen, toiseksi Williamsin George Russel, jolle palkintopallipaikka oli uran ensimmäinen sekä kolmanneksi Mercedeksen Lewis Hamilton. Suomalaisilla ei mennyt hyvin: Mercedeksen Valtteri Bottas ajoi sijalle 12 ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen sijalle 18. Sebastian Vettel oli viides, Fernando Alonso yhdestoista ja Mick Schumacher kuudestoista.

Lewis Hamilton johtaa sarjaa, hän on kerännyt 202,5 pistettä. Max Verstappen on toinen, 199,5 pistettä ja Lando Norris, joka taitaa olla jäänyt mestaruustaistosta, on kolmas, 113 pistettä. Valtteri Bottas, 108 pistettä ja Sergio Perez, 104 pistettä ovat vielä mukana ajamassa kolmannesta paikasta. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 2 pistettä. Mercedes johtaa tallien sarjaa 310 pisteellä ja Red Bull on toinen, 303 pistettä. McLaren 169 pistettä ja Ferrari, 165 pistettä kisaavat kolmannesta paikasta, kärkikaksikkoa ne eivät taida saada enää kiinni. Haas - talli on ilman pisteitä.

Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Manchester United voitti Wolverhamptonin maalein 1-0, Tottenham voitti Watfordin 1-0 sekä Burnley – Leeds päättyi 1-1 tulokseen. Tottenham on ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki 3 otteluaan. Manchester Unitedilla, Chelsealla, Liverpoolilla, Evertonilla ja West Hamilla on 2 voittoa ja 1 tasapeli tilillään, kaikki muut joukkueet ovat kärsineet vähintään yhden tappion. Norwich, Arsenal ja Wolverhampton ovat hävinneet kaikki 3 pelaamansa ottelua.

Englannin mestaruussarja:

Fulham ja West Bromwich johtavat sarjaa, kummallakin on 4 voittoa ja 1 tasapeli. Kolmas tappitotn joukkue on QPR, sillä on 3 voittoa ja 2 tasapeliä tilillään. Blackpool, Sheffield United ja Nottingham eivät vielä ole voittanneet yhtään ottelua, Nottinghamilla on 1 tasapeli ja 4 tappiota, Blackpoolilla ja Sheffield Unitedilla on 2 tasapeliä ja 3 tappiota.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan harjoitusotteluita:

Jacksonville voitti Dallasin 37–14, San Francisco voitti Las Vegasin 34–10, New England voitti New York Giantsin 22–20 ja Miami voitti Cincinnatin 29–16.

NHL-uutisia:

Carolina on tehnyt Montrealin Jesperi Kotkaniemelle tarjouksen. Jos Montreal ei vastaa tuohon tarjoukseen 4. syyskuuta mennessä, siirtyy Kotkaniemi Carolinaan. Sopimus, jonka Kotkaniemen sanotaan jo hyväksyneen, on 1-vuotinen ja arvoltaan 6,1 miljoonaa dollaria.

Eeli Tolvanen on puolestaan tehnyt jatkosopimuksen Nashviilen kanssa. Sopimus on kolmivuotinen ja yhteisarvoltaan 4,35 miljoonaa dollaria.

Pesäpallo, miesten superpesis:

Miesten pesäpallossa on ollut otteluiden peruutuksia, joten sarjasijoitukset ratkeavat viime kaudelta jääkiekon SM-liigasta tutun pistekeskiarvon perusteella.

Manse voitti runkosarjan, sen pistekeskiarvo (tästä eteenpäin pka) on 2,26. Vimpeli sijoittui toiseksi, pka 2,25, Kouvola kolmanneksi, pka 2,11 ja Sotkamo neljänneksi, pka 2,07. Joensuu on viides, pka 1,61, Kempele kuudes, pka 1,42, Imatra seitsemäs, pka 1,41 ja Pattijoki kahdeksas, pka 1,36. Manse valitsi puolivälieräparikseen Imatran, joka johtaa sarjaa voitoin 2-0, Vimpeli kohtaa Pattijoen, Vimpeli johtaa voitoin 2-0, Kouvola kohtaa Kempeleen, Kouvola johtaa voitoin 2-0 ja Sotkamo kohtaa Joensuun, voitot ovat tasan 1-1. Siilinjärvi ja Hamina pelaavat säilymisestä, voitot ovat 1-1.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Naisten superpesiksessä on saatu puolivälierät pelattua. Jyväskylän Kirittäret voitti Feran otteluvoitoin 3-0, Manse voitti Seinäjoen otteluvoitoin 3-1, Pori voitti Kempeleen otteluvoitoin 3-0 ja Lapua voitti Hyvinkään otteluvoitoin 3-1. Välieräparit ovat Kirittäret – Manse ja Pori – Lapua. Välierät alkavat torstaina.

Ykköspesis, miehet:

Oulu on voittanut runkosarjan, se keräsi 52 pistettä. Toiseksi sijoittui Kuopio, se sai 50 pistettä. Jyväskylän Lohi on kolmas, 39 pistettä ja Kannus neljäs, 37 pistettä. Nämä 4 joukkuetta karsivat noususta superpesikseen. Loimaa jäi viidenneksi, se keräsi 36 pistettä. Ikaalinen, 25 pistettä ja vähäkyrö, myös 25 pistettä ratkaisevat kolmannen putoavan joukkueen. Ulvila, 15 pistettä ja Laukaa, 8 pistettä, putoavat sarjaporrasta alemmaksi. Nousukarsintaparit ovat Oulu – Kannus ja Kuopio – Jyväskylä.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 45 pistettä. Toisena on KuPS, 36 pistettä ja kolmantena SJK, 30 pistettä. Inter on neljäs, 29 pistettä, Lahti viides, 28 pistettä ja HIFK kuudes, 23 pistettä. Honka, 21 pistettä ja Ilves, 20 pistettä voivat vielä yltää kuuden joukkoon. Oulu, 17 pistettä, Haka 15 pistettä, Mariehamn 14 pistettä ja KTP 8 voivat alkaa valmistautua karsintoihin. Sarjaa on jäljellä noin 5 kierrosta

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK – Akatemia johtaa sarjaa, sillä on 38 pistettä. Hercules on toisena, sillä on 30 pistettä ja OTP on kolmantena, 28 pistettä, lisäksi se on pelannut ottelun kahta edellä mainittua vähemmän. OTP:n kanssa saman määrän otteluita pelannut Vaajakoski on neljäntenä, 26 pistettä ja Vaajakoskea 2 ottelua vähemmän pelannut Jyväskylän JJK viidentenä, 25 pistettä. JBK, joka on pelannut 3 ottelua JJK:ta enemmän on kuudentena, sillä on 21 pistettä. VIFK, 16 pistettä, Närpes, 14pistettä ja GBK, 12 pistettä, ottelu enemmän pelattuna kuin Närpeksellä, ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan kohtalon. Kemi, 7 pistettä, tarvitsee voittoja yltääkseen kilpailuun säilyjän paikasta, sarjaa on jäljellä yli 5 kierrosta.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, Kuuntelemaan pääsette Rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Chelsea voitti Arsenalin maalein 1-0, Tottenham voitti Wolverhamptonin 1-0 sekä Manchester United ja Southampton päätyivät jakamaan pisteet 1-1 tuloksella.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan harjoitusotteluita:

Lopuissa viikonlopun harjoitusotteluissa Cleveland voitti New York Giantsin pistein 17-13, San Fransisco voitti Los Angeles Chargersin 15-10 ja New Orleans voitti Jacksonvillen 23-21.

Pesäpallo, miesten superpesis:

Miesten pesäpallossa on ollut otteluiden peruutuksia, joten sarjasijoitukset ratkeavat viime kaudelta jääkiekon SM-liigasta tutun pistekeskiarvon perusteella.

Manse johtaa sarjaa, sen pistekeskiarvo (tästä eteenpäin pka) on 2,31. Vimpeli on toisena, pka 2,26, Sotkamo kolmas, pka 2,15 ja Kouvola neljäs, kummankin pka on 2,08. Joensuu on viides, pka 1,61, Imatra kuudes, pka 1,41 ja Kempele seitsemäs, pka 1,36. Kahdeksas on Hyvinkää, pka 1,33 ja yhdeksäs on Seinäjoki, jonka pka on 1,30. eikä kymmenentenä oleva Pattijoki, pka 1,24 ole kaukana kahdeksan joukosta.

Koskenkorva, pka 0,92 ja Kankaanpää, pka 0,81 ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan, huonompi joutuu karsimaan paikastaan. Siilinjärvi, pka 0,60 ja Hamina, pka 0,48, ovat jo varmat putoajat. Sarjan viimeinen kierros pelataan tänään 24.08.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Jyväskylän Kirittäret voitti runkosarjan, se on keräsi 58 pistettä. Pori nappasi toisen sijan, 57 pistettä, Lapua on kolmas, 52 pistettä. Seinäjoki neljäs, 49 pistettä, Manse viides, 44 pistettä ja Hyvinkää kuudes, 42 pistettä. Seitsemäs on Kempele, 28 pistettä ja kahdeksas Fera, 24 pistettä. Lappenranta, 10 pistettä ja Siilinjärvi, 9 pistettä pelaavat sarjapaikastaan.

Puolivälieräparit: Kirittäret – Fera, Seinäjoki – Manse, Pori – Kempele ja Lapua – Hyvinkää. Ensimmäiset ottelut 25.08.

Ykköspesis, miehet:

Oulu johtaa sarjaa, sillä on 47 pistettä. Toisena on Kuopio, sillä on 44 pistettä. Jyväskylän Lohi on kolmantena, 36 pistettä ja Kannus neljäntenä, myös sillä on 36 pistettä. Viidentenä on Loimaa, 33 pistettä. Alajärvi, 29pistettä, alkaa pudota kilpailusta nousukarsintapaikoista . Alavus, 21 pistettä ja Ikaalinen, 19 pistettä joutunevat karsimaan sarjapaikastaan, Ulvila 1 pistettä tarvitsee hieman onnea karsintapaikalle noustakseen ja Laukaa, 8 pistettä on jo varma putoaja. Sarjaa on jäljellä 2 kierrosta.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 44 pistettä. Toisena on KuPS, 35 ja pistettä ja kolmantena Inter, 29 pistettä. KuPS on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin 2 muuta mainittua. Lahti, 27 pistettä, on neljäntenä ja SJK, jolla myös on 27 pistettä on viides. Honka on kuudes, 21 pistettä. HIFK, 20 pistettä ja Ilves, myös 20 pistettä, kilpailevat vielä kuuden joukkoon pääsystä, HIFK on pelannut vähiten otteluita. Oulu, 16 pistettä, Haka, 15 pistettä ja Mariehamn, 11 pistettä ja KTP, 8 pistettä ovat sarjataulukon viimeiset joukkueet. Sarjaa on jäljellä noin 6 kierrosta.

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK – Akatemia johtaa sarjaa, sillä on 35 pistettä. OTP on toisena, 28 pistettä, lisäksi se on pelannut ottelun SJK-Akatemiaa vähemmän ja Hercules on kolmantena, sillä on 26 pistettä. Ottelun Herculesta vähemmän pelannut Vaajakoski on neljäntenä, 23 pistettä ja Vaajakoskea ottelun vähemmän pelannut Jyväskylän JJK viidentenä, 22 pistettä. JBK, joka on pelannut 3 ottelua JJK:ta enemmän on kuudentena, sillä on 21 pistettä. Närpes, 13 pistettä ja GBK, 9 pistettä, ottelu enemmän pelattuna kuin Närpeksellä, ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan kohtalon. Kemi, 7 pistettä, tarvitsee voittoja yltääkseen kilpailuun säilyjän paikasta, sarjaa on kuitenkin runsaasti jäljellä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, tätäkin lähetystä on vielä jäljellä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Englannin valioliiga:

Sunnuntain otteluissa Tottenham voitti hallitsevan mestarin Manchester Cityn maalein 1-0 ja West Ham voitti Newcastlen maalein 4-2.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan harjoitusotteluita:

New Yorkin paikallisottelussa New York Jets voitti New York Giantsin pistein 12-7. Toisessa ottelussa Indianapolis voitti Carolinan 21–18. Seuraavat harjoituspelit ensi viikonloppuna.

NHL-uutisia:

Maalivahti Juuse Saros on solminut jatkosopimuksen Nashvillen kanssa. Sopimuksen keston kerrotaan olevan nelivuotinen ja sen yhteisarvo on 20 miljoonaa dollaria.

Carolina on tehnyt 3-vuotisen tulokassopimuksen puolustaja Aleksi Heimosalmen kanssa. Carolina varasi hänet tänä vuonna toisella kierroksella numerolla 44. Tällä tietoa 18-vuotias Heimosalmi pelaa tulevalla kaudella kuitenkin liigassa, Ässien joukkueessa.

Carolinasta taitaa tulla NHL:n ”suomalaisjoukkue”, koska hieman edellä kerrotun sopimuksen julkistamisen jälkeen tiedotettiin, että Carolina on tehnyt tulokassopimuksen myös hyökkääjä Ville Koivusen kanssa. Hänet Carolina varasi numerolla 51. Liigassa 18-vuotias Koivunen kuuluu Kärppien organisaatioon. Todennäköisesti Koivunenkin nähdään vielä ensi kaudella Suomessa.

Pesäpallo, miesten superpesis:

Miesten pesäpallossa on ollut otteluiden peruutuksia, joten sarjasijoitukset ratkeavat viime kaudelta jääkiekon SM-liigasta tutun pistekeskiarvon perusteella.

Manse johtaa sarjaa, sen pistekeskiarvo (tästä eteenpäin pka) on 2,33. Kouvola on toisena, pka 2,22, Sotkamo kolmas ja Vimpeli neljäs, kummankin pka on 2,17. Joensuu on viides, pka 1,62, Imatra kuudes, pka 1,47 ja Kempele seitsemäs, pka 1,32. Kahdeksantena olevan Seinäjoen ja yhdeksäntenä olevan Hyvinkään pka on 1,25, eikä kymmenentenä oleva Pattijoki, pka 1,24 ole kaukana kahdeksan joukosta.

Koskenkorva, pka 0,96 ja Kankaanpää, pka 0,83 ratkaissevat viimeisen säilyjän paikan, huonompi joutuu karsimaan paikastaan. Siilinjärvi, pka 0,68 tarvitsee voittoja päästäkseen edes karsintaan ja Hamina, pka 0,40 lienee jo varma putoaja. Sarjaa on jäljellä – jos loppu menee suunnitelmien mukaan – noin 3 kierrosta.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Jyväskylän Kirittäret johtaa sarjaa, se on kerännyt 55 pistettä. Pori on toisena, myös sillä on 55 pistettä, mutta 2 ottelua Kirittäriä enemmän pelattuna. Lapua on kolmantena, 48 pistettä. Kuusi ensimmäistä alkavat olla varmoja puolivälieräjoukkueita, seitsemäntenä oleva Fera ja kahdeksantena oleva Kempele, 23 pistettä kummallakin sekä Joensuu, 20 pistettä. kilpailevat jäljellä olevista kahdesta paikasta. Roihu, 17 pistettä alkaa varmistella sarjapaikkaansa ja Mynämäki 10 joutunee karsimaan. Siilinjärvi, 8 pistettä ja Lappeenranta, 7 pistettä, taistelevat vielä Mynämäen kanssa karsijan paikasta. Sarjaa on jäljellä noin 4 kierrosta.

Ykköspesis, miehet:

Oulu johtaa sarjaa, sillä on 42 pistettä. Toisena oleva Kuopio on pelannut ottelun vähemmän, sillä on 40 pistettä. Jyväskylän Lohi on kolmantena, 34 pistettä ja Kannus neljäntenä, 29 pistettä. Viidentenä oleva Loimaa on kirinyt aivan Kannuksen tuntumaan, sillä on 28 pistettä, tosin ottelu enemmmän pelattuna kuin Kannuksella. Eikä alajärvi, 26 pistettä, kaukana nousukarsintapaikasta ole. Alavus, 18 pistettä ja Ikaalinen, 17 pistettä joutunevat karsimaan sarjapaikastaan, Ulvila 12 pistettä tarvitsee ihmeen karsintapaikalle noustakseen ja Laukaa, 8 pistettä lienee varma putoaja. Sarjaa on jäljellä noin 5 kierrosta.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 41 pistettä. Toisena on KuPS, 32 ja pistettä ja kolmantena Lahti, 27 pistettä. KuPS on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin 2 muuta mainittua. SJK on neljäs, myös sillä on 27 pistettä, Inter viides, 26 pistettä ja HIFK kuudes, 20 pistettä. Ilves, myös 20 pistettä ja Honka, 18 pistettä, kilpailevat vielä kuuden joukkoon pääsystä, mutta ne ovat pelanneet 2 ottelua HIFK:ta enemmän. Oulu, 13 pistettä, Mariehamn, 11 pistettä ja KTP, 8 pistettä ovat sarjataulukon viimeiset joukkueet. Sarjaa on jäljellä noin 7 kierrosta.

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko

SJK – Akatemia johtaa sarjaa, sillä on 32 pistettä. OTP on toisena, 27 pistettä, Hercules on kolmantena, sillä on 24 pistettä. Ottelun Herculesta vähemmän pelannut Vaajakoski on neljäntenä, 23 pistettä ja Vaajakoskea 2 ottelua vähemmän pelannut Jyväskylän JJK viidentenä, 21 pistettä. Samassa pistemäärässä kuudentena on JBK, mutta se on pelannut 3 ottelua JJK:ta enemmän. RoPS, 14 pistettä, Närpes, 13 pistettä ja GBK, 9 pistettä, ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan kohtalon. Närpes on pelannut ottelun muita vähemmän. Kemi, 6 pistettä, saattaa olla sarjasta putoava joukkue, tosin sarja jatkuu lokakuun loppupuolelle eli se on vasta ylittänyt puolenvälin.

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette rahattomat.fi-etusivulla olevan linkin kautta. Samalla sivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Olympialaiset:

Tokiossa järjestetyt olympialaiset päättyivät sunnuntaina. Yhdysvallat oli mitalitaulukon ykkönen, yhteensä se sai 113 mitalia, joista 39 kultaista. Kiina jäi kultamitalien määrässä niukasti kakkoseksi, 38 kultamitalia, kokonaismäärä Kiinalla on 88 mitalia. Venäjä, virallisesti Venäjän Olympiakomitea oli kolmas 77 mitalia, joista 20 kultaista.

Suomi on kahdella pronssillaan mitalitaulukon sijalla 85. 93 maata sai mitalin. Tarkemmin olympialaisista tämän viikon urheilukornerissamme.

Loman ja Olympialaisten takia muutamien lajien seuranta on jäänyt vähemmälle, seuraavassa päivitystä:

Formula - 1

Lewis Hamilton johtaa sarjaa, hänellä on 195 pistettä. Max Verstappen on toisena, 187 pistettä ja Lando Norrins kolmantena, 113 pistettä. Valtteri Bottas, 108 pistettä on neljäs ja Sergio Perez, 104 pistettä viides, joten 3 kuljettajaa kilpailee kolmannesta paikasta. Kuudentena oleva Carlos Sainzon jäänyt jo kolmannen paikan kilpailusta, hänellä on 83 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 17, hänellä on 2 pistettä. Fernando Alonso on sijalla 11, 38 pistettä, Sebastian Vettel on kahdestoista, 30 pistettä ja Mick Schumacherilla ei vielä ole pisteitä.

Mercedes johtaa tallien kilpailua, 303 pistettä. Toisena on Red Bull, 291 pistettä ja kolmantena olevalla Ferrarilla ja neljäntenä olevalla McLarenilla on 163 pistettä kummallakin. Viime kauden ”nollakerholaisella” Williams – tallilla on 10 pistettä. Haas-tallilla ei ole pisteitä.

Seuraava kilpailu 29.08 Belgiassa

Pesäpallo, miesten superpesis:

Miesten pesäpallossa on ollut otteluiden peruutuksia, joten sarjasijoitukset ratkeavat viime kaudelta jääkiekon SM-liigasta tutun pistekeskiarvon perusteella.

Manse johtaa sarjaa, sen pistekeskiarvo (tästä eteenpäin pka) on 2,32. Kouvola on toisena ja Vimpeli kolmantena, kummankin pka on 2,19. Sotkamo on neljäs, pka 2,05, Joensuu viides, pka 1,57, Pattijoki kuudes, pka, 1,39, Hyvinkää seitsemäs, pka 1,36 ja Seinäjoki kahdeksas, pka 1,33. Yhdeksäntenä olevan Imatran pka on 1,31, sillä on vielä mahdollisuuksia kahdeksan joukkoon.

Koskenkorva, pka 0,9, Kankaanpää, pka 0,85 ja Siilinjärvi, pka 0,74 ratkaisevat säilyjän, karsijan ja toisen putoajan. Hamina, pka 0,41 lienee toinen putoaja. Sarjaa on jäljellä – jos loppu menee suunnitelmien mukaan – noin 7 kierrosta.

Pesäpallo, naisten superpesis:

Jyväskylän Kirittäret johtaa sarjaa, se on kerännyt 52 pistettä. Ottelun enemmän pelannut Pori on toisena, 47 pistettä ja Kirittäriä 2 ottelua enemmän pelannut Lapua kolmantena, 42 pistettä. Kuusi ensimmäistä alkavat olla varmoja puolivälieräjoukkueita, seitsemäntenä oleva Fera ja kahdeksantena oleva Kempele, 23 pistettä kummallakin sekä ottelun enemmän pelannut Joensuu, 19 pistettä. kilpailevat jäljellä olevista kahdesta paikasta. Roihu 12 pistettä ja Mynämäki 10 pistettä ratkaisevat, kumpi joutuu karsimaan. Lappeenranta ja Siilinjärvi, 7 pistettä, tarvitsevat voittoja säilymiseen tai karsintapaikalle pääsemiseksi. Sarjaa on jäljellä noin 5 kierrosta.

Ykköspesis, miehet:

Oulu johtaa sarjaa, sillä on 39 pistettä. Toisena oleva Kuopio on pelannut 2 ottelua vähemmän, sillä on 35 pistettä. Jyväskylän Lohi on kolmantena, 32 pistettä ja Kannus neljäntenä, 29 pistettä. Nämä alkavat olla varmoja pudotuspelijoukkueita, sillä viidentenä olevalla Loimaalla on 24 pistettä ja ottelu enemmmän pelattuna kuin Kannuksella. Ikaalinen ja Alavus, 15 pistettä joutunevat karsimaan sarjapaikastaan, Ulvila 10 pistettä tarvitsee ihmeen karsintapaikalle noustakseen ja Laukaa, 7 pistettä lienee varma putoaja. Sarjaa on jäljellä noin 6 kierrosta.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

HJK johtaa sarjaa, sillä on 38 pistettä. Toisena on KuPS, 29 ja pistettä ja kolmantena Lahti, 27 pistettä. KuPS on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin 2 muuta mainittua. Inter on neljäs, 26 pistettä, SJK viides, 24 pistettä ja HIFK kuudes, 20 pistettä. Ilves, myös 20 pistettä ja Honka, 18 pistettä, kilpailevat vielä kuuden joukkoon pääsystä, mutta ne ovat pelanneet 2 ottelua HIFK:ta enemmän. Oulu, 10 pistettä ja KTP, 8 pistettä ovat sarjataulukon viimeiset joukkueet. Sarjaa on jäljellä noin 7 kierrosta.

Jalkapallo, kakkonen C-Lohko:

SJK – Akatemia johtaa sarjaa, sillä on 29 pistettä. OTP on toisena, 27 pistettä, ottelun vähemmän pelannut Vaajakoski kolmantena, 22 pistettä ja Vaajakoskea ottelun vähemmän pelannut Jyväskylän JJK neljäntenä, 21 pistettä. Samassa pistemäärässä viidentenä on Hercules, mutta se on pelannut 2 ottelua JJK:ta enemmän. Närpes, 12 pistettä ja GBK, 9 pistettä, ottelu enemmän pelattuna kuin Närpeksellä, ratkaisevat viimeisen säilyjän paikan kohtalon. Kemi, 6 pistettä, saattaa olla sarjasta putoava joukkue, tosin sarja jatkuu lokakuun loppupuolelle eli se on vasta noin puolessavälissä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sprotti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä blogipäivityksemme, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahattoman nettilähetyksiä. Kuuntelemaan pääsette rahattomat.fi-etusivulla olevan linkin kautta. Lähetyksistä tiedotetaan Radion Facebook-sivuilla, jotka näkyvät myös Rahattomat.fi-etusivulla. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

NHL:n laajentuminen

NHL julkaisi sunnuntaina listat suojatuista ja suojaamattomista pelaajista liittyen keskiviikkona olevaan NHL: laajennusvaraustilaisuuteen, jossa uusi joukkue, Seattle, saa valita yhden pelaajan muista joukkueista paitsi Las Vegasista. Suojattu pelaaja tarkoittaa, että Seattle ei voi valita tällaista pelaajaa. Seuraavassa muutamien, pääasiassa suomalaisten pelaajien tilanteita

Boston: Ei suojannut maalivahtejaan Tuukka Raskia ja Jaroslav Halakia, jotka ovat rajoittamattomia vapaita agentteja

Buffalo: Suojasi mm. Rasmus Ristolaisen, Henri Jokiharjun ja Victor Olofssonin

Carolina: Suojasi odotetusti mm. Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Andrei Svechnikovin, Jordan Staalin ja Jesper Fastin, jätti suojaamatta mm. Jani Hakanpään ja Dougie Hamiltonin (viime kaudella 10 maalia ja 32 syöttöä 55 ottelussa).

Chicago: Suojasi mm. maalivahti Kevin Lankisen.

Colorado: Kuten urheilukornerissamme 14.07 arvioimme, Joonas Donskoi jäi suojaamatta. MM. Mikko Rantanen ja Nathan MacKinnon löytyvät suojattujen pelaajien listalta.

Columbus: Suojasi loppujen lopuksi Patrik Laineen. Myös maalivahti Joonas Korpisalo löytyy suojattujen listalta.

Dallas: Suojasi odotetusti Roope Hintzin, Miro Heiskasen ja Esa Lindellin. Kuten sunnuntaisessa katsauksessa kuulimme, maalivahti Ben Bishop jätettiin suojaamatta, kuten myös vapaa agentti Sami Vatanen.

Detroit: Ei suojannut Valtteri Filppulaa.

Edmonton: Suojasi odotetusti Jesse Puljujärven, Connor McDavidin ja Leon Dreiseitelin, jätti suojaamtta mm. maalivahti Mikko Koskisen.

Florida: Suojasi Alexander Barkovin, Sergei Bobrovskyn ja Jonathan Huberdaun, mutta jättä suojaamatta mm. Frank Vatranon, Markus Nutivaaran ja Aleksi Saarelan.

Los Angeles: jätti suojaamatta mm. Olli Määtän, jonka he hankkivat viime kaudeksi Chicagosta. Tosin Määtällä oli viime kausi heikko, vain 4 syöttöpistettä 41 ottelussa, vähiten tehopisteitä koko uransa aikana.

Minnesota: Ei suojannut maalivahti Kaapo Kähköstä

Montreal: Suojasi Joel Armian, Jesperi Kotkaniemen ja Artturi Lehkosen.

Nashville: Suojasi maalivahti Juuse Saroksen, muttei mm. maalivahti Kasimir Kaskisuota ja hyökkääjä Erik Haulaa.

New Jersey: Suojasi mm. Janne Kuokkasen ja Nico Hischierin, ei suojannut mm. P.K. Subbanina

New York Islanders: Ei suojannut Leo Komarovia ja Otto Koivulaa

Pittsburgh: Suojasi mm. Kasperi Kapasen, Sidney Crosbyn ja Jevgeni Malkinin

St.Louis: Ei suojannut maalivahti Ville Hussoa

Täydellinen lista suojatuista ja suojaamattomista pelaajista lähteessämme: https://www.nhl.com/news/nhl-announces-protected-list-for-2021-nhl-seattle-expansion-draft/c-325681840

 

Formula – 1:

Sunnuntaina ajetun Formula ykkösten kauden X osakilpailussa Englannin Silverstonen radalla voittoon ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton. Toiseksi ajoi Ferrarin Charles Leclerc ja kolmanneksi Mercedeksen Valtteri Bottas. Kimi Räikkönen ajoi sijalle 15. Sarjaa johtava Red Bullin Max Verstappen keskeytti. Fernando Alonso oli seitsemäs ja Mick Schumacher kahdeksastoista. Myös Sebastian Vettel joutui keskeyttämään.

Max Verstappen siis johtaa edelleen sarjaa, hänellä on 185 pistettä. Lewis Hamilton on toisena, hänellä on 177 pistettä eli vain 8 pistettä vähemmän. Todennäköisesti nämä kaksi ratkaisevat mestaruuden, sillä sarjassa kolmantena olevalla McLarenin Lando Norriksella on 113 pistettä eli 64 pistettä vähemmän kuin Hamiltonilla. Neljäntenä on Mercedeksen Valtteri Bottas, 108 pistettä ja viidentenä Red Bullin Sergio Perez, 104 pistettä. Nämä kolme todennäköisesti ratkaisevat sarjan kolmannen sijan, sillä kuudentena oleva Charles Leclerk on jäänyt jo 24 pistettä Perezistä, Leclercillä on 80 pistettä. Kimi Räikkönen on sijalla 15, hänellä on 1 piste.

Seuraava kilpailu: Hugaroring, Unkari 01.08.2021

Tässä oli tämä blogipäivitys, palataan taas asiaan. Muistutetaan, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahatommat.fi Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahatonta, kuuntelemaan pääsette rahattomat.fi-sivuston etusivulla olevan linkin kautta. Samaisella sivulla näkyvät myös radion Facebook-sivut, jolla tiedotamme lähetyksistä. Käyttäkää myös kasvomaskeja väkijoukossa liikkuessanne. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

 

Lisäksi katsaus lähipäivien urheiluohjelmiin.

Blogi 2:

Urheilutoimituksen blogi 2, joka löytyy samasta blogivalikosta kuin tämä, jota nyt luette – valikosta vain valitaan urheilublogi 2, on urheilutoimittaja Ollien ja DJ Arskan kevään NFL-katsaukset 1-6 sekä katsaus suomalaisurheilijoiden matkasta kohti Tokion kesäolympialaisia. Käykää tutustumassa.

Jalkapallon EM-kisat:

Jalkapallon EM-kisojen Finaali, jossa kohtasivat Englanti ja Italia, pelattiin sunnuntaina. Italia voitti mestaruuden rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 3-2. Varsinainen peliaika ja jatkoaika olivat päättyneet 1-1 tulokseen.

Seuraavat EM-kilpailut järjestetään Saksassa vuonna 2024.

Superpesis, Miehet:

Sunnuntaina Kouvola voitti Joensuun jaksovoitoin 2-0, Sotkamo voitti Mansen kotiutuslyöntikilpailun jälkeen lukemin 2-1, Siilinjärvi voitti Seinäjoen supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1 ja Kempele voitti Haminan supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1.

Kouvola johtaa sarjaa ja Vimpeli on toisena, kummallakin on 27 pistettä. Manse on kolmantena, 24 pistettä. Neljäntenä olevalla Joensuulla ja viidentenä olevalla Sotkamolla on 21 pistettä. Hyvinkää on kuudes ja Kempele seitsemäs, kummallakin on 16 pistettä. Kahdeksantena, eli viimeisellä pudotuspelipaikalla on Koskenkorva, 15 pistettä. Pattijoki, 14 pistettä ja Imatra 13 pistettä ovat lähimmät pudotuspelipaikan tavoittelijat. Seinäjoki, 10 pistettä, Siilinjärvi, 9 pistettä, joutunee karsimaan sarjapaikastaan ja Kankaanpää, 8 pistettä ja Hamina, 5 pistettä ovat viimeiset joukkueet, eli vaarassa pudota.

Superpesis, Naiset:

Sunnuntaina Manse voitti Kempeleen jaksovoitoin 2-0 ja Lapua voitti Feran supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1. Eilen maanantaina Jyväskylän Kirittäret voitti Hyvinkään jaksovoitoin 2-0 ja Joensuu voitti Lappeenrannan jaksoin 2-0.

Jyväskylän Kirittäret johtaa sarjaa, se on kerännyt 29 pistettä. Pori on toisena, 26 pistettä, Lapua on kolmas ja Manse neljäs, näillä kummallakin on 25 pistettä. Kuudentena on Hyvinkää, 18 pistettä ja seitsemäntenä Kempele, 15 pistettä. Kahdeksantena olevalla Feralla ja yhdeksäntenä olevalla Joensuulla on 10 pistettä, eivätkä Roihu, 9 pistettä ja Mynämäki, 8 pistettä ole vailla mahdollisuuksia kahdeksan parhaan joukkoon. Lappeenranta, 3 pistettä ja Siilinjärvi, 2 pistettä, ovat viimeiset joukkeet, eli vaarassa pudota sarjasta.

Ykköspesis, Miehet:

Sunnuntaina Kuopio voitti Ulvilan supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1.

Kuopio johtaa sarjaa, sillä on 23 pistettä. Oulu on toisena, 21 pistettä, Kannus kolmantena, 17 pistettä, Loimaa neljäntenä ja Jyväskylän Lohi viidentenä, molemmilla on 16 pistettä. Seuraavina olevat Simo, Alajärvi ja Vähäkyrö, kaikilla 11 pistettä, taitavat pudota kilpailusta neljän parhaan joukkoon pääsystä. Ikaalinen ja Alavus, 10 pistettä, Laukaa 7 pistettä ja Ulvila, 5 pistettä, joutunevat karsimaan sarjapaikastaan.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Sunnuntaina KuPS voitti Hakan maalein 1-0 ja Honka voitti Oulun 1-0. Eilen maanantaina Mariehamn voitti KTP:n maalein 3-1 ja Lahti voitti HIFK:n 1-0.

HJK johtaa sarjaa, sillä on 31 pistettä. Toisena olevalla KUPSilla on 25 pistettä ja kolmantena olevalla Interillä 22 pistettä Lahti on neljäs, 21 pistettä ja viidentenä olevalla SJK:lla ja kuudentena olevalla Ilveksellä on 17 pistettä. HIFK, 16 pistettä on vielä pyrkimässä kuuden joukkoon, eli ylempään loppusarjaan. Honka 13 pistettä, Mariehamn, 10 pistettä, Haka, 8 pistettä, KTP, 6 pistettä ja Oulu, 4 pistettä, joutunevat karsintasarjaan.

Jalkapallo Kakkonen, C-Lohko:

Sunnuntain otteluissa Jyväskylän JJK ja GBK tasasivat pisteet 1-1 tulokseen päättyneessä ottelussa.

SJK Akatemia johtaa sarjaa, se on kerännyt 22 pistettä. OTP on toisena ja JBK kolmantena, kummallakin on 18 pistettä. Hercules on neljäs, 17 pistettä ja Vaajakoski viides, 15 pistettä. Jyväskylän JJK on kuudes, 14 pistettä. RoPSin kakkosjoukkue on seitsemäs ja VIFK kahdeksas, kummallakin on 13 pistettä. JJK on pelannut 8 ottelua, Vaajakoski ja VIFK 9 ottelua sekä muut mainitut 10 ottelua.

Katsaus tulevaan urheilutarjontaan. mainittavat ajat Suomen aikaa ja lähetykset, jotka alkavat yleensä ennen tapahtumaa pääsääntöisesti maksukanavilla. Pandemiatilanne saattaa sotkea aikatauluja, jotka on tarkastettu eilen:

Superpesis, Miehet:

Tänään (13.07) pelataan ottelut Kouvola – Hamina ja Sotkamo – Kitee kello 18.00. Huomenna pelataan ottelut Hyvinkää – Joensuu ja Seinäjoki – Manse kello 18.00.

Superpesis, Naiset:

Tänään (13.07) pelataan ottelut Seinäjoki – Pori ja Siilinjärvi – Lapua kello 18.00. Huomenna pelataan ottelut Fera - Mynämäki ja Joensuu – Kempele kello 18.00.

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Seuraavat ottelut veikkausliigassa pelataan 16.07

Jalkapallo, Kakkonen, C-lohko:

Seuraavat ottelut C-Lohkossa pelataan 17.07

Muistutetaan vielä, että urheilusta voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi.

Tässä oli tämä blogipäivityksemme, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahattoman nettilähetyksiä. Kuuntelemaan pääsette rahattomat.fi-etusivulla olevan linkin kautta. Lähetyksistä tiedotetaan Radion Facebook-sivuilla, jotka näkyvät myös Rahattomat.fi-etusivulla. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Lisäksi näiden yhteydessä tietoa tulevista urheilutapahtumista

Jalkapallon EM-kisalähetys YLE TV-2:lla, muut pääsääntöisesti maksukanavilla. Pandemiatilanne saattaa sotkea eilen tarkastettuja aikatauluja.

Blogi 2:

Urheilutoimituksen blogi 2, joka löytyy samasta blogivalikosta kuin tämä, jota nyt luette – valikosta vain valitaan urheilublogi 2, on urheilutoimittaja Ollien ja DJ Arskan kevään NFL-katsaukset 1-6 sekä katsaus suomalaisurheilijoiden matkasta kohti Tokion kesäolympialaisia. Käykää tutustumassa.

Jalkapallon EM-kilpailut:

Jalkapallon EM-kilpailuissa on edetty finaaliin saakka. Finaalissa kohtaavat Englanti ja Italia. Ottelu alkaa tänä iltana kello 22.00. Ottelun tuomitsee Hollantilainen Björn Kuipers. Hän on tätä aiemmin tuominnut mm. 2 Eurooppa-liigan finaalia, vuosina 2013 ja 2018 sekä hän oli neljäs erotuomari vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen finaalissa.

Myös avustavat erotuomarit ovat Hollantilaisia sekä videotuomarikolmikon muodostavat Hollantilainen ja 2 Saksalaista tuomaria.

NHL:

Jos kuuntelitte sekä viime torstaisen urheilukatsauksen että perjantaisen urheilukornerimme, muistatte varmaan että Tampa Bayn tämän vuotinen Stanley cup – mestaruus on joukkueelle toinen peräkkäinen. Keskustelimme perjantaina, milloin NHL:ssä viimeksi joukkue on voittanut 2 mestaruutta peräkkäin. Yllättäen tämä löytyykin melko läheltä: Kausina 2015 – 2016 ja 2016 – 2017 Pittsburgh onnistui tässä tempussa. Tätä edellinen tuplavoittaja on Detroit, joka onnistui siinä kausina 1996 – 1997 ja 1997 – 1998. Pisin voittoputki NHL:n aikana eli kaudesta 1917 – 1918 lähtien on Montrealilla, joka voitti viisi mestaruutta peräkkäin vuosina 1956 – 1960. Ei, Edmonton ei voittanut 80-luvullla voittamiaan viittä mestaruutta peräkkäin. Edmonton voitti 80-luvulla mestaruuksia seuraavasti: Kausilla 1983 - 1984, 1984 – 1985, 1986 – 1987, 1987 – 1988 ja 1989 - 1990. Kaudella 1985 – 1986 mestaruuden voitti Montreal ja kaudella 1988 – 1989 Calgary. Viimeisin kerta, kun Kanadalaisjoukkue on voittanut Stanley Cupin, on kausi 1992 – 1993, jolloin Montreal voitti mestaruuden. Lähteenä Wikipedia.

Pesäpalloa, Superpesis – Miehet:

Torstain ottelussa Kitee voitti Kankaanpään kotiutuslyöntikilpailun jälkeen lukemin 2-1. Perjantaina Kouvola voitti Sotkamon jaksovoitoin 2-0, Vimpeli voitti Pattijoen jaksoin 2-0 ja Joensuu voitti Seinäjoen jaksoin 1-0. Eilen lauantaina Koskenkorva voitti Kiteen jaksovoitoin 2-0 ja Hyvinkää voitti Kempeleen jaksoin 2-0.

Tulevia otteluja: Tänään pelataan mm. ottelu Sotkamo – Manse kello 16.00 ja ottelut Hamina – Kempele, Joensuu – Kouvola ja Siilinjärvi – Seinäjoki kello 17.00

Pesäpalloa, ykköspesis – Miehet:

Keski – Suomen paikallisottelussa eilen lauantaina Jyväskylän Lohi voitti Laukaan urheilijat Supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1. Muissa otteluissa mm. Loimaa voitti Kuopion jaksovoitoin 1-0 ja Kannus voitti Alavuden jaksoin 2-0. Lohi on tällä hetkellä viidentenä, hyvin mukana taistelussa neljästä nousukarsinta paikasta. Laukaa on yhdestoista, siis vaarassa joutua putoamiskarsintaan. Sarjatilanteesta tarkemmin ensi tiistain blogipäivityksessämme

Pesäpalloa, Superpesis – Naiset:

Torstaina Jyväskylän Kirittäret voitti Roihun jaksovoitoin 2-0 ja Lapua voitti Joensuun Supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1. Perjantaina mm. Jyväskylän Kirittäret voitti Hyvinkään jaksovoitoin 2-0 ja Mynämäki voitti Lappeenrannan jaksoin 1-0. Eilen lauantaina mm. Kempele voitti Roihun jaksovoitoin 2-0 ja Manse voitti Siilinjärven jaksoin 2-0.

Tulevia otteluja: Tänään pelataan ottelut Lapua – Fera ja Kempele – Manse. Ottelut alkavat kello 17.00. Huomenna maanantaina ohjelmassa ovat ottelut: Jyväskylän Kirittäret – Hyvinkää ja Joensuu – Lappeenranta. Molemmat ottelut alkavat kello 18.00

Jalkapalloa, Veikkausliiga:

Veikkausliigan seuraavat ottelut pelataan tänään: Honka – Oulu ja Haka – KuPS alkavat kello 18.30. Huomenna maanantaina pelataan ottelut HIFK – Lahti ja KTP – Mariehamn kello 18.30

Jalkapalloa, Kakkosen C – Lohko:

Eilen lauantaina Vaajakoski ja OTP tasasivat pisteet 0-0 tuloksella. Muissa otteluissa SJK Akatemia voitti Närpeksen maalein 2-1, JBK voitti Kemin 2-1 ja VIFK voitti RoPSin kakkosjoukkueen 3-0

Tänään pelataan ottelu JJK – GBK kello 18.30.

Tarkastelemme kaikkien palloilulajien sarjataulukoita tiistaisessa blogipäivityksessämme.

Tässä oli tämä blogipäivityksemme, seuraava blogipäivitys tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahattoman nettilähetyksiä. Kuuntelemaan pääsette rahattomat.fi-etusivulla olevan linkin kautta. Lähetyksistä tiedotetaan Radion Facebook-sivuilla, jotka näkyvät myös Rahattomat.fi-etusivulla. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Sarjatilanteita tarkastelemme ensi tiistain blogipäivityksessämme

 

Blogi 2:

Urheilutoimituksen blogi 2, joka löytyy samasta blogivalikosta kuin tämä, jota nyt luette – valikosta vain valitaan urheilublogi 2, on urheilutoimittaja Ollien ja DJ Arskan kevään NFL-katsaukset 1-6 sekä katsaus suomalaisurheilijoiden matkasta kohti Tokion kesäolympialaisia. Käykää tutustumassa.

Jalkapallon EM-kisat:

Jalkapallon EM-kisoissa on pelattu välierät. Tiistaina ensimmäisessä välieräottelussa Italia voitti Espanjan rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 4-2. Varsinainen peliaika ja jatkoaika päättyivät 1-1 tulokseen. Eilen keskiviikkona pelatussa toisessa välierässä Englanti voitti jatkoajan jälkeen Tanskan maalein 2-1. Varsinainen peliaika päättyi 1-1 tulokseen.

NHL:

Viime yönä pelatussa viidennessä finaaliottelussa Tampa Bay voitti Montrealin niukasti maalein 1-0. Samalla Tampa voitti koko ottelusarjan eli Stanley Cup-mestaruuden otteluvoitoin 4-1. Tampassa ei tällä kaudella pelannut yhtään suomalaispelaajaa, joten pokaaliin ei tänä vuonna saatu uutta suomalaisvoittajaa (katso blogimerkintä 27062021).

Palaamme NHL:n pariin seuraavan kauden alkaessa.

Kausi 2021–2022 alkaa tämän hetken tiedon mukaan 12. lokakuuta 2021. Sen pitäisi olla täysi 82 ottelun runkosarja. Valittseva tilanne saattaa sotkea suunnitelmia, esim. minkälaiset matkustusrajoitukset Kanadan ja Yhdysvaltojen välillä ovat voimassa. Urheilutoimitus seuraa tilannetta.

Superpesis, Miehet:

Tiistain otteluissa Pattijoki voitti Hyvinkään jaksovoitoin 1-0, Joensuu voitti Haminan jaksovoitoin 1-0 sekä Kouvola voitti Seinäjoen supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1 Eilen keskiviikkona Koskenkorva voitti Kiteen supervuoroparin jälkeen jaksovoitoin 2-1 ja Kempele voitti Hyvinkään jaksoin 2-1.

Superpesis, Naiset:

Tiistaina Seinäjoki voitti Joensuun jaksovoitoin 2-0 ja Lapua voitti Feran jaksovoitoin 2-0. Eilen keskiviikkona Seinäjoki voitti Mynämäen jaksovoitoin 2-0, Manse voitti Siilinjärven 2-0 ja Hyvinkää voitti Lappeenrannan jaksoin 2-0

Katsaus tulevaan urheilutarjontaan. mainittavat ajat Suomen aikaa ja lähetykset, jotka alkavat yleensä ennen tapahtumaa pääsääntöisesti maksukanavilla. Pandemiatilanne saattaa sotkea aikatauluja, jotka on tarkastettu eilen:

Superpesis, Miehet:

Tänään pelataan ottelu Kankaanpää – Kitee kello 18.00. Huomenna perjantaina pelataan mm. ottelut Kouvola – Sotkamo ja Vimpeli – Pattijoki kello 18.00. Lauantaina pelataan ottelut Kitee – Koskenkorva kello 15.00 ja Hyvinkää – Kempele kello 16.00.

Superpesis, Naiset:

Tänään pelataan ottelut Roihu – Jyväskylän Kirittäret ja Joensuu – Lapua. Ottelut alkavat kello 18.00 Huomenna perjantaina pelataan mm. ottelut Hyvinkää – Jyväskylän Kirittäret ja Lappeenranta – Mynämäki kello 18.00 alkaen. Lauantaina ohjelmassa on mm. ottelu Kempele – Roihu kello 13.00

Jalkapallo, Veikkausliiga:

Veikkausliigan seuraavat ottelut pelataan sunnuntaina 11.07.

Jalkapallo, Kakkonen, C-lohko

Huomenna pelataan ottelu Hercules – OTP kello 18.30. Lauantaina pelataan mm. ottelut Vaajakoski – OLS ja Närpes – SJK Akatemia kello 17.00.

Tässä oli tämä blogipäivityksemme, palataan taas asiaan. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Radio Rahattoman nettilähetyksiä. Kuuntelemaan pääsette rahattomat.fi-etusivulla olevan linkin kautta. Lähetyksistä tiedotetaan Radion Facebook-sivuilla, jotka näkyvät myös Rahattomat.fi-etusivulla. Hyvää jatkoa urheilutoimitukselta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotka edesauttavat sivuston toimivuutta ja selailukokemusta.
Tallennamme evästeisiin mm. mitä olet tehnyt sivustollamme vierailusi aikana, kuten
millä sivuilla olet käynyt ja mahdolliset kirjautumistiedot (keskustelupalsta). Hyväksyt evästeiden tallentamisen jatkamalla sivuston selaamista.